Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

LPI 117-300 Exam - Cheat-Test.com

Free 117-300 Sample Questions:

Q: 1
A Samba server is configured to use the OpenLDAP password backend. The root DN for the LDAP directory is defined in slapd.conf. In order to define an alternative account used by the Samba administrator, which steps are necessary? (Select THREE correct answers.)
A. Make sure the password for the new administrative account matches the UNIX root password.
B. Add a new Samba administrative account to the LDAP directory.
C. Make certain that the ldap admin option in smb.conf does not point to the LDAP root DN.
D. Map the Samba administrator account to the domain administrator.
E. Change the access attributes in slapd.conf.
Answer: B, C, E

Q: 2
How can the risk of UID/GID inconsistencies be avoided across UNIX/Linux systems that are sharing information over protocols other than SMB/CIFS (eg: NFS)?
A. Specify a common OpenLDAP idmap backend in smb.conf.
B. Specify a common Kerberos realm in smb.conf.
C. Specify a common domain name in smb.conf.
D. Specify a common password server in smb.conf.
E. Specify a common winbind ID range in smb.conf.
Answer: A

Q: 3
Beginning with Windows 2000, by default, Windows requires that passwords on your Samba server:
A. do not exceed 32 characters.
B. contain both numbers and letters.
C. are encrypted.
D. are changed every 30 days.
Answer: C

Q: 4
When a Windows domain controller is used, which of the following is assigned a Windows Security Identifier? (Select THREE correct answers.)
A. Users
B. Servers
C. Groups
D. Departments
E. Companies
Answer: A, B, C

Q: 5
Which parameter in the smb.conf defines how long the winbind daemon will cache user and group information?
A. winbind cache time
B. idmap cache time
C. cache time
D. nscd cache time
Answer: A

Q: 6
An administrator has manually migrated local accounts to OpenLDAP, instead of using migration tools. When trying to authenticate as a user, an error is returned about invalid credentials. What is the most likely cause of this?
A. The password hash type was not included in the user's password attribute.
B. Shadow passwords are incompatible with OpenLDAP.
C. The original password from /etc/passwd was not included.
D. The administrator forgot to run slappasswd to convert the hashes in /etc/shadow.
E. The administrator forgot to run ldappasswd to convert the hashes in /etc/shadow.
Answer: A

Q: 7
Which service unifies Linux/UNIX and Windows NT account management by allowing a UNIX box to become a full member of an NT domain?
A. Winbind
B. PAM
C. NIS
D. OpenLDAP
Answer: A

Q: 8
Which of the following commands show all user accounts as they are currently available to the Linux operating system no matter of their source?
A. ypcat
B. getent
C. wbinfo
D. showuser
E. smbpasswd
Answer: B

Q: 9
Which mechanism of a Linux system is used by Samba to permit identity resolution within a domain?
A. Linux kernel modules (via /etc/modules.conf)
B. Name Service Switch (NSS)
C. Automount (autofs)
D. Inode notify (inotify)
E. Cron-daemon (crond)
Answer: B

Q: 10
What has to be done in order to make sure the Samba password is kept in sync when a user changes his Linux password?
A. Samba and Unix passwords can only be kept in sync when Samba uses the passwdsam password backend which reads the password from /etc/passwd and, when used, does not require further configuration.
B. /usr/bin/passwd should be replaced by a symlink to /usr/bin/smbpasswd.
C. In /etc/nsswitch.conf, the samba service should be added to passwd and shadow before the file service.
D. pam_smbpass.so should be added to the password type of the appropriate PAM configuration.
E. Winbindd must be running on the Linux server in order to replicate the password changes back to Samba.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved