Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Brocade 143-250 Exam - Cheat-Test.com

Free 143-250 Sample Questions:

Q: 1
A series of events have occurred and one of your fabrics is down. Due to a high integrity design, all the applications are still up and running.
Which two terms describe this design feature? (Choose two.)
A. FSPF
B. resiliency
C. multipath
D. redundancy
Answer: C, D

Q: 2
You have been asked to design a SAN and the customer has expressed an interest in using existing Brocade AP7420s in the new SAN.
Which statement is true regarding traffic flow between the Brocade AP7420 and the other Brocade switches in the fabric?
A. The Brocade AP7420 does not support exchange-based trunking.
B. All switches connected to the Brocade AP7420 must have a trunking license installed.
C. All traffic from the Brocade AP7420 to other Brocade switches will use exchange-based trunking.
D. The Brocade AP7420 will utilize Dynamic Path Selection (DPS) to calculate routes to other switches in the fabric.
Answer: C

Q: 3
A SAN administrator designs a fabric using Brocade 4100 switches. Each switch must have two ISLs connected to every other Brocade 4100. Each switch must have 24 ports available to attach servers and storage.
What is the maximum number of switches in the fabric?
A. 3
B. 5
C. 8
D. 16
Answer: B

Q: 4
A company is assembling plans to put all of their tape backup devices in one edge fabric in a metaSAN. They have one of the edge fabrics that will have approximately 7 Gbit/sec traffic to the tape backup edge SAN during the backup cycle. They will be using Brocade AP7420 switches for the Fibre Channel Routers.
How many IFLs will be needed to handle the traffic to the tape edge fabric?
A. 3
B. 4
C. 5
D. 6
Answer: B

Q: 5
Which protocol must be configured to ensure that all system and audit logs are synchronized?
A. NTP
B. SMTP
C. SNMPv1
D. SNMPv3
Answer: A

Q: 6
A company has three fabrics - A, B, and C - that are to access storage in a new fabric (Fabric D). A Brocade 4900 and 7500 will be installed in Fabric D.
Which two solutions will provide data access among the fabrics while maintaining separate administration of each fabric? (Choose two.)
A. Connect SANs A, B, C, and D to E_Ports on the Brocade 4900.
B. Connect SANs A, B, C, and D to EX_Ports on the Brocade 7500.
C. Connect SANs A, B, and C to EX_Ports on the Brocade 7500; connect SAN D to E_Ports on the Brocade 7500.
D. Connect SANs A, B, and C to E_Ports on the Brocade 4900; connect the Brocade 4900 and SAN D to EX_Ports on the Brocade 7500.
Answer: B, C

Q: 7
Which technique should be used to avoid overloading a Fibre Channel over
IP 100 Mbit/sec WAN link?
A. Use traffic shaping.
B. Increase the number of tunnels.
C. Change the maximum transfer unit.
D. Increase the number of outstanding I/Os.
Answer: A

Q: 8
On a fabric with no zoning, which two statements about default zones are true when a default zone using noaccess mode is activated? (Choose two.)
A. The default zone excludes all members in a fabric.
B. The default zone includes all members in the fabric.
C. Activating a default zone will be disruptive to the fabric.
D. Activating a default zone will not be disruptive to the fabric.
Answer: A, C

Q: 9
Servers connected to one fabric need to access storage in another fabric.
Which two techniques allow data access without concern of domain ID conflicts with the existing fabrics? (Choose two.)
A. Install a Brocade 7500, and connect E_Ports to the two fabrics.
B. Install a Brocade 7500, and connect EX_Ports to the two fabrics.
C. Install a Brocade AP7420, and connect EX_Ports to the two fabrics.
D. Install a Brocade AP7420, and connect VEX_Ports to the two fabrics.
Answer: B, C

Q: 10
Your customer has two Brocade 48000s in a dual fabric configuration with 60% port utilization.
Which three recommendations would secure the unused ports? (Choose three.)
A. Persistently disable all unused ports.
B. Enable port secure mode on all unused ports.
C. Disable E_Port connectivity to all unused ports.
D. Install Secure Fabric OS license and enable DCC policies.
E. Install Secure Fabric OS license and enable the MAC policy.
Answer: A, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved