Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BEA Systems 0B0-108 Exam - Cheat-Test.com

Free 0B0-108 Sample Questions:

Q: 1 What are the options available for configuring SSL in WebLogic Server? Select all that apply.
A. Client Certs Checked and Requested
B. Client Certs Requested But Not Enforced
C. Client Certs Not Checked
D. Client Certs Not Requested

Answer: B, D

Q: 2 Consider a WebLogic instance that reports several failures with respect to multiple subsystems and applications. Logging and debugging is enabled for all the subsystems including configuring diagnostic monitors to capture diagnostic data at both the system and application levels. If the requirement is to be able to perform the analysis in both online and off-line modes, which one of the following would help in meeting the requirement?
A. Configuring diagnostic archive
B. Redirecting the server standard output to a file
C. Capturing server log files
D. Configuring diagnostic monitors to log to a file

Answer: A

Q: 3 What two best practices should be used when exporting an application's deployment configuration?
A. Create null variables for all of an application's external resource-name dependencies.
B. Use weblogic.PlanGenerator only for exporting resource dependencies.
C. Use the Administration Console to remove variables from a plan.
D. Use the Administration Console to add individual tuning property values to the deployment plan or to validate a custom deployment plan.

Answer: B, D

Q: 4 An application needs to be upgraded using the production redeployment strategy. Which of the following are the deployment restrictions (Choose two)?
A. Deployment targets cannot be changed.
B. The security model cannot be changed.
C. A new application must be loaded from the same directory as the old application.
D. The version identifier must be specified in the application's MANIFEST.MF file.

Answer: A, B

Q: 5 Assuming that the Administration Port is enabled, which of the following statements are true?
A. Managed Servers must connect to the Administration Server through the administration port.
B. All the Managed Servers and Administration Servers must be configured for SSL protocol.
C. HTTP Session Replication between two Managed Servers will use the administration port.
D. The Administration Console will still be available using the HTTP normal listen port.

Answer: A, B

Q: 6 Which of the following is false regarding auto-deployment?
A. If auto-deployment is enabled, when an application is copied into the /autodeploy directory of the Administration Server, the Administration Server detects the presence of the new application and deploys it automatically.
B. If you delete application files from the /autodeploy directory when the server is not active, WebLogic Server will still detect that the application files were deleted even when the server is again in an active state.
C. When you switch from the development mode to production mode, any applications that were previously deployed via the /autodeploy directory remain deployed; if you wish to undeploy or redeploy such applications after you have switched to production mode, you must undeploy or redeploy them manually.
D. When an application has been auto-deployed in the exploded archive format, the Administration Server periodically looks for a file named REDEPLOY in the exploded application directory. If the timestamp on this file changes, the Administration Server redeploys the exploded directory.
E. Production mode disables the auto-deployment feature and prevents any applications you place in the /autodeploy directory after you switch to production mode from being deployed.

Answer: B

Q: 7 Scenario: Consider a slow performing WebLogic cluster wherein the response time exceeds the SLA requirement of 12 milliseconds. The application consists of a web component implementing JSPs and a business component consisting of a stateless session EJB and an entity EJB accessing a back-end database.
To begin with bottleneck analysis, the following simple check can be adopted to check network traffic:
A. Perform a netstat output analysis to make sure traffic does not exceed the network bandwidth.
B. Perform an iostat output analysis to gather network statistics.
C. Perform a vmstat output analysis to gather network usage stats.
D. Perform a snoop of the http headers and body to get an idea of the traffic.

Answer: A

Q: 8 An application deployed to a server "myserver" shows degraded performance with respect to database related calls and you have decided to capture the data about all the JDBC methods invoked including the arguments and return values by enabling "DebugJDBCSQL" using WLST (WebLogic Scripting Tool). Which one of the following would enable the debug?
A. connect(user, password, url)
edit()
cd('Servers/myserver/ServerDebug/myserver')
set('DebugJDBCSQL','true')
save()
B. connect(user, password, url)
edit()
cd('Servers/myserver/ServerDebug/myserver')
startEdit()
set('DebugJDBCSQL','true')
save()
C. connect(user, password, url)
edit()
cd('Servers/myserver/ServerDebug/myserver')
startEdit()
set('DebugJDBCSQL','true')
save()
activate()
D. connect(user, password, url)
edit()
cd('Servers/myserver/ServerDebug/myserver')
startEdit()
set('DebugJDBCSQL','true')
activate()

Answer: C

Q: 9 A single application needs to be deployed to multiple differing WebLogic server environments without modifying the existing deployment descriptors. Which one of the following would help in reconfiguring the application to be suitable for multiple environments?
A. Multiple J2EE deployment descriptors
B. Multiple WebLogic-specific deployment descriptors
C. Multiple deployment plans
D. Administration console

Answer: C

Q: 10 Scenario: While you are setting up a WebLogic Server domain for a fulfillment service application you have the following requirements: The Fulfillment application should be scalable and highly available; different users will use the application using a different DNS name. This application is also exposed to some business partners using other protocols in addition to HTTP and this site also needs to be configured for transport level security. Different certificates should be installed in the server for different clients (using different DNS names). Even the site should withstand hardware NIC failures too.
When retailers access their website (using DNS name), automatically they should be taken to the Stock Control Management web application within the Fulfillment Service. This can be achieved by:
A. Specifying the Name of the Application to be empty when deploying Stock Control Management web application
B. Specifying a lower number as the deployment order while deploying Stock Control Management web application
C. Setting the staging mode for Stock Control Management web application as "Staged"
D. Configuring the Stock Management Web Application as the default application for the respective virtual host

Answer: D

Q: 11 Scenario: While you are setting up a WebLogic Server domain for a fulfillment service application you have the following requirements: The Fulfillment application should be scalable and highly available; different users will use the application using a different DNS name. This application is also exposed to some business partners using other protocols in addition to HTTP and this site also needs to be configured for transport level security. Different certificates should be installed in the server for different clients (using different DNS names). Even the site should withstand hardware NIC failures too.
How can WebLogic Server leverage the multiple physical NICs available on the hardware and be configured to withstand NIC failures so that customers will have high-availability for their applications?
A. By configuring HTTP Parameters for the server
B. By configuring network channels for different NICs
C. By deploying and targeting different applications on different NICs directly
D. By enabling the Managed Server Independence mode flag for the respective WebLogic Server.

Answer: B

Q: 12 Which statement is true about SSL configuration?
A. SSL can be configured only at the domain level. All the servers in that domain use same SSL configuration.
B. SSL can be configured at the server level. All the servers in the domain can be configured to use their own SSL settings.
C. SSL can be configured at the cluster level. All the servers that are part of the clusters use the same SSL configuration.
D. Once you configure SSL, the normal listen port will be disabled and cannot be used while the SSL port is enabled.

Answer: B

Q: 13 Which of the following must have exactly ONE provider configured?
A. Authentication provider
B. Adjudication provider
C. Authorization provider
D. Role Mapper provider
E. Keystore provider

Answer: B

Q: 14 Which of the following is NOT a state for a WebLogic Server instance?
A. RUNNING
B. STANDBY
C. PENDING
D. ADMIN

Answer: C

Q: 15 When configuring JMS Modules using the WebLogic Administration Console or WLST, the module information will be stored in:
A. <modulename> stanza in the weblogic-application.xml file.
B. <modulename> stanza in the config\config.xml file.
C. <domain>/config/jms/<modulename>-jms.xml file
D. <domain>/servers/<servername>/targets/jms/<modulename>_<servername>.xml

Answer: C

Q: 16 What WLST best practice should you keep in mind before manipulating JMS MBeans?
A. Making sure that the WebLogic Domain is started before using WLST.
B. Use general, non-meaningful names.
C. Trap for Null MBean objects (such as servers, JMS Servers, modules).
D. Create your JMS sub-deployments before your JMS resources.

Answer: C

Q: 17 Configuration Auditing provides data that is primarily intended for
A. Creating a list of configuration changes.
B. Creating a command journal to rerun after a failure.
C. Producing debug logs of console actions.
D. Recording WebLogic Server console login attempts.

Answer: A

Q: 18 Scenario: Consider a production server deployment wherein the development team has no access to the production servers. The Administrative team owns the responsibility of deployments, upgrades and supporting the applications hosted on these servers. The decision was for a development and administrative team to use off-line and online WLST scripts to deploy and support the application.
During debugging, if there is a need for the development team to review and recreate a similar server configuration, which one of the following approaches would you adopt?
A. Create a WLST off-line script using duplicateDomain and send it to the development team to recreate the server configuration.
B. Send all server configuration files and have them recreate the server configuration using WLST parse scripts.
C. Create a WebLogic Server domain template using WLST and send it to the development team to recreate the configuration.
D. Use the WebLogic admin console to save the domain configuration and send it to the development team.

Answer: C

Q: 19 Scenario: Consider a b2b commerce application hosted on a WebLogic cluster with JMS messages being received, processed, and forwarded to external servers. The server log indicates a potential stuck thread problem where threads are continually getting stuck and JMX monitoring indicates a continuous backlog of pending messages that could be due to any of the in-flight messages, delayed messages, or messages being inhibited from delivery.
To prevent all threads from getting stuck, which of the following approaches would you adopt?
A. Increase the StuckThreadsMaxTime setting and StuckThreadTimerInterval to change stuck thread monitoring parameters.
B. Configure a Work Manager shutdown trigger and have the server move to admin mode for further debugging outside of production.
C. Create a new Work Manager for the application that reports stuck threads, to prevent the default Work Manager from thread starvation.
D. Write a cron job to monitor threads and restart threads using a timer.

Answer: B

Q: 20 Choose two recommended best practices when managing applications in a production environment:
A. Deploy applications and modules in an archive format (.ear, .jar, .war, and so forth).
B. Manage multiple deployment configurations using deployment plans, rather than multiple versions of the WebLogic Server deployment descriptor files.
C. Enable the auto-deploy feature in a production mode running environment.
D. Deploy an application to an Administration Server in a multiple-server domain in production mode.

Answer: A, B

Q: 21 An application deployed to a clustered server environment shows degraded performance with respect to database related calls and you have decided to capture the data about all the JDBC methods invoked including the arguments and return values without restarting the application or servers. Which three of the following would help in enabling the debugging dynamically? (Choose three)
A. Administration console
B. WLST (WebLogic Scripting Tool)
C. Java Client using JMX/WLST
D. Command line properties when starting the server

Answer: A, B, C

Q: 22 In order to configure the Instrumentation, Harvester, and Watch and Notification components at the server level for the WebLogic Diagnostic Framework, what must you first create?
A. Application module
B. Diagnostic system module
C. Subsystem diagnostic module
D. WebLogic Diagnostic Framework Mbean

Answer: B

Q: 23 How can you access the Node Manager to start and stop Managed Servers? Select three from the following options that are true.
A. Administration console
B. Node Manager's console
C. JMX utilities with Admin Server running
D. WebLogic Scripting Tool commands
E. Managed Server's console

Answer: A, C, D

Q: 24 Use optimal ServerMBean.ThreadPoolPercentSocketReaders to improve socket performance when WebLogic servers:
A. Are using native I/O performance pack
B. Are using pure-java socket handling rather than native performance pack
C. Are hosting high transaction-oriented operations
D. Are handling highly I/O bound operations

Answer: B

Q: 25 What are the supported installation modes for WebLogic Server?
A. Graphical mode, console mode and secure mode
B. Graphical mode, console mode and silent mode
C. Script mode, console mode and silent mode
D. Script mode, console mode and secure mode
E. Script mode, network mode and silent mode

Answer: B

Q: 26 Scenario: Consider an upgrade requirement from pre-WebLogic Server 9.x to the WebLogic Server 9.x. Since the administration scripts in the prior version used WebLogic Ant, the team decides to use the Ant build.xml approach and extend this to the current version of the server.
As part of the upgrade, due to a change in the database driver, the requirement was to change the URL and driver name to the latest XA driver. Which of the following approaches would you choose?
A. Use a wlserver Ant task to query all MBeans of type JDBCConnectionPool and replace the driver's information.
B. Use a wlconfig Ant task to query all MBeans of type JDBCConnectionPool and replace the driver's information.
C. Use a wldeploy Ant task to redeploy all MBeans of type JDBCConnectionPool and replace the driver's information.
D. Use wlpackage to search, replace and repackage the application after updating the driver information.

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved