Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Brocade 150-420 Exam - Cheat-Test.com

Free 150-420 Sample Questions:

Q: 1
A Brocade ADX administrator decides to create the rule shown below:
SLB(config-csw-p1)# default rewrite request-insert client-ip
What is the administrator trying to achieve?
A. A request is generated to rewrite the client-IP.
B. The Brocade ADX issues the request-insert command to the HTTP controller.
C. The client-IP header is inserted in the HTTP rewrite message.
D. The client-IP is inserted in the HTTP request message.
Answer: D

Q: 2
A customer wants to use content switching (CSW) to manage the application.
What information must the customer configure in the CLI? (Choose three.)
A. Define the rules.
B. Bind the policy to virtual server.
C. Define the policy.
D. Bind rules.
E. Define real server.
Answer: A,B,C

Q: 3
Given an IP prefix, you want to give preference to a specific GSLB site Brocade ADX.
Which feature will you use?
A. GSLB affinity
B. GSLB administrative preference
C. GSLB geo-prefix
D. GSLB TTL
Answer: A

Q: 4
Given the commands shown below:
gslb policy
dns active-only
dns cache-proxy
Which statement is true regarding DNS replies sent by the Brocade ADX to clients?
A. The replies will include only a single IP address that is healthy.
B. The replies will include only healthy IP addresses.
C. The replies will include all VIPs reported only from active site ADXs.
D. The replies will include all VIPs reported from site ADXs.
Answer: B

Q: 5
You are asked to configure the Brocade ADX to provide transparent redundancy between two physical data centers. Which feature must you enable to support this?
A. GSLB
B. FWLB
C. LLB
D. SSL
Answer: B

Q: 6
What is the result when the command shown below is implemented?
ServerIron(config-gslb-policy)# metric-order set round-trip-time capacity num-session flashback
A. Round-trip-time, capacity, num-session, and flashback are excluded from GSLB policy evaluation.
B. Flashback, capacity, num-session, and round-trip-time, are the only metrics evaluated in the stated order.
C. Round-trip-time, capacity, num-session, flashback, and Health Check status are evaluated first, then the remaining metrics.
D. Round-trip-time, capacity, num-session, and flashback are the only metrics evaluated in the stated order.
Answer: D

Q: 7
What is the purpose of the SSL Alert protocol?
A. to set an SSL MIB trap
B. to alert the user to an ongoing SSL hacking attempt
C. to notify user of a protocol problem
D. to alert the user that an SSL problem has been restored
Answer: C

Q: 8
An administrator observes SSL information exchanged between the browser and the server and notices that the server sends its certificate to the browser.
Which part of the SSL protocol exchange is taking place?
A. SSL handshake protocol
B. SSL certificate protocol
C. SSL record protocol
D. SSL certificate exchange protocol
Answer: A

Q: 9
What are the three fundamentals of SSL security? (Choose three.)
A. confidentiality
B. prevention of DOS attacks
C. authentication
D. prevention of dictionary attack
E. integrity
Answer: A,C,E

Q: 10
A hacker is listening on the line and picks up the public key of the server.
What is the result?
A. The SSL session has now been compromised.
B. The SSL connection is compromised and will drop.
C. The SSL communication is still secure.
D. The SSL will issue a fatal warning message.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved