Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Avaya 132-S-712.2 Exam - Cheat-Test.com

Free 132-S-712.2 Sample Questions:

1. Which software module allows supervisors to adjust job parameters during an active campaign to enhance job efficiency?
A. Editor
B. Analyst
C. Monitor
D. Health Manager
Answer: C

2. What is Update Time?
A. the time period that begins when the agent greets the customer and ends when the customer hangs up
B. the time period that begins when the customer hangs up and ends when the agent releases the customer record
C. the time period that begin when the agent releases the customer record and ends when the agent receives the next call
D. the time period that begins when the customer first tells the agent pertinent information and the agent records it and ends when the agent releases the record
Answer: B

3. Which Avaya Proactive Contact feature allows for the flagging of records meeting certain criteria to add those records to a second job for confirmation of the customer’s response?
A. Agent Job List
B. Sales Verification
C. Batch Campaign Update
D. Realtime Campaign Update
Answer: B

4. Which Supervisor tool allows the setting of Right Party Contact designations?
A. Agent Blending
B. Hierarchy Manager
C. PC Analysis Telnet
D. Completion Code Manager
Answer: D

5. Which feature allows supervisors to access records to make changes or corrections?
A. Record Edit
B. Sales Verification
C. Generic Postupdate
D. Realtime Campaign Update
Answer: A

6. Which dialer option allows the customer to use a software-based connecting to an existing switch, eliminating the need for dedicated switch hardware?
A. Avaya Predictive Dialer System
B. Avaya Proactive Contact System
C. Avaya Proactive Contact with CTI
D. Avaya Proactive Contact with PG230
Answer: C

7. Which statement is true about the Digital Dialing Card (DDC)?
A. It is an interface card for 24 direct connect headsets.
B. It plays and records digitized voice messages and zip tones.
C. It controls the operation of the digital switch under the direction of the CPU.
D. It is one of the options that can be used on a DSP2 (Digital Signal Processor) card.
Answer: D

8. Which Avaya Proactive Contact feature helps regulate the outbound dialing pace based on a service level?
A. Autowrap
B. Cruise Control
C. Health Manager
D. Expert Calling Ratio
Answer: B

9. The Avaya Proactive Contact with PG230 solution gives the customer the ability to obtain many hardware items on their own, and only order a part of the system from Avaya.
Which two items does Avaya provide for the customer? (Choose two.)
A. CPU
B. ENBC switch
C. access server
D. digital subrack
Answer: B, D

10. You are using the Avaya Solution Designer.
What is the correct input on the ACD line on the Predictive Agent Blend software screen for an Avaya Proactive Contact System using Predictive Agent Blending with one ACD?
A. leave the blank
B. type in the number 1
C. leave line at the default (0)
D. type in the ACD brand name
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved