Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

LPI 117-010 Exam - Cheat-Test.com

Free 117-010 Sample Questions:

Q: 1
The script, script.sh, consists of the following lines:
#!/bin/bash
echo $2 $1
Which output will appear if the command, ./script.sh test1 test2, is entered?
A. test1 test2
B. test2 test1
C. script.sh test2
D. script.sh test1
E. test1 script.sh
Answer: B

Q: 2
When a new user is added, where does his user ID gets stored?
A. /etc/users
B. /etc/realm
C. /etc/pass
D. /etc/shpasswd
E. /etc/passwd
Answer: E

Q: 3
Which statements are true about virtualization? (Choose Two)
A. Virtualization is not supported by Linux because of its permissions and multi-user requirements.
B. Virtualization lets you run several operating systems on the same hardware in parallel.
C. Virtualization is a proprietary technology that has additonal license costs even for Linux.
D. Virtualization is a pure desktop technology that should not be used on servers.
E. Virtualization allows separation of services, tasks and users in distinct virtual machines.
Answer: B, E

Q: 4
In order to rename the directory ~/bilder/letzter-urlaub to ~/bilder/sommer-2011, which command line could be used?
A. mv ~/bilder/letzter-urlaub ~/bilder/sommer-2011
B. move ~/bilder/letzter-urlaub ~/bilder/sommer-2011
C. cp -m ~/bilder/letzter-urlaub ~/bilder/sommer-2011
D. copy -m ~/bilder/letzter-urlaub ~/bilder/sommer-2011
E. rename ~/bilder/letzter-urlaub ~/bilder/sommer-2011
Answer: A

Q: 5
Which files will affect the domain name resolution system on Linux? (Choose Two)
A. /etc/hostname
B. /etc/nameserver
C. /etc/hosts
D. /etc/which
E. /etc/resolv.conf
Answer: C, E

Q: 6
Which command displays the list of groups to which a user belongs?
A. whoami
B. Isgroup
C. who
D. id
Answer: D

Q: 7
Which of the following programs is not a graphical web browser?
A. Konqueror
B. Firefox
C. Links
D. Opera
E. Chrome
Answer: C

Q: 8
Which of the following commands increases the number of elements in a directory? (Choose Two)
A. touch newfile
B. create newfile
C. Is newfile
D. rmdir newdirectory
E. mkdir newdirectory
Answer: A, E

Q: 9
Which command lists all files in the current directory that start with a capital letter?
A. ls [A-Z]*
B. ls A-Z
C. ls --uppercasefiles
D. list-uppercase-files
Answer: A

Q: 10
Which of the following is a requirement of the GPL license but not the BSD license?
A. Users who modify and distribute the software under the GPL license, must make the modifications they made, available to the recipients under the same license.
B. The GPL license forbids the removal of copyright and license notices from source code files that are distributed.
C. The GPL license contains a disclaimer of warranty requiring users not to hold the software authors liable for any damages.
D. The GPL license requires that any legal disputes be settled with the mediation of the Free Software Foundation.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved