Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Check Point 156-215.77 Exam - Cheat-Test.com

Free 156-215.77 Sample Questions:

Q: 1
You are installing a Security Management Server. Your security plan calls for three administrators for this particular server. How many can you create during installation?
A. One
B. Only one with full access and one with read-only access
C. As many as you want
D. Depends on the license installed on the Security Management Server
Answer: A

Q: 2
During which step in the installation process is it necessary to note the fingerprint for first-time verification?
A. When configuring the Gateway in the WebUI
B. When configuring the Security Management Server using cpconfig
C. When establishing SIC between the Security Management Server and the Gateway
D. When configuring the Security Gateway object in SmartDashboard
Answer: B

Q: 3
How can you most quickly reset Secure Internal Communications (SIC) between a Security Management Server and Security Gateway?
A. From cpconfig on the Gateway, choose the Secure Internal Communication option and retype the activation key. Next, retype the same key in the Gateway object in SmartDashboard and reinitialize Secure Internal Communications (SIC).
B. Use SmartUpdate to retype the Security Gateway activation key. This will automatically sync SIC to both the Security Management Server and Gateway.
C. From the Security Management Server’s command line, type fw putkey -p <shared key> <IP Address of Security Gateway>.
D. Run the command fwm sic_reset to reinitialize the Security Management Server Internal Certificate Authority (ICA). Then retype the activation key on the Security Gateway from SmartDashboard.
Answer: A

Q: 4
How can you recreate the Security Administrator account, which was created during initial Management Server installation on GAiA?
A. Export the user database into an ASCII file with fwm dbexport. Open this file with an editor, and delete the Administrator Account portion of the file. You will be prompted to create a new account.
B. Type cpm -a, and provide the existing Administrator’s account name. Reset the Security Administrator’s password.
C. Launch cpconfig and delete the Administrator's account. Recreate the account with the same name.
D. Launch SmartDashboard in the User Management screen, and delete the cpconfig administrator.
Answer: C

Q: 5
The London Security Gateway Administrator has just installed the Security Gateway and Management Server. He has not changed any default settings. As he tries to configure the Gateway, he is unable to connect.
Which troubleshooting suggestion will NOT help him?
A. Check if some intermediate network device has a wrong routing table entry, VLAN assignment, duplex-mismatch, or trunk issue.
B. Test the IP address assignment and routing settings of the Security Management Server, Gateway, and console client.
C. Verify the SIC initialization.
D. Verify that the Rule Base explicitly allows management connections.
Answer: D

Q: 6
You need to completely reboot the Operating System after making which of the following changes on the Security Gateway? (i.e. the command cprestart is not sufficient.)
1. Adding a hot-swappable NIC to the Operating System for the first time.
2. Uninstalling the R77 Power/UTM package.
3. Installing the R77 Power/UTM package.
4. Re-establishing SIC to the Security Management Server.
5. Doubling the maximum number of connections accepted by the Security Gateway.
A. 3 only
B. 1, 2, 3, 4, and 5
C. 2, 3 only
D. 3, 4, and 5 only
Answer: C

Q: 7
The Security Gateway is installed on GAiA R77 The default port for the Web User Interface is ________.
A. TCP 18211
B. TCP 443
C. TCP 4433
D. TCP 257
Answer: B

Q: 8
Over the weekend, an Administrator without access to SmartDashboard installed a new R77 Security Gateway using GAiA. You want to confirm communication between the Gateway and the Management Server by installing the Security Policy. What might prevent you from installing the Policy?
A. You have not established Secure Internal Communications (SIC) between the Security Gateway and Management Server. You must initialize SIC on both the Security Gateway and the Management Server.
B. You first need to run the command fw unloadlocal on the new Security Gateway.
C. You first need to initialize SIC in SmartUpdate.
D. You have not established Secure Internal Communications (SIC) between the Security Gateway and Management Server. You must initialize SIC on the Security Management Server.
Answer: D

Q: 9
An Administrator without access to SmartDashboard installed a new IPSO-based R77 Security Gateway over the weekend. He e-mailed you the SIC activation key. You want to confirm communication between the Security Gateway and the Management Server by installing the Policy. What might prevent you from installing the Policy?
A. An intermediate local Security Gateway does not allow a policy install through it to the remote new Security Gateway appliance. Resolve by running the command fw unloadlocal on the local Security Gateway.
B. You first need to run the command fw unloadlocal on the R77 Security Gateway appliance in order to remove the restrictive default policy.
C. You first need to create a new Gateway object in SmartDashboard, establish SIC via the Communication button, and define the Gateway’s topology.
D. You have not established Secure Internal Communications (SIC) between the Security Gateway and Management Server. You must initialize SIC on the Security Management Server.
Answer: C

Q: 10
How can you reset the Security Administrator password that was created during initial Security Management Server installation on GAiA?
A. Launch SmartDashboard in the User Management screen, and edit the cpconfig administrator.
B. As expert user Type fwm -a, and provide the existing administrator’s account name. Reset the Security Administrator’s password.
C. Type cpm -a, and provide the existing administrator’s account name. Reset the Security Administrator’s password.
D. Export the user database into an ASCII file with fwm dbexport. Open this file with an editor, and delete the Password portion of the file. Then log in to the account without a password. You will be prompted to assign a new password.
Answer: B

Q: 11
The SIC certificate is stored in the directory .
A. $CPDIR/registry
B. $CPDIR/conf
C. $FWDIR/database
D. $FWDIR/conf
Answer: B

Q: 12
You run cpconfig to reset SIC on the Security Gateway. After the SIC reset operation is complete, the policy that will be installed is the:
A. Standard policy.
B. Initial policy.
C. Last policy that was installed.
D. Default filter.
Answer: D

Q: 13
Which of the following is NOT a valid option when configuring access for Captive Portal?
A. From the Internet
B. Through internal interfaces
C. Through all interfaces
D. According to the Firewall Policy
Answer: A

Q: 14
If you were NOT using IKE aggressive mode for your IPsec tunnel, how many packets would you see for normal Phase 1 exchange?
A. 9
B. 2
C. 3
D. 6
Answer: D

Q: 15
How many packets does the IKE exchange use for Phase 1 Main Mode?
A. 12
B. 1
C. 3
D. 6
Answer: D

Q: 16
You cannot use SmartDashboard’s User Directory features to connect to the LDAP server. What should you investigate?
1) Verify you have read-only permissions as administrator for the operating system.
2) Verify there are no restrictions blocking SmartDashboard's User Manager from connecting to the LDAP server.
3) Check that the login Distinguished Name configured has root permission (or at least write permission Administrative access) in the LDAP Server's access control configuration.
A. 1, 2, and 3
B. 2 and 3
C. 1 and 2
D. 1 and 3
Answer: B

Q: 17
Identify the ports to which the Client Authentication daemon listens by default.
A. 259, 900
B. 256, 600
C. 80, 256
D. 8080, 529
Answer: A

Q: 18
While in SmartView Tracker, Brady has noticed some very odd network traffic that he thinks could be an intrusion. He decides to block the traffic for 60 minutes, but cannot remember all the steps.
What is the correct order of steps needed to set up the block?
1) Select Active Mode tab in SmartView Tracker.
2) Select Tools > Block Intruder.
3) Select Log Viewing tab in SmartView Tracker.
4) Set Blocking Timeout value to 60 minutes.
5) Highlight connection that should be blocked.
A. 1, 2, 5, 4
8. 3, 2, 5, 4
C. 1, 5, 2, 4
D. 3, 5, 2, 4
Answer: C

Q: 19
SmartView Tracker R77 consists of three different modes. They are:
A. Log, Active, and Audit
8. Log, Active, and Management
C. Network and Endpoint, Active, and Management
D. Log, Track, and Management
Answer: C

Q: 20
Because of pre-existing design constraints, you set up manual NAT rules for your HTTP server. However, your FTP server and SMTP server are both using automatic NAT rules. All traffic from your FTP and SMTP servers are passing through the Security Gateway without a problem, but traffic from the Web server is dropped on rule 0 because of anti-spoofing settings. What is causing this?
A. Manual NAT rules are not configured correctly.
B. Allow bi-directional NAT is not checked in Global Properties.
C. Routing is not configured correctly.
D. Translate destination on client side is not checked in Global Properties under Manual NAT Rules.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved