Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Checkpoint 156-915.71 Exam - Cheat-Test.com

Free 156-915.71 Sample Questions:

Q: 1
Which command can be used to verify SecureXL statistics?
A. fwaccel top
B. fwaccel stats
C. fw ctl pastat
D. coghaprob stat
Answer: B

Q: 2
Can end users be forced to authenticate by using client certificate and usemame/password credentials?
A. Yes, but by manually changing the parameter :Ispasswordwarning to true in the SPWDIR/conf/objects_5_0.c file, to allow for LDAP
B. No, R71 only supports authentication by client certificates.
C. Yes, bye editing the protection-level settings.
D. SSL VPN only supports server certificates.
Answer: C

Q: 3
Which Check Point product implements a Consolidation Policy?
A. Smartview Monitor
B. Smart.SM
C. SmartView Tracker
D. SmartReporter
Answer: D

Q: 4
Which of the following manages Standard Reports and allows the administrator to specify automatic uploads of reports to a central FTP server?
A. SmartDashboard Log Consolidator
B. Security Management Sever
C. SamrtReporter Database
D. SmartReporter
Answer: D

Q: 5
Which Changes are tracked by SmartWorkflow?
A. SmartDashboard, SmartView Tracker and SmartView Monitor logins and logouts
B. Security Policies and the Rule Base, Network Object, Network Services, VPN Communities.
C. Users, Administrators, Groups and VPN Communities
D. Security Policies and the Rule Base, Network Objects, Network Services, Resources, Users, Administrators, Groups, VPN Communities and Severs and OPSEC Applications.
Answer: D

Q: 6
What is the advantage for deploying SSL VPN In a DMZ, versus a LAN?
A. SSL VPN adds another layer of access security to internal resources, when is resides in a DMZ.
B. SSL Network Extender is ineffective in a LAN deployment.
C. Traffic is in clear text when forwarded to internal servers, but the back connection is encrypted for remote users.
D. Traffic is authenticated without hiding behind Connectra’s IP address.
Answer: A

Q: 7
To change the default port of the Management Portal,
A. Edit the masters.conf file on the Portal server
B. Modify the file cp_httpd_admin.conf
C. Run sysconfig and change the management interface.
D. Re_intialize SIC.
Answer: B

Q: 8
Based on the following information, which of the statements below is TRUE? A DLP Rule Base has the following conditions. Data type=Large file(> 500KB) Source= My Organization Destination= Free Web Mails Protocol= Any Action= Ask User All other rules are set to Detect.
UserCheck is enabled and installed on all client machines.
A. A user sent an e-mail that was matched by the large file rule and by another rule with Action, Detect. As a result, the action taken by DLP is
B. A user sends an e-mail with a small body and an attachment to. The attachment is a 600 KB, ZIP file containing 200 files each with a size of 10 KB (before compression). The user will be prompted by UserCheck.
C. When a user Sends and e-mail with a small body and 5 attachments, each of 200 KB to, he will be prompted by UserCheck.
D. When a user uploads a 600 KB file to his Yahoo account via Web Mail (via his browser), he will be prompted by USerCheck.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved