Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Brocade 150-230 Exam - Cheat-Test.com

Free 150-230 Sample Questions:

Q: 1
Your upcoming expansion plan requires more VLANs. Your switch infrastructure will not support enough STP instances to permit one per VLAN in the new design.
Which technology will resolve this problem?
A. MSTP
B. PVSTP
C. L2TP
D. topology groups
Answer: D

Q: 2
You would like to install additional Layer 2 inter-switch links in your network to add bandwidth and increase redundancy. However, you know that the default settings on your switches will not allow the extra ISLs to activate. Which action should you perform to permit additional links to become active?
A. Use LACP.
B. Configure LSRP.
C. Configure LLDP.
D. Enable UDLD.
Answer: A

Q: 3
You experience spanning tree stability problems with RSTP in your network.
Which technology will remedy the situation?
A. port loop detection
B. Root Guard
C. Fast Uplink Span
D. topology groups
Answer: B

Q: 4
You have successfully configured a VLAN group on your Brocade FastIron switch.
Which statement is true?
A. Ports in the VLAN group must be on the same switch.
B. All ports in the VLAN group must be tagged ports.
C. All ports in the VLAN group must be untagged ports.
D. Ports in the VLAN group can be tagged or untagged.
Answer: B

Q: 5
Your customer is deploying several small switch stacks around a city in a resilient ring. You decide to implement topology groups to aid in VLAN management.
Which two statements are true? (Choose two.)
A. Topology groups simplify the configuration of STP, MRP, VSRP, ERP, and 802.1W.
B. Topology groups support VRRP.
C. Existing VLAN information is lost when it is added to a topology group.
D. Existing VLAN information is merged when it is added to a topology group.
Answer: A,C

Q: 6
You want to provide Layer 2 and Layer 3 resiliency in your network.
Which two statements are true? (Choose two.)
A. VSRP can provide failover at Layer 2 and Layer 3.
B. VRRP can provide failover at Layer 2 and Layer 3.
C. VSRP connected switches will transition their MAC tables during a failover.
D. VSRP allows more than one backup.
Answer: A,D

Q: 7
You are building a ring topology around multiple buildings and want to deploy a standards-based resilient topology. Which two statements are true? (Choose two.)
A. Ethernet ring protocol (G.8032) supports 802.3ag.
B. Metro ring protocol supports 802.3ag.
C. Ethernet ring protocol (G.8032) supports non-participating devices in the ring.
D. Metro ring protocol supports non-participating devices in the ring.
Answer: A,C

Q: 8
You have many VLANs configured on your Brocade device. You want the features of Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP), but have more VLANs than available RSTP instances.
Which protocol would be used in this case?
A. MSTP
B. STP
C. LACP
D. LLDP
Answer: A

Q: 9
An OSPF router is going through the OSPF adjacency process.
Which step in this process does the router first perform in the DR/BDR election process?
A. FULL
B. LOADING
C. EXCHANGE
D. EXSTART
Answer: D

Q: 10
Through which OSPF adjacency state does the router describe its entire link-state database?
A. INIT
B. 2-Way
C. EXSTART
D. EXCHANGE
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved