Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Isilon 100-045 Exam - Cheat-Test.com

Free 100-045 Sample Questions:

1. Which of the following is a valid command to check a cluster's health from the command line interface? (Choose 1)
A. "isi health"
B. "isi status"
C. "isi update"
D. "isi_check_health"
Answer: B

2. Assuming a 3 node cluster configured with +1 data protection, and no data written to the file system, which of the following is the approximate usable capacity of the cluster? (Choose 1)
A. Approximately 1/3 of the raw capacity of the cluster
B. Approximately 1/2 of the raw capacity of the cluster
C. Approximately 2/3 of the raw capacity of the cluster
D. Approximately 1/4 of the raw capacity of the cluster
Answer: C

3. You have a three node IQ 1920 cluster protected at +1. Which of the following is a correct statement about this configuration? (Choose 1)
A. Two nodes of the cluster can fail without causing data loss.
B. One drive in node 1 and one drive in node 2 can fail simultaneously without causing data loss.
C. One drive in any number of nodes can fail.
D. One node of the cluster can fail without causing data loss.
Answer: D

4. Which of the following best describes the function of the IQ Accelerator? (Choose 1)
A. The IQ Accelerator adds additional storage capacity to an existing cluster, without adding I/O performance
B. The IQ Accelerator adds performance to an existing cluster by increasing the number of disks available for the file system
C. The IQ Accelerator adds I/O performance to an existing cluster, without adding any additional storage capacity.
D. The IQ Accelerator allows centralized management of the cluster
Answer: C

5. A cluster is created with a cluster name of "isilon". Which of the following would be the hostname of the 4th node added to the cluster? (Choose 1)
A. node-4
B. isilon-node-4
C. isilon-4
D. isilon4
Answer: C

6. On node 1 of an existing cluster, a Windows share is created with the share name "data" and a shared path of "/ifs/data". On which nodes of the cluster will this share be available? (Choose 1)
A. This share will be available on node 1
B. This share will be available on all nodes defined in the share permissions
C. This share will be available on all nodes of the cluster
D. This share will be available on all nodes in the same SmartConnectzone
Answer: C

7. Which of the following is the best description of the SyncIQ module? (Choose 1)
A. SyncIQ is a snapshot tool, allowing for snapshots to be taken of directions on a scheduled basis
B. SyncIQ is an asynchronous file-based replication tool, used to replicate data between Isilon IQ clusters
C. SyncIQ is a phase of the restriper that synchronizes data between nodes.
D. SyncIQ is a synchronous block-based replication tool, used to replicate data between Isilon IQ clusters
Answer: B

8. Which of the following are valid methods of configuring an Isilon cluster? (Choose 3)
A. SNMP
B. WebAdmin
C. Command line via serial console
D. Via the Isilon Management Station
E. Command line via Secure Shell (SSH)
Answer: B, C, E

9. Which of the following commands can be used to verify the OneFS version a node is running? (Choose 2)
A. Enter "isi config", then "version"
B. Enter "cat /etc/isilon_version"
C. Enter "ifs version"
D. Enter "isi_version_show"
E. Enter "uname"
Answer: A, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved