Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 10-184 Exam - Cheat-Test.com

Free 10-184 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following True statements regarding Microsoft CRM's underlying physical database?
A. The platform layer directlyaccessthe physical database.
B. The application code has direct access to the physical database.
C. Themetabaseis programmatically generated from the physical database
D. Modifications made directly to the physical database can potentially damage not only the application, but the database itself.
Answer: C, D

Q: 2
What is meant by Organization access for a given record type and privilege?
A.Organization Access has no access restrictions.
B.Organization Access is the most restrictive of all access rights.
C.A user can perform the action associated with a privilege and record type on any record in the organizational
hierarchy, regardless of the user that owns the record.
D.A user can perform the action associated with a privilege and record type on any team-owned record in the organizational unit.
Answer: A, C

Q: 3
After successfully installing Microsoft CRM, it is important that you runChrystalAdmin. What is the
major function ofChrystalAdmin?
A.It changes the Crystal Admin password.
B.It launches the Crystal Configuration Manager.
C.ItinitializeCrystal Enterprise for Microsoft CRM.
D.It makes Crystal APS run at startup.
Answer: A

Q: 4
Inorderto install Microsoft CRM Server, in which mode must Active Directory be installed.
A.Primary Mode
B.Mixed Mode
C.PDC Mode
D.Native Mode
Answer: D

Q: 5
Which technology allows Microsoft CRM to share data and invoke capabilities from other applications without regards to how those applications where built, what operating system or platform they run on, and what devices are used to access them?
A.Application Programming Interfaces
B.XML Web Services
C.UDDI
D.Microsoft Exchange
Answer: B

Q: 6
Which of the following components are requirements of the server on which you plan to install Microsoft CRM?
A.Windows Indexing Services
B.Microsoft Data Access Components (MDAC)
C.Online Analytical Processing (OLAP)
D.Windows Installer
Answer: A, B, D

Q: 7
The Application Layer uses which technologies to communicate with the underlying platform layer?
A.SOAP
B.XML Services
C.DHTML
D.ASP.NET
Answer: A, B

Q: 8
You assign a user multiple security roles which happen to have conflicting access levels for a given record type and privilege. Which of the following applies when a conflict like this occurs?
A.The least restrictive access level is used
B.The most restrictive access level is used
C.You are not allowed to assign a user security roles that have conflicting access levels
D.You are prompted by the Microsoft CRM to select which access level should be the override access level for that record type and privilege
Answer: A

Q: 9
Which components of the Microsoft CRM architecture abstracts the underlying data storage details,
such as schema and data access, from the higher-level constructs of domain logic implementation and user interface?
A.Data access layer
B.MDAC
C.Metadata
D.Database layer
Answer: C

Q: 10
What is the benefit of using Active Directory security authentication?
A.Internet Connection Sharing (ICS)
B.Single sign on
C.Access to XML Web Services
D.Data exchange with other applications via SOAP
Answer: B

Q: 11
What must you do if you forget your Crystal Administrator password?
A.Change your password via the Active Directory Users and Computers console
B.Change the password via the Crystal Configuration Manager
C.Uninstall and reinstall Microsoft CRM
D.Change your password via the CrystalAdmin.exe program
Answer: C

Q: 12
Parent Child Business Unit access for a given record type and privilege provides which level of access? (Select all that apply.)
A.User Access Level
B.Business Unit Access Level
C.All child business units subordinate to the user's business unit
D.Parent business unit above the user's business unit
Answer: A, B, C

Q: 13
When adding users into Microsoft CRM via the User Manager tool you have to add users by group, where a group consists of all users with what common features? (Select all that apply.)
A.The same business unit
B.The same manager
C.The same security roles
D.The same teams
Answer: A, C

Q: 14
Which of the following predefined roles allows you to delete users in Microsoft CRM?
A.System Administrator
B.CEO/Business Manager
C.All of the predefined roles
D.None of the predefined roles
Answer: D

Q: 15
Which of the following statements are TRUE about .NET? (Select all that apply.)
A..NET is a set of software technologies for connecting information, people, systems, and devices
B..NET uses XML extensively to display the web forms via the browser application
C..NET allows an unprecedented level of software integration via the use of XML Web Services
D..NET is Microsoft's strategy for delivering software as a service.
Answer: A, C, D

Q: 16
When setting up the following components in a Microsoft CRM deployment, which of the following
reflects a valid installation sequence?
A.Active Directory Server, CRM Server, SQL Server, Exchange Server
B.SQL Server, CRM Server, Active Directory, Exchange Server
C.Exchange Server, Active Directory Server, CRM Server, SQL Server
D.Active Directory Server, Exchange Server, SQL Server, CRM Server
Answer: D

Q: 17
What is the main function of the Schema Manager?
A.Enable and disable Microsoft CRM Server
B.Provide support for schema customization
C.Add or remove Microsoft CRM licenses
D.Manage Microsoft SQL Server
Answer: B

Q: 18
You are installing Microsoft CRM in an organization that has unique security role requirements across its various business units. Which of the following rules control how you can create or assign security roles?
A.Users can not be assigned multiple roles that have conflicting access levels for a given privilege and record type
B.You can create custom rules with the same name in more than one business unit
C.When you create a new business unit, the security roles assigned to the root business unit are copied down to the new business unit
D.When you create a new business unit, the security roles assigned to its parent business unit are automatically copied down to the new business unit
Answer: D

Q: 19
Which of the following statements are TRUE regarding teams? (Select all that apply.)
A.A team can not be deleted
B.You can not change the business unit to which a team has been assigned
C.Only a user that has been assigned the System Administrator role can rename a team
D.A team can be disabled
Answer: A, B

Q: 20
What do the letters APS" standfor in Crystal APS?
A.Advanced Process Scheduler
B.Automated Process Scheduler
C.Automated Processing Services
D.Advanced Processing Systems
Answer: B

Q: 21
Which technology does the Microsoft CRM Browser client use to serve the user interface to Internet Explorer?
A.XML
B.Generated Platform API
C.ASP.NET
D.Fetch Builder
Answer: C

Q: 22
Which of the following components will be installed automatically during the Microsoft CRM installation process if the Setup program detects that these components are not installed?
A.MSDE database
B.XML Parser
C.Microsoft Message Queuing
D..NET Framework
Answer: B, D

Q: 23
In a Windows 2000 environment, how many Primary Domain Controllers are installed in a single domain?
A.One Primary Domain Controller is always required
B.At least one Primary Domain Controller and as many Backup Domain Controllers as needed
C.None. All Domain Controllers are considered peers in a Windows 2000 environment
D.None. Domain Controllers are not required in a Windows 2000 environment
Answer: C

Q: 24
How can a system administrator start or stop Crystal APS services?
A.Using Services Console in Administrative Tools
B.Using Crystal Configuration Manager
C.Using Active Directory Sites and Services
D.Using Deployment Manager
Answer: A, B

Q: 25
What is the name of the executable that transitions a Windows 2000 member server or stand-alone server to an Active Directory domain controller?
A.addc.exe
B.dcpromo.exe
C.servcont.exe
D.transerv.exe
Answer: B

Q: 26
What occurs if you attempt to add a user to Microsoft CRM who doesn't previously exist in Active Directory?
A.What occurs if you attempt to add a user to Microsoft CRM who doesn't previously exist in Active
Directory?
B.Active Directory is automatically updated to reflect the new user.
C.An error message appears indicating the user does not exist in Active Directory.
D.None of the above
Answer: C

Q: 27
The Crystal Enterprise architecture includes which of the following tiers?
A.Report Tier
B.Client Tier
C.Server Tier
D.Processing Tier
Answer: B, D

Q: 28
What is the primary advantage of using teams in Microsoft CRM?
A.You can use teams to easily create users.
B.You can restrict access to Associated Views by sharing the views with one or more teams.
C.You can use teams easily share records with multiple users at one time.
D.You can assign ownership of records to a team, which implicitly assigns ownership to the team members.
Answer: C

Q: 29
Which of the following steps must be performed inorderto properly add a user into Microsoft CRM?
A.Add the user to Active Directory
B.Add the new user account in Microsoft CRM
C.Assign a manager to the user's account
D.Assign 1 or more security roles to the user
Answer: A, B, D

Q: 30
The local layer of API's between the application and platform logic controls which of the following?
A.Sending requests for processing to the platform layer on the CRM server
B.Sending requests for processing to the application layer on the CRM server
C.Storing all write requests to the CRM server database
D.Storing all read requests to the CRM server database
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved