Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Brocade 150-620 Exam - Cheat-Test.com

Free 150-620 Sample Questions:

Q: 1
A vLAG provides which benefit in a Brocade VCS Fabric?
A. It is a method for bonding multiple FCoE streams into a single trunk.
B. It enables multiple Brocade VDX switches to form a single external trunk.
C. It creates high bandwidth ISL trunks between switches in a fabric.
D. It supports the creation of a single trunk that combines both 1 Gbps and 10 Gbps links.
Answer: B

Q: 2
Which two functions are performed by the ingress RBridge to allow a frame to be transmitted across a Brocade VCS Fabric? (Choose two.)
A. It prepends the frame with an Outer MAC header of the destination RBridge.
B. It prepends the frame with an Outer MAC header of the next hop RBridge.
C. It prepends the frame with a TRILL header specifying the nickname values of the ingress andegress RBridges unless the frame is multi-destination.
D. It prepends the frame with a TRILL header specifying the nickname values of the ingress andnext hop RBridges unless the frame is multi-destination.
Answer: B,C

Q: 3
What happens when the Brocade VCS Fabric MAC table is full?
A. The complete MAC table gets flushed.
B. When the VDX sees a new address it will not learn the address and will not send it to eNS.
C. The new MAC addresses will start replacing the oldest MAC addresses.
D. The oldest 1024 MAC table entries are aged out proactively.
Answer: C

Q: 4
Which two statements regarding multi-vendor Hypervisor migration behavior in a Brocade VCS Fabric environment are true? (Choose two)
A. Hypervisors can maintain a consistent virtual MAC address pre- and post-migration.
B. Hypervisors send a gratuitous ARP to the destination switch port before initiating traffic.
C. Hypervisors send an out-of-band notification to the new switch.
D. Hypervisors and the Brocade VDX platform uniformly support the IEEE VEB standard for VirtualMachine migration.
Answer: A,B

Q: 5
Center Integration has been configured and activated on a Brocade VCS Fabric. The default values have not been changed. Which two events trigger a vCenter re-discovery? (Choose two.)
A. when the VDX switch boots
B. when the vcenter MYVC interval is set to 0 (zero)
C. when ports connected to ESX/ESXi hosts are disconnected
D. when a user triggers a discovery manually using the CLI
Answer: A,D

Q: 6
You are managing your switch using the Virtual IP for your Brocade VCS Fabric.
Which two statements are true? (Choose two.)
A. You can manage vCenter Integration.
B. You can perform firmware downloads for the entire fabric.
C. You can backup configurations for the entire fabric.
D. You can manage zoning for the entire fabric.
Answer: A,D

Q: 7
Which two Brocade VDX switch FRUs are interchangeable? (Choose two.)
A. Brocade VDX 6710-54 and Brocade VDX 6730-32 power supply
B. Brocade VDX 6730-76 and Brocade VDX 6720-60 power supply
C. Brocade VDX 6730-76 and Brocade VDX 6730-32 power supply
D. Brocade VDX 6720-24 and Brocade VDX 6720-60 power supply
Answer: A,B

Q: 8
You have been asked to implement two new Brocade VDX switches that will provide an additional 100 10 GbE ports into your existing Ethernet environment.
What would satisfy this request?
A. two Brocade VDX 6710 switches
B. two Brocade VDX 6720 switches
C. one Brocade VDX 6710 and one Brocade VDX 6720
D. one Brocade VDX 6710 and one Brocade VDX 6730
Answer: B

Q: 9
One of your Brocade VDX 6720-60s has reported a power supply failure and replacement is needed. What are two ways to identify the directional air flow of the failed power supply? (Choose two.)
A. by the part number
B. by a label on the failed power supply
C. by the command output of show environment fan
D. by the command output of show chassis
Answer: A,B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved