Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Checkpoint 156-910.70 Exam - Cheat-Test.com

Free 156-910.70 Sample Questions:

Q: 1
A user was initiating client authentication session by beginning a TELNET session on port 900. What do you think might be wrong?
A. The user was TELNET- ing at wrong port. The user should use port 295.
B. Nothing is wrong.
C. The authentication type should be changed to user authentication.
D. The authentication type should be changed to session authentication.
E. The user was TELNET- ing at the wrong port. The user should use port 259.
Answer: E

Q: 2
To see a variety of information about all the interfaces in a system, you will use the command:
A. display info
B. show config
C. show interfaces
D. show info
E. display interfaces info
Answer: C

Q: 3
If both Domain Based VPN and Route Based VPN are enabled, which one of the following will take precedence?
A. Domain Based VPN
B. BGP
C. OSP
D. Route Based VPN
E. Numbered VTI
Answer: A

Q: 4
What is true of the command "backup -scp ip5 username3 password3 –path mybackup" if you run it on SecurePlatform?
A. The backup file be saved on scp server with ip5 on username3/-path/ with the default backup file name
B. The backup file be saved on scp server with ip4 on username3/password3/mybackup/ with the default backup file name
C. backup to server with ip5 , using username3 password3 as credentials, and with default backup file name
D. The backup file be saved on scp server on username3/mybackup/ with the default backup file name
E. The backup file be saved on scp server with ip5 on username3/password3/mybackup/ with the default backup file name
Answer: C

Q: 5
The command line to use when monitoring system status is:
A. monitor system status
B. show status
C. show interface monitor
D. show system status
E. show system
Answer: C

Q: 6
Which of the following enforces security policies on the security gateway on which they reside?
A. VPN
B. INSPECT Engine
C. SIC
D. SVN
E. SmartDashboard
Answer: B

Q: 7
To guarantee the quality of the available logs in the Eventia Reporter, you must:
A. Adjust your Security Management server
B. Make sure there is communication between the SmartConsole and Security Management server
C. Ensure your Security Policy is indeed tracking all events
D. Make sure there is communication between the Enforcement Point and Security Management server
E. Modify your Enforcement Point
Answer: C

Q: 8
Anti-Spam status is monitored using which of the following tool?
A. SmartView Monitor
B. Eventia Reporter
C. SmartDashboard
D. SmartView Tracker
E. Cpconfig
Answer: A

Q: 9
Which command displays the status of the bridge configuration?
A. brctl show
B. bridge conf show
C. bridge show
D. bridge conf
E. conf bridge
Answer: A

Q: 10
Which of the following is true of Internal User Database and LDAP?
Select four answers.
A. For Internal User Database, the Security Gateway can store a static password in its local user database for each user configured in Security Management server
B. Internal User Database is done internally or locally
C. User management in the SmartDirectory (LDAP) server is done internally or locally
D. User management in the SmartDirectory (LDAP) server is done externally and not locally
E. Changes that are applied to a SmartDirectory (LDAP) template are reflected immediately
for all users who are using that template
Answer: A, B, D, E

Q: 11
Which of the following is true of Multicast IP?
Select all the correct answers.
A. Multicast enabled routers use multicast routing protocols to communicate multicast group information with each other
B. Multicast is used to transmit a single message to a select group of recipients
C. IP Multicasting applications send one copy of each datagram (IP packet) and address it to a group of computers that want to receive it
D. Multicast enabled routers use Internet Group Management Protocol (IGMP) to communicate multicast group information with each other
E. Internet Group Management Protocol (IGMP) is defined in RFC 1112
Answer: A, B, C, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved