Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BEA Systems 0B0-107 Exam - Cheat-Test.com

Free 0B0-107 Sample Questions:

Q: 1 Titan Communications is a provider of cable TV, wireless, and wireline phone services. Its stated business objective is to transition from a product centric to a customer centric organization. What is the primary benefit that an SOA would provide Titan?

A. Improved business/IT alignment.
B. Improved quality of customer service
C. Consistency in behavior across customer channels
D. Agility to change processes or introduce new products quickly

Answer: A

Q: 2 Felicity Financial Services is a full service brokerage. Their primary business objective is to be the premier provider of tailored services to leading edge investors in areas of fixed income securities, vanilla and exotic derivatives, and whole loan investments. What is the primary benefit that an SOA would provide Felicity?

A. Improved business/IT alignment.
B. Improved quality of customer service
C. Consistency in information and behavior across channels
D. Agility to change processes or introduce new products quickly

Answer: D

Q: 3 Chasm, Inc., a clothing retailer, is executing on their SOA program. They have created a reference architecture, roadmap, constructed common services such as single-sign on, have identified project priorities. Some members of IT management are unaware of the SOA program,
while other managers are unclear as to why they are undertaking it. One of these managers is responsible for deploying a new system in support of new promotions. Which of the SOA domains could most use improving (choose two)?

A. Business Process & Strategy
B. Architecture
C. Costs & Benefits
D. Building Blocks
E. Projects & Applications
F. Organization & Governance

Answer: C, F

Q: 4 Great North Travel is a multi-national travel agency implementing an SOA program. The program was sponsored by the highest levels of both business and IT management, and is seen as a key tactic to their customer satisfaction improvement and new product introduction strategies.
A number of in-progress initiatives are using various EAI technologies to perform integration, and there is no sharing of artifacts among these initiatives. Furthermore, these initiatives all seem to be developing separate, and overlapping, customer data stores. Which of the SOA domains could most use improving (choose two)?

A. Business Process & Strategy
B. Architecture
C. Costs & Benefits
D. Building Blocks
E. Projects & Applications
F. Organization & Governance

Answer: D, F

Q: 5 Acme Builders, inc. has created an SOA roadmap, reference architecture and has exposed an initial handful of data access and shared business services. The development team currently handles all requests for support, diagnosis, and connectivity to these services through manual /ad hoc means. The number of consumers of these services is growing. Which two service lifecycle phases are currently the most appropriate to their SOA transformation program?

A. Monitor
B. Design
C. Expose
D. Build
E. Compose
F. Secure

Answer: A, F

Q: 6 Serendipity Securities, Inc. has two major business objectives:
1. Ensure consistent customer information and service capabilities across all product lines and all customer channels (interactive voice response, call centre, and website)
2. Maintain business unit autonomy so new products and/or services can be introduced in a timely fashion.
What is the likelihood of achieving all the objectives through an SOA program?

A. Both objectives can be met; both agility and consistency are complementary.
B. It is unlikely the objectives can be met because agility and consistency are contradictory.
C. There is a tradeoff between agility and consistency in dealing with product information, and some compromise must be made between the business units
D. There is a tradeoff between agility and consistency in dealing with customer information, and some compromise must be made between the business units

Answer: D

Q: 7 Acme, Inc. is conducting an SOA transformation program. The program has been accepted by IT senior management. The SOA steering committee has determined the appropriate priorities and complexities of services, and how they should be harvested. The technical team has a good architectural understanding of the design considerations and infrastructure needed to support the target services. Acme has not yet constructed or harvested any services. What should Acme focus on next?

A. Focus on developing the initial shared services reference architecture
B. Services should be classified and categorized by their relative risk and business priority
C. A cost model should be constructed to evaluate best sequencing of services
D. Initial common services such as authentication, exception handling, and logging should be harvested and/or constructed

Answer: D

Q: 8 FlyHigh Airlines is planning their SOA program. An initial assessment of capability has been made, but no other planning has begun to date. What should FlyHigh focus on next?

A. Focus on developing the initial shared services reference architecture
B. Services should be classified and categorized by their relative risk and business priority
C. A cost model should be constructed to evaluate best sequencing of services and assess the required infrastructure investment
D. Common services such as authentication, exception handling, and logging should be constructed

Answer: A

Q: 9 Johnston Marks, a regional bank, are looking to use SOA as a way to improve their product development processes to support their growing business. Their primary problem is in dealing with the volume and diversity of information required in developing a product. Currently, usage feedback, marketing research information, and industry intelligence is gathered through a variety of legacy systems, spreadsheets, desktop databases, letter mail, and FAX. Which two goals are most appropriate for leveraging SOA in this process improvement exercise?

A. Reduce variance and ensure repeatability of the process
B. Eliminate some sources of information through services
C. Provide more consistent and managed interfaces to the various information sources
D. Enable the incorporation of newer and higher volume sources into the process

Answer: C, D

Q: 10 What component of the service infrastructure layer enables the creation and distribution of service level agreements, security configuration, and quality of service settings to service endpoints and their intermediaries?

A. Service Registry
B. Data Services Platform
C. Enterprise Service Bus
D. Web Services Management Platform

Answer: A

Q: 11 Langham Rudolph, a large industrial manufacturing firm, has a procurement department that serves the purchasing needs for over 14 manufacturing sites. These sites were acquired over a period of time, and operate with disparate legacy systems that serve a variety of requirements beyond just purchasing. It takes an average of 20 minutes to log off one site and log on to another site, and each site maintains its own set of purchasing rules and part numbering system. Thus,
purchasers will typically process all requirements for a single site before moving onto the next one this will often take up to a whole day. This system unfortunately did not handle priorities well customer purchasing requirements could be held up as much as 14 days if it was at the end of the list.
How should this problem be solved, balancing effectiveness and time to implement? Choose two of the following:

A. The purchasing department should be sent a list of orders to expedite and dedicate one or more resources to spend the extra time switching between systems and expediting.
B. Shared business services should be written to replace the legacy systems for all purchasing functions. This will provide a unified part numbering format and purchasing rules.
C. A composite application should be written to pre-login and communicate across all legacy systems, automatically translating between part numbers and rules, but re-using each legacy systems existing local rule base.
D. A presentation service should be written to sort orders by priority and part type.

Answer: C, D

Q: 12 Best Tech, inc. is a national retailer of consumer electronic goods. Their stores have been dealing with supply problems. Best Techs central distribution department allocates goods to stores based on weekly forecasts calculated by their inventory system. These forecasts are based on monthly batch files sent from the stores that contain sales history. The marketing department sometimes runs flash promotions which causes a run on a particular product. The forecasters usually account for this, but they dont account for complementary products, or products that may be nearby in the store layout that become whim purchases. As such, Best Tech stores are often out of stock on many popular items. Other times, Best Tech stores and regional warehouses are flooded with inventory that they dont need.
While there are several solutions to this problem, what would be the optimal solution for BestTech to handle sales of complementary products, considering SOA best practices?

A. Service enable the forecast feeds so they can be sent on a more frequent basis.
B. Service-enable point of sale and inventory: All sales from the point of sale system should invoke a shared business service that logs the sale, so the forecasters have up-to-the-second planning information
C. Service-enable a pull supply chain: All sales from the point of sale system should invoke a shared business service that immediately orders a new part from the warehouse. This in turn invokes a service at the regional distributor, which then invokes a service at the supplier.
D. Service-enable the local store and regional warehouse inventory systems, so the planning department can, in real time, request inventory status from several stores at once to gain a more accurate single view to drive forecasts.

Answer: C

Q: 13 An order entry service is deployed on a .NET based cluster, callable through SOAP over HTTP, with an expected response time of 1.5 seconds, and guaranteed exactly once message delivery using WS-ReliableMessaging. A new version of this service is planned to be exposed with expected response time of 500 ms and guaranteed at most once message delivery.
What logical part of the service is changing? Make no assumptions other than the information given. (Choose one of A, B, or C)

A. Implementation
B. Interface
C. Contract

Answer: C

Q: 14 An order entry service is deployed on a .NET based cluster, callable through SOAP over HTTP, with an expected response time of 1.5 seconds, and guaranteed exactly once message delivery using WS-ReliableMessaging. A new version of this service is planned to be exposed with expected response time of 500 ms and guaranteed at most once message delivery.
What physical part of the service is changing? Make no assumptions other than the information given.

A. The service URL
B. The service WSDL
C. The service transport

Answer: A

Q: 15 A services schema needs a field added. This will be an incompatible change to the service interface. The service interface and implementation will be updated to handle and store this field. The new service version will be deployed to a new URL endpoint. How should this change be handled?

A. All dependents should move to the new URL
B. All dependents can continue use the existing URL; maintain parallel implementations at the new and existing URL.
C. An intermediary should be provided to adapt the interface from the existing URL to the new URL
D. An intermediary should be provided to adapt the interface from the new URL to the existing URL

Answer: C

Q: 16 An information and access service is created to standardize message-oriented access to a relational database. Several batch file feeds go directly to the database and bypass the service interface. What is the most appropriate long term action?

A. Batch feeds must be re-designed at their source systems to instead use messages
B. None. Direct batch feeds do not have any drawbacks in an SOA.
C. The batch files should be routed through the service interface as large messages.
D. The service interface should be designed to handle both message-oriented and streamed data access.

Answer: D

Q: 17 An information and access service is being harvested from an existing application. This service returns relatively small data sets. It requires high-speed, low-latency access from services within its own physical infrastructure, as well as moderate-latency access from physically remote services. How should this be handled to ensure the service can be re-used and evolved autonomously?

A. Provide the same logical service interface for all transports or access paths, but allow different contracts to be used between them.
B. Provide a separate logical service interface for each transport or access path.
C. Provide a separate service implementation for each transport or access path.
D. Provide the same logical service contract for all transports or access paths, but allow different implementations to vary between them.

Answer: A

Q: 18 Which of the following are typical implementations of a shared business service? Choose two.

A. Business Process Orchestrations
B. Database Adapters
C. Enterprise Service Bus proxies
D. Packaged Application APIs

Answer: A, C

Q: 19 Several shared business services are implemented by an application with a sophisticated and highly intertwined code base. These business services need to use each other at times.
What is the impact of allowing this collaboration to occur within the implementation without forcing it to communicate through the explicit service interface? Choose the correct answer with the broadest implication.

A. The implementation, when it evolves, will break the service interface.
B. Communicating through a service interface is inefficient; it is best to allow the collaboration to occur within the implementation.
C. The shared business services would effectively be a managed as a single service, as they are tightly coupled to a single implementation and must evolve together.
D. Collaborations cannot be managed or monitored through service infrastructure if they do not communicate through the service interface.

Answer: C

Q: 20 Which of the following is NOT a means of distributing presentation service content across a network?

A. Asynchronous JavaScript and XML (AJAX)
B. Web Services for Remote Portlets (WSRP)
C. Java Standard Portlets (JSR-168)
D. Really Simple Syndication (RSS)

Answer: C

Q: 21 How do web-based presentation services differ from regular web applications?
A. Web-based presentation services are always portlets, not web applications, which allows them to be composable
B. Web-based presentation services expose standard interfaces with conventions that allow them to be composable
C. Web-based presentation services are exposed through WSRP, which allows them to be composable
D. Web-based presentation services are always stateless, which allows them to be composable

Answer: B

Q: 22 Composite applications, which usually consume several services, must be designed for performance and scalability. Which of the following is the best advice for achieving scalable
performance in an SOA?

A. Use non-XML transports or XML binary optimizations for high performance composite applications
B. Analyze the global (end-to-end) response time of the application, determine and fix the worst bottlenecks.
C. Tune each individual service to ensure optimal usage of resources
D. Ensure no physical server has over 80% sustained CPU utilization

Answer: B

Q: 23 How can a system ensure reliability across a set of loosely coupled services while ensuring availability, performance, and manageability? Choose two of the following.

A. Services must use idempotent messages or reliable messaging protocols.
B. Services must be able to compensate for failures of any services it consumes.
C. Services must be enrolled in distributed two-phase transactions to ensure consistency.
D. Services must be deployed on the same hardware cluster.

Answer: A, B

Q: 24 What component of the service infrastructure layer can act as an intermediary between services for adapting interfaces, contracts, enforcing SLAs, performing transformations, routing, and auditing?

A. Web Services Management Platform
B. Service Registry
C. Federated Security Platform
D. Enterprise Service Bus

Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved