Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Avaya 132-S-916.1 Exam - Cheat-Test.com

Free 132-S-916.1 Sample Questions:

Q: 1 : When a call is being received on a SIP trunk and the call does not appear to be presented to the IP Offices system, which two options must be validated? (Choose two)
A. The SIP trunk URI is set to Use User Data
B. The incoming call route must be validated
C. The SIP trunk URI is set to the Incoming Caller ID
D. The SIP URI is set to Use Authentication Name
Answer: B,C

Q: 2 : When using Small Community Networking which two features require the Small Community Advanced License to function? (Choose two)
A. Hot Desking
B. Hot Desking across the SCN
C. playing queued announcements
D. Break Out dialing
Answer: B,D

Q: 3 : Which two operating systems are supported by VoiceMail Pro? (Choose two)
A. Microsoft Windows NT
B. Microsoft Windows Me
C. Microsoft Windows 2003
D. Microsoft Windows XP
Answer: C,D

Q: 4 : Which three options does the IMS user have available in MicrosotR Outlook? (Choose three )
A. Select IMS server
B. Select Voicemail Box
C. Select Voicemail server
D. Select handset for VM playback
E. Prompt before connecting to server
Answer: B,D,E

Q: 5 : What information must be entered when configuring the IP Office TAPI driver in Single
User (1 st Party) mode on a userÿs PC? (Choose three)
A. user's name
B. user's password
C. extension number
D. IP Office IP address
E. IP Office password (where configured)
Answer: A,B,D

Q: 6 : A customer reports their system reboots after a group page. They have just upgraded
to the latest release of software In which two locations would you find a current list of known issues? (Choose two)
A. http://support.avaya.com
B. http://marketingtools.avaya.com/caveats
C. Manager Help File
D. IP Office Documentation CD
Answer: A,B

Q: 7 : What is the default send port for SIP on the IP Office?
A. 8080
B. 5050
C. 5060
D. 8060
Answer: C

Q: 8 : Which two operating systems are supported by VoiceMail Pro? (Choose two)
A. Microsoft Windows 2000
B. Microsoft Windows XP
C. Microsoft Windows 98 SE
D. Microsoft Windows NT
Answer: A,B

Q: 9 : When configuring Session Initiated Protocol (SIP) trunks with SIP authorization using
an IP address on an IP Office system which option must be set in the SIP Line configuration form for the trunks to function correctly?
A. The customer's NAT IP address must be entered on the SIP line form
B. The Primary Authentication Name must be set
C. The compression mode must be set to automatic
D. The ITSP IP address must be entered on the SIP line form
Answer: D

Q: 10 : You customer is a law office and needs to retain all messages indefinitely How can you guarantee that all messages are never deleted?
A. in VoiceMail Pro under Administration in the MailRetention tab, set all values to Never
Delete
B. in VoiceMail Pro under Administration in System Preferences under the Housekeeping tab, set all values to 0 hours
C. in VoiceMail Pro under Administration in System Preferences under the Housekeeping tab, set all values to Never Delete
D. in VoiceMail Pro under Administration in System Preferences under the Housekeeping tab,
deselect Enable Housekeeping
Answer: B

Q: 11 : A customer reports they had a power outage last night. Since then, everyone trying
to call out rings to an extension. After inspection you discover the extension has been re-numbered to 9 which programming option needs to be changed to avoid this in the future?
A. Extension lock Enabled on IP Hardphone settings
B. Auto-Create Ext Enable should be turned off in Manager
C. Extension lock Enabled in 46xx.scr file in Manager directory
D. Auto-Create Ext Enable should be turned off in 46xx.scr file in Manager directory
Answer: B

Q: 12 : A customer with VoiceMail Pro and IMS is planning an upgrade to the VoiceMail Pro. The customer wants to back up their IMS client settings . Which tool is used to back up the IMS user accounts?
A. Restorereg.bat
B. Backupreg.bat
C. Regedit
D. Vmpro.mdb
Answer: B

Q: 13 : Which two e-mail protocols are used by VoiceMail Pro to perform voicemail to e-mail? (Choose two)
A. POP 3
B. SMTP
C. MAPI
D. IMAP
Answer: B,C

Q: 14 : An IP Office solution is sold to a customer who needs to connect two existing sites over their LAN. According to Avaya recommendations, which two are mandatory for the VoIP connection and calls to work properly? (Choose two)
A. firewall / filter
B. a separate voice network
C. static addresses for the IP Office
D. fully implemented quality of service (QoS) throughout the network
Answer: B,D

Q: 15 : A user(ext.199) reports that their IMS client displays an error message when
attempting to ring a phone What are three reasons that would prevent the IMS program from calling the phone? (Choose three)
A. The user profile in Manager has "199" entered as the user name
B. The phone is set for "Do Not Disturb"
C. The user's "Multi Line Option" is set to "Answer Pre-select"
D. The user mailbox is set to "Blank" under Outlook Toools/Integrated Messaging
E. The user's profile has "System Phone" is set to "On"
Answer: A,B,D

Q: 16 : Given the following: Both locations are Avaya IP 406v2s connected through the
WAN port over Frame Relay Location L-Lan1 = 192.168.42.1 WAN = 10.0.0.110 Location B-Lan1 =
192.168.43.1 WAN = 10.0.0.120 Which address would you put in the VoIP line's Gateway IP
address on Location A?
A. 10.0.0.110
B. 10.0.0.120
C. 192.168.42.1
D. 192.168.43.1
Answer: D

Q: 17 : When testing Hot Desking between Community Networked sites on an IP 500 system, you are not able to log into your extension form a remote site What are two reasons for this happening? (Choose two)
A. The Hot Desking license is not loaded or is not available
B. The Small Community Advanced Networking license is not loaded or is not available
C. The IP 500 Standard to Professional license is not loaded
D. The user extension is set with Forced Login enabled
Answer: B,C

Q: 18 : Which file validates the version of software that is to be loaded into the 4600 Series
Telephone set?
A. bbla0_83.scr
B. 46xxsettings.txt
C. 46xxsettings.scr
D. 46xxupgrade.scr
Answer: D

Q: 19 : When using Small Community Networking which two features are part of the basic Small Community Networking functionality and do not require a Small Community Advanced Networking license? (Choose two)
A. distributed hunt groups
B. Hot Desking
C. Break Out dialing
D. The use of hunt group queued announcements
Answer: B,D

Q: 20 : A customer has IMS installed on their network. They have recently upgraded their VoiceMail Pro server to 2003, and their IMS is no longer synching up. What is likely the problem? (Choose two)
A. The firewall setting lacks exceptions on the server.
B. The DCOM settings on the client need to be modified.
C. The IMS client needs to be reinstalled.
D. VoiceMail Pro needs to be reinstalled.
Answer: A,B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved