Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BEA Systems 0B0-106 Exam - Cheat-Test.com

Free 0B0-106 Sample Questions:

Q: 1.
Which of the following issues is a strong indicator of an ineffective governance model? (Choose all that apply.)
A. Senior management can not explain the role of IT governance.
B. Disagreement concerning the current funding model.
C. SOA Governance is seen as a bottleneck.
D. LOB developers are unsure who ‘owns’ a service.
Answer: B, C, D

Q: 2.
At a minimum, Services Management should include:
A. Security Implementation Details.
B. Service registration and discovery.
C. Business Process instances.
D. Java Control tracking.
E. The Message Broker.
Answer: B

Q: 3.
Which of the following is true? (Choose all that apply.)
A. The incremental costs of SOA may be offset by the use of shared services.
B. Long-term SOA costs are lower when compared to traditional approaches.
C. Managing the costs of SOA can be achieved by service-enabling all existing business functionality.
D. Using an iterative and incremental approach to SOA will assist in managing the costs associated with SOA.
Answer: A, B, D

Q: 4.
What is the purpose of a Reference Architecture?
A. To provide a frame of reference for discussion of enterprise architecture concerns.
B. To provide linkage between the architecture of a given enterprise and certain of the enterprise architecture frameworks, such as TOGAF or Zachmann.
C. To define the reference material from which answers to questions about enterprise architecture may be drawn.
D. To provide a comprehensive enterprise architecture that constitutes the correct, best practices-based approach to constructing a modern enterprise.
Answer: A

Q: 5.
What is the architectural role of the Information and Access Services Layer?
A. To provide a set of interfaces between a service bus and the back office enterprise information systems.
B. To encapsulate and standardize interfaces to existing information technology assets in the enterprise.
C. To control access to information represented by existing enterprise information systems in a given enterprise.
D. To provide a means to search information in the various information systems in a given enterprise.
Answer: B

Q: 6.
Within an SOA Common Infrastructure, a Service Directory:
A. Specifies how to authenticate users of a service.
B. Indicates what level of encryption may be required for a service.
C. Allows service consumers to discover services.
D. Specifies which transport should be used for a service.
E. Provides security details for services.
Answer: C

Q: 7.
When adopting an SOA program, enterprises should:
A. Understand that SOA is a long-term initiative and therefore is best applied in a non-tactical manner.
B. Build a comprehensive and complete services infrastructure layer before developing SOA applications.
C. Suspend current strategic projects for assessment, then re-design as SOA strategic projects.
D. Utilize a flexible, incremental approach to derive business benefits throughout the lifetime of the program.
Answer: D

Q: 8.
Which answer BEST completes the following statement? For a multi-year enterprise-wide SOA initiative to be successful:
A. Utilize a fixed and structured methodology such as waterfall.
B. Utilize any iterative and incremental methodology which focuses on business value.
C. Utilize an agile methodology such as Extreme Programming (XP).
D. Utilize RUP which has a whole suite of tools to complement it.
E. Enterprises only need skilled and experienced personnel utilizing effective communication skills.
Answer: B

Q: 9.
Within an SOA Common Infrastructure, a Policy Directory:
A. Specifies authorized users of a service.
B. Advertises all services available to a client.
C. Allows consumers to discover services.
D. Specifies routing rules.
E. Catalogs execution rules.
Answer: A

Q: 10.
Which of the following provides the best definition of SOA?
A. SOA is a software engineering paradigm that prescribes the creation of loosely coupled interfaces between the consumers of functionality and the applications that represent that functionality.
B. SOA is a collection of technologies like enterprise service bus and Web Service management that facilitate the delivery of enterprise functionality as a set of services.
C. SOA is an IT strategy that organizes the discrete functions contained in enterprise applications into interoperable, standards-based services that can be combined and reused quickly to meet business needs.
D. SOA is a collection of standards, best practices, architectural models, and software development methodologies, principally based on Web Services, which may be incorporated into enterprise software engineering to provide information technology to an enterprise in a standard-based way.
Answer: C

Q: 11.
When starting an SOA initiative, how does an enterprise make sure that key benefits of SOA are realized?
A. The Enterprise should rely on skilled and experienced personnel and effective communications.
B. The Enterprise should institute a Program Office.
C. The Enterprise should institute a comprehensive governance plan.
D. The Enterprise should utilize an experienced third party.
Answer: C

Q: 12.
Which of the following are categorized under software Building Blocks? (Choose all that apply.)
A. Canonical data model
B. Business Processes
C. Best Practices & Standards
D. Services
Answer: A, B, D

Q: 13.
What is the relationship between SOA and Event-driven Architecture (EDA)?
A. SOA is an essential element of EDA.
B. EDA is an essential element of SOA.
C. SOA and EDA are mutually exclusive. A given enterprise will choose between them and base their enterprise architecture on their chosen approach.
D. SOA and EDA are complementary. A given enterprise that is adopting SOA will likely incorporate DEA into their overall enterprise architecture.
Answer: D

Q: 14.
Services in the Information and Access Services Layer are typically.
A. Coarse-grained and Asynchronous.
B. Fine-grained and Asynchronous.
C. Fine-grained and Synchronous.
D. Coarse-grained and Synchronous.
E. Both Coarse-grained and Fine-Grained.
Answer: C

Q: 15.
What is the prime architectural role of Shared Business Services layer?
A. To encapsulate existing business functions in “back office” enterprise information systems
B. To provide business activity management
C. TO leverage the services in the information and access layer to provide common business functions
D. To create new enterprise business applications
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved