Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Check Point 156-315.77 Exam - Cheat-Test.com

Free 156-315.77 Sample Questions:

Q: 1 CORRECT TEXT
To provide full connectivity upgrade status, use command?
Answer: cphaprob fcustat

Q: 2
What is the command to show OSPF adjacencies?
A. show ospf summary-address
B. show ospf interface
C. show ospf neighbors
D. show running-config
Answer: C

Q: 3
A VPN Tunnel Interface (VTI) is defined on GAiA as:
vpn shell interface add numbered 10.10.0.1 10.10.0.2 madrid.cp What do you know about this VTI?
A. 10.10.0.1 is the local Gateway’s internal interface, and 10.10.0.2 is the internal interface of the remote Gateway.
B. The peer Security Gateway’s name is madrid.cp.
C. The VTI name is madrid.cp.
D. The local Gateway's object name is madrid.cp.
Answer: B

Q: 4
Which type of VPN routing relies on a VPN Tunnel Interface (VTI) to route traffic?
A. Host-based VPN
B. Route-based VPN
C. Domain-based VPN
D. Subnet-based VPN
Answer: B

Q: 5
You have three Gateways in a mesh community. Each gateway’s VPN Domain is their internal network as defined on the Topology tab setting All IP Addresses behind Gateway based on Topology information.
You want to test the route-based VPN, so you created VTIs among the Gateways and created static route entries for the VTIs. However, when you test the VPN, you find out the VPN still go through the regular domain IPsec tunnels instead of the routed VTI tunnels.
What is the problem and how do you make the VPN use the VTI tunnels?
A. Domain VPN takes precedence over the route-based VTI. To make the VPN go through VTI, remove the Gateways out of the mesh community and replace with a star community
B. Domain VPN takes precedence over the route-based VTI. To make the VPN go through VTI, use an empty group object as each Gateway’s VPN Domain
C. Route-based VTI takes precedence over the Domain VPN. To make the VPN go through VTI, use dynamic-routing protocol like OSPF or BGP to route the VTI address to the peer instead of static routes
D. Route-based VTI takes precedence over the Domain VPN. Troubleshoot the static route entries to insure that they are correctly pointing to the VTI gateway IP.
Answer: B

Q: 6
When configuring a Permanent Tunnel between two gateways in a Meshed VPN community, in what object is the tunnel managed?
A. VPN Community object
B. Only the local Security Gateway object
C. Each participating Security Gateway object
D. Security Management Server
Answer: A

Q: 7
Which of the following log files contains information about the negotiation process for encryption?
A. iked.elg
B. ike.elg
C. vpn.elg
D. vpnd.elg
Answer: B

Q: 8
Which of the following log files contains verbose information regarding the negotiation process and other encryption failures?
A. ike.elg
B. vpn.elg
C. iked.elg
D. vpnd.elg
Answer: D

Q: 9
What is the most common cause for a Quick mode packet 1 failing with the error “No Proposal Chosen” error?
A. The encryption strength and hash settings of one peer does not match the other.
B. The previously established Permanent Tunnel has failed.
C. There is a network connectivity issue.
D. The OS and patch level of one gateway does not match the other.
Answer: A

Q: 10
Which component receives events and assigns severity levels to the events; invokes any defined automatic reactions, and adds the events to the Events Data Base?
A. SmartEvent Correlation Unit
B. SmartEvent Server
C. SmartEvent Analysis DataServer
D. SmartEvent Client
Answer: B

Q: 11
In which ClusterXL Load Sharing mode, does the pivot machine get chosen automatically by ClusterXL?
A. Hot Standby Load Sharing
B. Multicast Load Sharing
C. Unicast Load Sharing
D. CCP Load Sharing
Answer: C

Q: 12
What configuration change must you make to change an existing ClusterXL cluster object from Multicast to Unicast mode?
A. Change the cluster mode to Unicast on the cluster object. Reinstall the Security Policy.
B. Change the cluster mode to Unicast on each of the cluster-member objects.
C. Run cpstop and cpstart, to re-enable High Availability on both objects. Select Pivot mode in cpconfig.
D. Reset Secure Internal Communications (SIC) on the cluster-member objects. Reinstall the Security Policy.
Answer: A

Q: 13
In a R77 ClusterXL Load Sharing configuration, which type of ARP related problem can force the use of Unicast Mode (Pivot) configuration due to incompatibility on some adjacent routers and switches?
A. MGCP MAC address response to a Multicast IP request
B. Multicast MAC address response to a Unicast IP request
C. Unicast MAC address response to a Multicast IP request
D. Multicast MAC address response to a RARP request
Answer: B

Q: 14
How do new connections get established through a Security Gateway with SecureXL enabled?
A. New connections are always inspected by the firewall and if they are accepted, the subsequent packets of the same connection will be passed through SecureXL
B. New connection packets never reach the SecureXL module.
C. The new connection will be first inspected by SecureXL and if it does not match the drop table of SecureXL, then it will be passed to the firewall module for a rule match.
D. If the connection matches a connection or drop template in SecureXL, it will either be established or dropped without performing a rule match, else it will be passed to the firewall module for a rule match.
Answer: D

Q: 15
Your customer asks you about the Performance Pack. You explain to him that a Performance Pack is a software acceleration product which improves the performance of the Security Gateway. You may enable or disable this acceleration by either:

1) the commanD. cpconfig
2) the commanD. fwaccel on|off

What is the difference between these two commands?
A. The fwaccel command determines the default setting. The command cpconfig can dynamically change the setting, but after the reboot it reverts to the default setting.
B. Both commands function identically.
C. The command cpconfig works on the Security Platform only. The command fwaccel can be used on all platforms.
D. The cpconfig command enables acceleration. The command fwaccel can dynamically change the setting, but after the reboot it reverts to the default setting.
Answer: D

Q: 16
Your customer complains of the weak performance of his systems. He has heard that Connection Templates accelerate traffic. How do you explain to the customer about template restrictions and how to verify that they are enabled?
A. To enhance connection-establishment acceleration, a mechanism attempts to "group together" all connections that match a particular service and whose sole discriminating element is the source port. To test if connection templates are enabled, use the command fw ctl templates.
B. To enhance connection-establishment acceleration, a mechanism attempts to "group together" all connections that match a particular service and whose sole discriminating element is the source port. To test if connection templates are enabled, use the command fwaccel stat.
C. To enhance connection-establishment acceleration, a mechanism attempts to "group together" all connections that match a particular service and whose sole discriminating element is the destination port. To test if connection templates are enabled, use the command fwacel templates.
D. To enhance connection-establishment acceleration, a mechanism attempts to "group together" all connections that match a particular service and whose sole discriminating element is the destination port. To test if connection templates are enabled, use the command fw ctl templates.
Answer: B

Q: 17
When Load Sharing Multicast mode is defined in a ClusterXL cluster object, how are packets being handled by cluster members?
A. Only one member at a time is active. The active cluster member processes all packets.
B. All members receive all packets. All members run an algorithm which determines which member processes packets further and which members delete the packet from memory.
C. The pivot machine will handle it.
D. All cluster members process all packets and members synchronize with each other.
Answer: B

Q: 18
Which process is responsible for delta synchronization in ClusterXL?
A. fwd on the Security Gateway
B. fw kernel on the Security Gateway
C. Clustering on the Security Gateway
D. cpd on the Security Gateway
Answer: B

Q: 19
When using SmartDashboard to manage existing users in SmartDirectory, when are the changes applied?
A. At database synchronization
B. Instantaneously
C. Never, you cannot manage users through SmartDashboard
D. At policy installation
Answer: B

Q: 20
The file snapshot generates is very large, and can only be restored to:
A. The device that created it, after it has been upgraded.
B. A device having exactly the same Operating System and hardware as the device that created the file.
C. Individual members of a cluster configuration.
D. Windows Server class systems.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved