Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Checkpoint 156-515.65 Exam - Cheat-Test.com

Free 156-515.65 Sample Questions:

Q: 1
Which files should be acquired from a Windows 2003 Server system crash with a Dr. Watson error?
A. drwtsn32.log
B. vmcore.log
C. core.log
D. memory.log
E. info.log
Answer: A

Q: 2
VPN debugging information is written to which of the following files?
A. FWDIR/log/ahttpd.elg
B. FWDIR/log/fw.elg
C. $FWDIR/log/ike.elg
D. FWDIR/log/authd.elg
E. FWDIR/log/vpn.elg
Answer: C

Q: 3
fw monitor packets are collected from the kernel in a buffer. What happens if the buffer becomes full?
A. The information in the buffer is saved and packet capture continues, with new data stored in the buffer.
B. Older packet information is dropped as new packet information is added.
C. Packet capture stops.
D. All packets in it are deleted, and the buffer begins filling from the beginning.
Answer: D

Q: 4
Which file provides the data for the host_table output, and is responsible for keeping a record of all internal IPs passing through the internal interfaces of a restricted hosts licensed Security Gateway?
A. hosts.h
B. external.if
C. hosts
D. fwd.h
E. fwconn.h
Answer: D

Q: 5
You modified the *def file on your Security Gateway, but the changes were not applied. Why?
A. There is more than one *.def file on the Gateway.
B. You did not have the proper authority.
C. *.def files must be modified on the SmartCenter Server.
D. The *.def file on the Gateway is read-only.
Answer: C

Q: 6
Assume you have a rule allowing HTTP traffic, on port 80, to a specific Web server in a Demilitarized Zone (DMZ). If an external host port scans the Web server's IP address, what information will be revealed?
A. Nothing; the NGX Security Server automatically block all port scans.
B. All ports are open on the Security Server.
C. All ports are open on the Web server.
D. The Web server's file structure is revealed.
E. Port 80 is open on the Web server.
Answer: E

Q: 7
Which of the following types of information should an Administrator use tcpdump to view?
A. DECnet traffic analysis
B. VLAN trunking analysis
C. NAT traffic analysis
D. Packet-header analysis
E. AppleTalk traffic analysis
Answer: D

Q: 8
Which statement is true for route based VPNs?
A. IP Pool NAT must be configured on each gateway
B. Route-based VPNs replace domain-based VPNs
C. Route-based VPNs are a form of partial overlap VPN Domain
D. Packets are encrypted or decrypted automatically
E. Dynamic-routing protocols are not required
Answer: E

Q: 9
The list below provides all the actions Check Point recommends to troubleshoot a problem with an NGX product.
A. List Possible Causes
B. Identify the Problem
C. Collect Related Information
D. Consult Various Reference Sources
E. Test Causes Individually and Logically
Select the answer that shows the order of the recommended actions that make up Check Point's troubleshooting guidelines?
A. B, C, A, E, D
B. A, E, B, D, C
C. A, B, C, D, E
D. B, A, D, E, C
E. D, B, A, C, E
Answer: A

Q: 10
NGX Wire Mode allows:
A. Peer gateways to establish a VPN connection automatically from predefined preshared secrets.
B. Administrators to verify that each VPN-1 SecureClient is properly configured, before allowing it access to the protected domain.
C. Peer gateways to fail over existing VPN traffic, by avoiding Stateful Inspection.
D. Administrators to monitor VPN traffic for troubleshooting purposes.
E. Administrators to limit the number of simultaneous VPN connections, to reduce the traffic load passing through a Security Gateway.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved