Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Brocade 143-270 Exam - Cheat-Test.com

Free 143-270 Sample Questions:

Q: 1
You need to ensure that requests and responses of FCIP-based applications such as Tape Pipelining use the same VE_Port tunnel across a MetaSAN. Which solution meets this requirement?
A. Exchange-based Routing
B. Traffic Isolation Zones
C. Port-based Routing
D. Quality of Service
Answer: B

Q: 2
A customer has an existing M-Series fabric running in McDATA mode. You have proposed a Brocade DCX 8510-8 to meet their fabric growth requirements.
Which action will achieve a successful integration?
A. Configure the 8510-8 in interopmode 2 and ISL to your M-Series fabric.
B. Configure the 8510-8 in interopmode 0 and ISL to your M-Series fabric.
C. Configure the 8510-8 with an EX_Port and connect to the M-Series fabric.
D. Configure the 8510 in interopmode 3 and ISL to your M-Seriesfabric.
Answer: C

Q: 3
You are designing a SAN using a Brocade DCX 8510-4 that will extend over a distance of 50 km using native Fibre Channel. You will be using 10 Gbps Wave Division Multiplexing connections.
What is required?
A. ISLTrunking license
B. Advanced Extension license
C. 10 Gbps FCIP/Fibre Channel license
D. Brocade FC10-6
Answer: C

Q: 4
You have been asked to complete a fabric design for three fully populated DCX 8510-8s with FC8-64 blades. The requirements are for 1024 user ports available on the edge with two hops from initiator to target communications. Which solution would satisfy this request?
A. core-edge topology using ICL connections
B. edge-core-edge topology using ICL connections
C. core-edge topology using ISL connections
D. edge-core-edge topology using ISL connections
Answer: B

Q: 5
There are 25 Brocade 6510s and four Brocade DCX 8510s in a SAN. You are required to automatically gather the Fabric error messages on a central server. What will fulfill this requirement?
A. NET Health
B. syslog
C. Fabric Watch
D. audit log
Answer: B

Q: 6
You are provisioning storage for a new application and the system administrator cannot provide you with accurate traffic load data. You want to gather detailed information on the traffic flow from the new application server to the various storage systems it will access. Which monitoring tool would you use?
A. End-to-End monitors
B. Frame Monitor
C. port log output
D. Tperf monitor
Answer: A

Q: 7
A post-design requirement from a customer is the ability to automatically backup and store switch configurations. What would you use to do this?
A. Brocade Network Advisor
B. Fabric Watch
C. SAN Health
D. Web Tools
Answer: A

Q: 8
You need to capture an inventory of switches for an existing SAN environment which includes both Brocade and non-Brocade products. Which application would you use?
A. Brocade Network Advisor
B. Fabric Watch
C. SAN Health
D. Web Tools
Answer: C

Q: 9
A customer is migrating their FICON servers and storage from an M-Series SAN that is end of lease to a new SAN using two Brocade DCX 8510-8 Backbones with optical ICLs. They also want to intermix the FICON and zLinux traffic on the same DCX 8510-8 Backbone. What are two considerations when developing this migration plan? (Choose two.)
A. ICL connectivity counts as a hop of concern.
B. The FICON and zLinux traffic must be configured in separate zones.
C. FICON licenses must be procured for each DCX 8510.
D. Virtual Fabrics should be used with FC16-48 port blades.
Answer: B,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved