Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Checkpoint 156-816.61 Exam - Cheat-Test.com

Free 156-816.61 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following interfaces are configured by running sysconfig, during installation of a VSX Gateway in a High Availability environment?
A. Synchronization interface
B. Dedicated Customer interface
C. External interface
D. Management interface
E. Any configured VLAN
Answer: D

Q: 2
How many Management Virtual System instances does each member of a VSX Gateway cluster run?
A. One for each physical interface on the Gateway
B. One for each cluster member
C. Only one
D. Two, the cluster MVS and the unique Gateway MVS
E. One for each Virtual System configured on the Gateway
Answer: C

Q: 3
A Virtual System in Bridge mode is a Virtual System that implements:
A. Dynamic IP routing
B. Native layer-2 communications.
C. VLAN Tagging.
D. IP routing.
E. Network Address Translation.
Answer: B

Q: 4
Which of the following virtual devices can be defined without a dedicated physical interface?
A. External Virtual Router
B. Virtual System in Bridge mode
C. Virtual System
D. Internal Virtual Router
Answer: C

Q: 5
During the initial configuration of a VSX Gateway cluster, the VSX Administrator is prompted to specify each cluster member’s name, as shown below:
(This exhibit is not available in this demo)
Which of the following best describes this name?
A. IP address of the individual VSX Gateway in the cluster
B. Any name the VSX Administrator chooses to describe the cluster member
C. Customer for which this VSX Gateway cluster is configured
D. MAC address of the individual VSX Gateway in the cluster
E. Honstname of the individual VSX Gateway in the cluster
Answer: B

Q: 6
At installation, the ______ is bound to all configured physical interfaces of a VSX Gateway, UNLESS the interfaces are specifically assigned to another component.
A. VSX Management Server
B. External Virtual Router
C. Synchronization Network
D. Management Virtual System
E. Internal Virtual Router
Answer: D

Q: 7
If two VSX Gateways are deployed in a cluster with one interface defined with a Virtual Switch, how is each Virtual Switch instance defined?
A. Primary: Standby/Secondary: Active
B. Primary: Standby/Secondary: Standby
C. Primary: Active /Secondary: Standb
D. Primary: Active /Secondary: Active
Answer: D

Q: 8
A Virtual Router performs which of the following tasks?
A. Security Policy application for protected customer networks
B. Inter-Virtual System routing
C. Synchronization between VSX Gateways in a cluster
D. Network Address Translation for protected customer networks
E. Packet inspection for protected customer networks
Answer: B

Q: 9
At installation, the _______is bound to all configured physical interfaces of a VSX Gateway, UNLESS the interfaces are specifically assigned to another component.
A. VSX Management Server
B. External Virtual Router
C. Synchronization Network
D. Management Virtual System
E. Internal Virtual Router
Answer: D

Q: 10
Which of the following is a Multi-Context process?
A. vsxd
B. vpnd
C. cplogd
D. srd
E. psd
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved