Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Avaya 132-S-1002.3 Exam - Cheat-Test.com

Free 132-S-1002.3 Sample Questions:

1. What is the main characteristic of Deal Registration?
A. The application used by Partners to register a customer/account to a Partner.
B. The primary application used by Certified Channel Partners to register new front-market sales opportunities
C. The application used by Avaya and Channel partners to submit complaints regarding each other’s conduct
D. The delivery mechanism for Avaya to send new territory opportunities to Parnters
Answer: B

2. Avaya’s desktop “Click to Call” application is ______.
A. One-X Mobile
B. One-X Portal
C. One-X Speech
D. One-X Communicator One-X Quick Edition
Answer: B

3. Advanced Event Detection (EDA) combined with a Closed-Loop Response Layer are examples of what?
A. Areas where we cannot affect business processes
B. Avaya’s key strengths in CEBP
C. Cisco’s SONA software
D. Part of BEA’s MicroServices Architecture
Answer: B

4. The use of Business Advocate in a Contact Center can account for which of the following?
A. Higher agent occupancy
B. Longer call delays
C. More frequent transfers and conferences
D. Higher turn-over rate
Answer: A

5. Whose main interests focus on the key metrics return on assets and return on capital?
A. IT Manager
B. CEO
C. LOB Manager
D. Customer Service Representative
Answer: B

6. What is the Avaya strategy regarding marketing and selling to Territory Accounts?
A. To market and sell to US Named Accounts through a direct sales strategy with moderate involvement from Partners
B. To market and fulfill the Avaya solutions primarily through Partners, utilizing an indirect strategy
C. To market and sell to US Named Accounts only through telesales
D. To market and sell to US Named Accounts only through a direct sales strategy
Answer: B

7. Unified Communications solutions represent ______ of Avaya’s estimated addressable market
A. 15%
B. 27%
C. 33%
D. 41%
Answer: D

8. A key capability of Avaya’s IP Telephony solutions is to extend customer announcements, voicemail greetings, and other applications from the core to the branches, enabling ______.
A. a higher TCO
B. branch office managers to maintain and administer their own communications systems
C. consistent user experiences
D. each user to have a different, customized experience
Answer: C

9. Which enterprise is defined by having over 1000 users, multiple locations, are often multinational, and have complex business models?
A. Very-small-sized
B. Small-sized
C. Mid-sized
D. Large-sized
Answer: D

10. What is the Avaya strategy regarding marketing and selling to Global Accounts?
A. To market and fulfill the Avaya solutions primarily through Partners, utilizing an indirect strategy
B. To market and sell to Global Accounts primarily through a direct sales strategy
C. To market and sell to Global Accounts primarily through telesales
D. To market and sell to US Named Accounts only through a direct sales strategy
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved