Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-513 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-513 Sample Questions:

1. Marjorie created the following JavaScript code segment to check whether data had been entered into a required field:
var frm=document.forms[0];
if(frm.LastName.value <missing code> "")
Which one of the following operators should she have used for the <missing code>?
A. =
B. ==
C. :=
D is
Answer: B

2. Look at the JavaScript code below.
var x = new String("Hello World!");
Which one of the following is contained in variable x?
A. The text "hello world!"
B. A string with the value "Hello World!"
C. A string object whose value is "Hello World!"
D An array of strings, with two elements, "Hello" and "World!"
Answer: C

3. Dan is writing a JavaScript to display a message about the movie of the week. Which one of the following strings would NOT be properly interpreted by JavaScript in an alert dialog box?
A. alert("My brother said, 'I like this movie.'")
B. alert("This week\'s movie is my brother\'s favorite")
C. alert('This is my brother's favorite movie of the week.')
D alert("The movie of the week is my brother\'s favorite.")
Answer: C

4. Look at the following JavaScript code segment:
document.forms[0].myField.value="Hello World!";
Which one of the following will this code do?
A. It will assign the string "Hello World!" to the field called myField.
B. It will create a variable called myField with the value, "Hello World!"
C. It will check to see if the value in the field called myField equals the string "Hello World!"
D It will create a field on the form called myField and assign it the value, "Hello World!"
Answer: A

5. The following JavaScript code will cause a JavaScript error:
var x = Document.forms[0].myField.value;
alert(x);
Which one of the following is the corrected code?
A. var x = Document.forms[0].myField;
alert(x);
B. var x = document.forms[0].myField.value;
alert(x);
C. var x = Document.forms[0].myField.value;
Alert(x);
D var x = Document.forms[0].myField.value;
alert( var x);
Answer: B

6. Jim is writing JavaScript code to validate a field when the user moves out of it. In which one of the following events should it be placed to work on a Web client?
A. onBlur
B. onFocus
C. Exiting
D Input Validation
Answer: A

7. Which one of the following events in JavaScript is most similar to the LotusScript Entering event?
A. onBlur
B. onLoad
C. onEnter
D onFocus
Answer: D

8. Phil has some JavaScript code that he wants to add to a new form he is designing. In R4.6, he would have put this code in a field named $$HTMLHEAD. In which one of the following should he put it using the R5 Designer?
A. In the same place
B. In a field named $$JSHEADER
C. In the JS Header event of the Form object
D In the HTML Head Content section of the Form object
Answer: C

9. Jane declared the following JavaScript variables:
var frm;
var fname;
var lname;
var dname;
var ename;
In which one of the following were these declarations made to make their scope global?
A. JS Header
B. Initialize
C. HTML Head Content
D {Globals}, {Declarations}
Answer: A

10. The following incomplete code segment was placed in the JS Header section of a form object:
function validate(field)
{
if(validateRunning)
{
validateRunning=false;
return;
}
}
Once the function has been completed and tested, which one of the following will be its scope when running on a browser?
A. Local to the entire form
B. Global to the entire form
C. Global to the entire document
D Local to the calling object only
Answer: C

11. A JavaScript code segment was placed in the JS Header event of a form object. The beginning of that segment looked like the following:
function validate(field)
{
if(validateRunning)
{
validateRunning=false;
return;
}
}
When the function was called, it did not work correctly. Which one of the following would prevent this function from working properly?
A. validateRunning is declared as a local variable only.
B. validateRunning was declared and initialized in the calling event.
C. validateRunning was declared and initialized in the JS Header event.
D validateRunning was declared in the JS Header event and initialized in the calling event.
Answer: B

12. The following JavaScript code segment was placed in a Submit button:
var frm=document.forms[0];
if(validation(frm.Street) &&
validation(frm.Phone) &&
validation(frm.Fax))
{
frm.submit();
}
In which one of the following button events should it have been placed?
A. onBlur
B. onClick
C. onFocus
D onKeyDown
Answer: B

13. The following declarations were made in the JS Header event:
var frm=document.forms[0];
Street = frm.Street;
State = frm.State;
Country = frm.Country;
PostalCode = frm.PostalCode;
Address = frm.Address;
Which one of the following lines of code, when placed in the onFocus event for the Address field, will combine the contents of the Street, State, Country, and PostalCode fields?
A. this=Street+" "+State+","+Country+" "+PostalCode
B. Address+" "+Street+" "+State+","+Country+" "+PostalCode
C. Address.value=Street+" "+State+","+Country+" "+PostalCode
D this.value=Street.value+" "+State.value+","+Country.value+" "+PostalCode.value
Answer: D

14. The following JavaScript code was placed in the onLoad event of a form:
var frm;
frm=window.document.forms[0];
Which one of the following describes what this code does?
A. It declares a local variable.
B. It declares a global variable.
C. It associates a form with a document.
D It initializes the variable form to 0.
Answer: A

15. The following JavaScript code was placed in the onChange event for a listbox:
var frm=document.forms[0];
var sc = frm.SelectedVacation;
var vacation = this;
sc.value="";
<MISSING CODE>
{
if(vacation.options[i].selected)
{
sc.value = sc.value + vacation.options[i].text = "\n";
}
}
Which one of the following is the missing line of code?
A. until (i=0, i> vacation.length, i--)
B. for (i = 0, i < vacation.length, i++)
C. for (i = 0; index < vacation.length; i++)
D while (i !=0; index < vacation.length; i--)
Answer: B

16. Which one of the following describes how variables are declared and typed in JavaScript?
A. explicit initialization
loosely typed
B. implicit declaration
loosely typed
C. implicit declaration
strongly typed
D explicit declaration
strongly typed
Answer: B

17. Clara used three Domino subforms to create a page on the Web. How many HTML form tags were rendered when it was opened in editmode?
A. None
B. One
C. Two
D Three
Answer: B

18. Sally declared and initialized several variables in the JS Header. These variables referred to objects on the form. Which one of the following describes what happened when the code was tested?
A. Initialization was successful and the variables were available throughout the document.
B. Initialization failed, since all JavaScript variables in Notes/Domino must be initialized within the object.
C. Initialization was successful, but the variables were available only to objects also declared in the JS Header.
D Initialization failed, since the JS Header is interpreted before the HTML which creates the rest of the objects.
Answer: D

19. The following JavaScript function was created to check whether required data had been entered into a field:
var validate = validate(frm.Firstname);
function validate(fld)
{
if(frm.Firstname =="")
<MISSING LINE1>
.... JavaScript statements ....
return "value";
<MISSING LINE2>
}
Assuming that the code executes correctly, which one of the following describes what was placed on <MISSING LINE1>?
A. {
B. (
C. [
D /*
Answer: A

20. Which one of the following HTML tags is used to identify JavaScript?
A. <JSHeader>
...
</JSHeader>
B. <JavaScript>
...
</JavaScript>
C. <Head language="JavaScript">
....
</Head>
D <script language="JavaScript">
...
</script>
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved