Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

LPI 117-199 Exam - Cheat-Test.com

Free 117-199 Sample Questions:

Q: 1 The CUPS-specific command line utility that tells the printing system to stop accepting print jobs is _____________.
A. CUPSREJECT
Answer: A

Q: 2 What is file system journaling?
A. a feature implemented in some file system drivers that provides a snapshot journal entry of a file system's entire state
B. a logging facility, implemented by the fsjournald daemon, that records all file system configuration changes to /var/log/filesystems
C. a feature of some file system drivers that makes file system operations atomic across reboots
D. a feature of some file system drivers that makes all disk I/O operations atomic
Answer: C

Q: 3 What sound daemon is used in a standard Ubuntu desktop installation?
A. alsa
B. arts
C. esd
D. jack
E. oss
Answer: C

Q: 4 You manually changed the network configuration for eth2 in the configuration files. How would you change the current settings for this network device only?
A. ifrestart eth2
B. ifdown eth2 ; ifup eth2
C. /etc/init.d/networking restart
D. /etc/network/interfaces
Answer: B

Q: 5 Which group does a user have to be a member of in order to access removable storage media?
A. PLUGDEV
Answer: A

Q: 6 What command is used to search repositories for packages whose name contains the string "ubuntu"?
A. apt-get -n search ubuntu
B. apt-cache -n search ubuntu
C. apt-cache -p search ubuntu
D. apt-file -n search ubuntu
E. apt-file -p search ubuntu
Answer: B

Q: 7 What text file is used to configure, among other things, the source databases used for resolving host names, domain names, logins, and passwords?
A. /etc/shadow
B. /etc/resolv.conf
C. /etc/exports
D. /etc/services
E. /etc/nsswitch.conf
Answer: E

Q: 8 You have installed a new window manager on an Ubuntu system, and find that it is not listed in the "Session" menu on the graphical login screen. Which of the options below will fix this?
A. Create a file called ~/.Xsession and add a line which starts the window manager.
B. Add a suitable line to /etc/gdm/Xsession which starts the window manager.
C. Add an exec statement to /etc/X11/xinit/xinitrc which starts the window manager.
D. Create a .desktop file and place it in /usr/share/xsessions.
Answer: D

Q: 9 Which tool may be used to obtain a list of currently attached bluetooth devices?
A. lsbluetooth
B. hal-device-manager
C. hcidump
D. bluez-devices
Answer: B

Q: 10 hald is
A. a daemon that populates /dev with device nodes for system hardware.
B. a system-independent abstraction layer to hardware registers.
C. a daemon that sends events about changes in the system's hardware to applications.
D. a kernel subsystem that provides hardware access to all userspace applications.
Answer: C

Q: 11 You need to pause the CUPS printer HPLaserjet4, and you want to cancel all print jobs with a message, "hello". Which command will do this?
A. cupsreject -c -r hello HPLaserjet4
B. cupsreject -p -m hello HPLaserjet4
C. cupsdisable -c -r hello HPLaserjet4
D. cupsdisable -p -m hello HPLaserjet4
Answer: C

Q: 12 You want Nautilus to run in spatial-mode instead of browser-mode. What will accomplish this?
A. Edit the appropriate XML file in ~/.gconfd/*, locate the "always_use_browser" entry and set the value to false.
B. Set the "always_use_browser" key at the appropriate location in the gconf database to false.
C. Create an environment variable called NAUTILUS_ALWAYS_USE_BROWSER and set its value to "true"
D. Edit ~/.nautilus/nautilus.conf and set the "always_use_browser" entry to false.
Answer: B

Q: 13 What security mechanism does NIS offer to counteract the possibility of hostile interception?
A. TLS with PKI certificates between client and authentication server
B. Passwords transmitted in clear text from authentication server
C. Passwords transmitted in hashed form from authentication server
D. Password is used as secret key for client to server communications
Answer: C

Q: 14 Which features of Microsoft(TM) Exchange are supported by evolution-exchange? (Please choose FOUR correct answers.)
A. Recall Message
B. Address Completion
C. Palm Synchronization
D. Meeting Request/Proposal
E. Exchange Protocols
Answer: B, C, D, E

Q: 15 The free support available at http://help.ubuntu.com is in what form?
A. a wiki
B. official documentation
C. a forum
D. mailing list
Answer: B

Q: 16 What GUI tool is used to create new users? (Supply only the name of the executable file without a path)
A. USERS-ADMIN
Answer: A

Q: 17 apt-file is a command line tool for ________.
A. installing local packages from the filesystem.
B. listing a package's files.
C. searching packages for the APT packaging system.
D. maintaining the /etc/apt/sources.list file.
Answer: C

Q: 18 What specific Exchange service is required to import address books?
A. Address Server
B. NetBeui
C. Global Catalog
D. OWA
Answer: C

Q: 19 The NFS server is contained in which package?
A. nfs-daemon
B. nfs-mapper
C. nfs-common
D. nfs-kernel-server
Answer: D

Q: 20 What does USN stand for?
A. UBUNTUSECURITYNOTICE
Answer: A

Q: 21 The __________ apt repository provides updated packages from a more recent Ubuntu release.
A. BACKPORTS
Answer: A

Q: 22 What things must be configured in DHCP so LTSP can start diskless clients? (Please choose TWO correct answers.)
A. the location and name of a boot file
B. the MAC address of the diskless clients
C. the IP address of the diskless clients
D. the number of diskless clients
E. the location of the root path
Answer: A, E

Q: 23 What is true of the gconf daemon?
A. It provides back-end storage for the gconf database.
B. It notifies all applications when a preference value changes.
C. It is started at boot time.
D. It constantly polls all Gnome applications for changed preference values.
Answer: B

Q: 24 What hardware architectures are officially supported by Ubuntu? (Please choose THREE correct answers.)
A. ia64
B. amd64
C. hppa
D. ppc
E. i386
Answer: B, D, E

Q: 25 Which filesystems are suitable for use on a root volume? (Please choose THREE correct answers.)
A. EXT3
B. NTFS
C. XFS
D. HFS
E. FAT32
F. reiser3
Answer: A, C, F

Q: 26 The group of settings that defines a user's language, country and currency setting is known as a ____. (one word)
A. LOCALE
Answer: A

Q: 27 How do you change the screen colour depth from 16 bit to 24 bit (assuming that the installed video hardware can display 24 bit colour)?
A. Run gnome-display-properties and select the required depth from a drop-down box.
B. Edit the relevant setting in the system section of the GConf database.
C. Edit the Screen section in /etc/X11/xorg.conf and restart the X server.
D. X.org offers only 8, 16 and 32 bit colour depths.
Answer: C

Q: 28 What directive, when added to /etc/cups/client.conf, will enable applications to print on CUPS printers configured on a remote CUPS server named foobar?
A. ServerName foobar
B. Default foobar
C. RemoteServer foobar
D. Backend foobar
Answer: A

Q: 29 NFS uses what service to publish its port configuration to clients?
A. nfs_port_discover
B. nfsavd
C. portmap
D. sunrpcconfd
Answer: C

Q: 30 All passwords and user names to an Ubuntu machine have been lost, and you need root access to that machine. Which of the following will give you root access? (Please choose TWO correct answers.)
A. Type recover and press Enter at the boot: prompt of an Ubuntu LiveCD.
B. Enter a grub shell at the grub boot prompt and append rw init=/bin/bash to the boot line.
C. After the grub boot prompt, press and hold the F8 key as the system boots.
D. Type rescue and press Enter at the boot: prompt of an Ubuntu LiveCD.
Answer: B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved