Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Avaya 132-S-900.7 Exam - Cheat-Test.com

Free 132-S-900.7 Sample Questions:

Q: 1 Assuming a random call arrival rate, which traffic theory is used when blocked calls are rerouted and never return to the original group?
A. Erlang A
B. Erlang B
C. Erlang D
D. Centum Call Seconds (CCS)
Answer: B

Q: 2 Prior to implementing IP telephones in a new facility, you ask the customer what their strategy is for powering the IP telephones. They inform you they will be installing Ethernet switches that support 802.3af power.
What is the most effective configuration that ensures the telephones will operate during a power outage?
A. install 802.11b wireless telephones as they do not require UPS
B. place the media server in the data center and the Ethernet switches that connect to the IP telephones on a UPS
C. place the media server in the data center and the Ethernet switches that are in the core, distribution, and access layers on a UPS
D. place the media server in the data center on a UPS and install a desktop power supply with a local battery backup for the IP telephone
Answer: C

Q: 3 Which Avaya Gateway features Standard Local Survivability?
A. G350
B. G650
C. G700
D. G860
Answer: A

Q: 4 A call enters an S8500 ACD queue, is directed to an IVR script, queued for a live agent, then is connected to a live contact center agent.
What is considered for sizing the number of agents?
A. CCS based on the complete call
B. agent queue plus agent talktime CCS
C. agent connect time CCS plus after call worktime
D. CCS acquired when the call connects to the live agent
Answer: C

Q: 5 What kind of survivability can you offer a customer with a S8500 Media Server and G650 solution?
A. S8500 duplicated server
B. S8500 ESS server
C. S8700 ESS server
D. S8700 duplicated server
Answer: B

Q: 6 A customer wants to know about the Silence Suppression feature in Avaya Communication Manager. Which of the statements are true about Silence Suppression? (Choose two)
A. It can adversely affect the voice quality
B. It can put significant strain on the CPU resources
C. It can decrease the amount of bandwidth required for a call.
D. It works best with the modems.
Answer: A, C

Q: 7 Your customer solution calls for converging an existing 10/100 network with a mix of TDM and IP endpoint resources. The customer requirements call for end-to-end QoS.
IEEE 802.1p states a standard according to which the bits are used for CoS. Which priority values are recommended for delay sensitive traffic like voice?
A. 000
B. 101
C. 110
D. 111
Answer: C

Q: 8 During the solution design process, the client should provide you with information on factors that may affect voice quality over their WAN. These existing WAN factors need to
be considered when implementing a new IP Telephony application. What information should you request from the client? (Choose three.)
A. serialization delay
B. WAN routing protocol
C. available WAN bandwidth
D. available IP to IP endpoint LAN bandwidth
Answer: A, B, C

Q: 9 Which of the following does a typical Cisco design include?
A. Right to Use for Call Manager
B. Right to Use for Growth
C. Right to Use for Phones
D. Right to Use for Redundancy
Answer: C

Q: 10 In combination with an Avaya SIP Telephone, which option below supports shuffling where no DSPs are utilized during an active call (peer-to-peer RTP)?
A. 96xx SIP and 2400 Series Digital phone
B. 46xx SIP and Analog phone
C. 96xx SIP and 46xx H.323 phone
D. 96xx H.323 and 46xx H.323 phone
E. 96xx SIP phone and PSTN trunk
Answer: C

Q: 11 Which is NOT a service performed by the SIP Enablement Services (SES) Server?
A. Proxy Server
B. Location Server
C. Session Boarder Controller
D. Registrar
E. Presence Server
Answer: C

Q: 12 The IG550 Integrated Gateway can control how many other H.248 Gateways when in survivability mode?
A. 0
B. 5
C. 50
D. 250
Answer: A

Q: 13 What is the maximum number of TN2602 IP Media Resource circuit packs allowed in a port network?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

Q: 14 A customer has an existing DEFINITY PBX at their corporate location and is adding a remote office. The customer will be installing a Frame Relay circuit between the sites and will be installing six IP phones at that location running G.729 using 20 ms packets.
What is the minimum CIR required to support the voice IP traffic if all IP phones at the remote site is simultaneously in use?
A. 128 Kbps
B. 192 Kbps
C. 256 Kbps
D. 512 Kbps
Answer: B

Q: 15 Your customer is looking to open a new standalone office to support 80 call center agents with 9630 IP telephones. They will be bringing in two local voice T1s for their call center traffic. The customer will be providing all data equipment.
This is a very competitive situation. What is the mot cost-effective solution to propose to the customer?
A. S8500 / G650
B. S8300 / G450
C. S8300 / G350
D. S8300 / IG550
Answer: B

Q: 16 You have finished a design that involves migrating and merging multiple G3rs to a single S87xx platform.
What information should you provide as a deliverable to your customer? (Choose two.)
A. statement of work
B. topology diagram of the total solution
C. configurator worksheets for technician job aids
D. PIE/PIPS report for existing systems - Avaya and Nortel only
Answer: A, B

Q: 17 What server pair combinations best meet full redundancy against Cisco? (Choose two.)
A. S8300LSP or S8500LSP
B. S8300 or S8500
C. S8500 or S8400
D. S8400 or S87xx
Answer: A, B

Q: 18 When carrying voice traffic over VPNs, what negatively affects voice performance? (Choose two.)
A. Network Address Translation (NAT)
B. the additional delay due to the encryption process
C. an acceptable level of service with the VPN provider
D. excessive packet loss, delay, and jitter for traffic crossing the Internet
Answer: B, D

Q: 19 A customer is interested in having a VPN gateway such as a security gateway as part of their remote office solution.
Where in the existing network can VPN Service Units (VSU) be placed? (Choose two.)
A. behind an access router
B. behind an Avaya Media Server
C. in parallel with an existing firewall
D. in parallel with an Ethernet switch
Answer: A, C

Q: 20 In reviewing the network assessment, you find the customer includes Category (CAT) 3 and Category 5 wiring in place. One of the customer's goals is to have an infrastructure that is able to support voice and data needs for at least 10 years.
What two solutions should you discuss with the customer? (Choose two.)
A. CAT 5 and CAT 6 gigabit cabling
B. upgrading CAT 3 to CAT 5 to support 100 Mb bandwidth
C. upgrading to CAT 5 to support 200 Mb bandwidth capability
D. replacing CAT 3 with CAT 5 to provide sets requiring greater distances
Answer: A, B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved