Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BEA Systems 0B0-104 Exam - Cheat-Test.com

Free 0B0-104 Sample Questions:

1. A WebLogic server Web tier cluster has four managed WebLogic servers with a Web application deployed in expanded form (not in a WAR file) that contains frequently-modified resources, such as JSPs and HTML pages.
Refer to the cluster described above. You are using a separate tool to manage Web applications; the tool updates all the files for the Web applications for each Managed Server. There is no shared file system; the tool puts the Web application files at /usr/local/webApplications. To allow this to work:
A. For each Managed Server, set the stage mode to nostage and the stage directory to /usr/local/webApplications.
B. Deploy the application to the cluster; set the stage mode to external stage.
C. Deploy the application to the cluster; set the stage mode to external stage; move the domain files to /usr/local/webApplications.
D. For each Managed Server, set the stage mode to external stage and the stage directory to /usr/local/webApplications.
E. For each Managed Server, set the stage mode to none.
Answer: D

2. Consider a JDBC multi-pool with three connection pools (Pool A, Pool B and Pool C). The distribution algorithm is set to High Availability. You attempt to acquire a connection to Pool A. Under what circumstances do you get a connection to Pool B or Pool C?
A. When the connection to Pool A fails a connection test
B. When all the connections in Pool A are in use
C. When Pool B or Pool C is next in the round-robin algorithm
D. You never get a connection from Pool B or Pool C
E. A and B
Answer: A

3. What are the supported installation modes for WebLogic Server?
A. Graphical mode, Console mode and Secure mode
B. Graphical mode, Console mode and Silent mode
C. Interactive mode, Console mode and Silent mode
D. Interactive mode, Console mode and Secure mode
E. Interactive mode, LAN mode and Secure mode
Answer: B

4. The NodeManager can be used to do which task?
A. Remotely start and stop managed servers.
B. Kill managed servers.
C. Auto-restart failed servers.
D. Remotely start the database.
E. Remotely start and stop managed servers, kill managed servers, and auto-restart failed servers.
Answer: E

5. Which WebLogic feature allows you to create a new domain with a pre-selected set of applications, services, components and security options?
A. Domain Models
B. Domain Extensions
C. Extension Templates
D. Domain Prototypes
E. Configuration Templates
Answer: E

6. Which accurately describes the behavior of the Web server plug-ins provided with WebLogic Server?
A. Plug-ins allow the Web server to serve static content.
B. Plug-ins allow WebLogic Server to serve dynamic content.
C. Plug-ins allow WebLogic to reject requests based on client IP.
D. A and B
E. A and C
Answer: D

7. Why would you consider configuring a Domain-wide Administration Port?
A. To segregate administrative traffic
B. So that each server does not require a unique administration port
C. To force SSL access to the WebLogic Console
D. To allow VPN access to the Administration Server
E. A and C
Answer: E

8. If an Administration Server is running on Port 80 and is exposed to the WAN, how can you prevent users from trying to access the WebLogic console?
A. Enable the Administration port.
B. Turn off the WebLogic console.
C. Turn off HTTP tunneling.
D. Boot the server in Production mode.
E. Configure Secure Sockets Layer (SSL).
Answer: A

9. What advantages are realized by configuring Machines for Managed Servers in a WebLogic domain?
A. Machines help configure HttpSession failover.
B. Machines are required by NodeManager.
C. Machines simplify application deployments.
D. A and B
E. A and C
Answer: D

10. A Web tier cluster is being created that will provide HttpSession failover with reasonable safety and good scaling ability. The HttpSessions will contain serialized Java objects. Eight WebLogic server instances will be running on four physical machines; there will be two WebLogic server instances per physical machine. Part of the cluster, containing two physical machines, is located in one room; the other two machines are located in another room.
How can you configure in-memory session replication?
A. In the Web application deployment descriptor, webLogic.xml, PersistentStoreType must be set to memory.
B. In the Web application deployment descriptor, webLogic.xml, PersistentStoreType must be set to replicated.
C. In the Web application deployment descriptor, webLogic.xml, PersistentStoreType must be set to cookie.
D. In the Web application deployment descriptor, web.xml, PersistentStoreType must be set to memory.
E. In the Web application deployment descriptor, web.xml, PersistentStoreType must be set to replicated.
Answer: B

11. A Web tier cluster is being created that will provide HttpSession failover with reasonable safety and good scaling ability. The HttpSessions will contain serialized Java objects. Eight WebLogic server instances will be running on four physical machines; there will be two WebLogic server instances per physical machine. Part of the cluster, containing two physical machines, is located in one room; the other two machines are located in another room.
Which of the following actions causes session replication to occur across hardware boundaries?
A. Use the Domain Configuration Wizard to define backup servers.
B. Target sessions to a replication group.
C. Configure Machines for each physical server.
D. No configuration is necessary; the cluster failover algorithm automatically replicates across hardware boundaries.
E. Run primary and backup servers on the same port.
Answer: C

12. A Web tier cluster is being created that will provide HttpSession failover with reasonable safety and good scaling ability. The HttpSessions will contain serialized Java objects. Eight WebLogic server instances will be running on four physical machines; there will be two WebLogic server instances per physical machine. Part of the cluster, containing two physical machines, is located in one room; the other two machines are located in another room.
Which of the following causes session replication to occur between the rooms?
A. Assign each server a primary replication group for the room it is running in and assign its secondary replication group to the other room.
B. Target the Web application to servers in only one room.
C. Configure a subnet for each room and assign all servers running in that room to the same subnet.
D. Configure servers running in the same room to use the same listen port.
E. B and D
Answer: A

13. A Web tier cluster is being created that will provide HttpSession failover with reasonable safety and good scaling ability. The HttpSessions will contain serialized Java objects. Eight WebLogic server instances will be running on four physical machines; there will be two WebLogic server instances per physical machine. Part of the cluster, containing two physical machines, is located in one room; the other two machines are located in another room.
In this cluster, the Administration Server is located on its own physical machine. If the Administration Server is not running, how can the Managed Servers start?
A. The Managed Servers must run in Managed Server Independence (MSI) mode.
B. The domain files must be copied to each Managed Server.
C. The MSI file must be present locally on each Managed Server.
D. A Managed Server CANNOT be started without an Administration Server.
E. A and C
Answer: E

14. To allow Managed Servers to restart automatically after failure, which of the following is required?
A. SNMP Restart must be enabled in the Administration Server
B. NodeManager must be configured to auto restart failed servers
C. The managed servers must be started with –DWebLogic.autorestart=true.
D. Both A and B
E. Both A and C
Answer: B

15. To configure a Network Channel, which of the following are required?
A. Name, Multicast Address, Listen Address
B. Name, Protocol and Listen Port
C. Name, Listen Address and Listen Port
D. Name, Multicast Address, Listen Address and Listen Port
E. Name, Protocol, Listen Address and Listen Port
Answer: E

16. A WebLogic server Web tier cluster has four managed WebLogic servers with a Web application deployed in expanded form (not in a WAR file) that contains frequently-modified resources, such as JSPs and HTML pages.
If all four managed servers are on the same physical machine as the Administration Server, how should the Web application be deployed?
A. Deploy the application to the cluster; set the stage mode to stage.
B. Deploy the application to the cluster; set the stage mode to nostage.
C. Deploy the application to the cluster; set the stage mode to external stage
D. Deploy the application to each server; set the stage mode to external stage.
E. Deploy the application to each server; set the stage mode to stage.
Answer: B

17. A WebLogic server Web tier cluster has four managed WebLogic servers with a Web application deployed in expanded form (not in a WAR file) that contains frequently-modified resources, such as JSPs and HTML pages.
Given the same conditions, except with the Managed Servers NOT on the same physical machine and NOT having access to the expanded Web application files, how should the Web application be deployed?
A. Deploy the application to the cluster; set the stage mode to stage.
B. Deploy the application to the cluster; set the stage mode to nostage.
C. Deploy the application to the cluster; set the stage mode to external stage, then manually copy the Web application to each Managed Server's stage directory.
D. The application cannot be deployed unless each Managed Server has a shared file system that contains the Web application files.
E. A or C
Answer: C

18. Two Web applications, AppA and AppB, are currently deployed. When the server is restarted, AppA must be loaded first, because AppB depends on facilities that are initialized by AppA. To ensure that this occurs, the administrator must perform which of the following?
A. Deploy AppA first.
B. Ensure that the LoadOrder value for AppA is set higher than the LoadOrder value for AppB.
C. Ensure that the the LoadOrder value for AppA is lower than the LoadOrder value for AppB.
D. Ensure that AppA's root context comes, alphabetically, before AppB's.
E. Ensure that AppA's root context comes, alphabetically, after AppB's.
Answer: C

19. A Web application is deployed from a WAR file named AppA.war. How can you set the application context to MyApp?
A. Specify that the Web application is the default Web application
B. Deploy in an Enterprise Application, and set the context root to MyApp
C. Set the application external DNS name in the Administration Console.
D. Undeploy the application, rename the file MyApp.war, and redeploy.
E. B or D
Answer: E

20. The descriptor weblogic-application.xml allows you to define a JDBC connection pool. Why would you define a JDBC connection pool in the descriptor, rather than through the Administration Console?
A. This ensures that the connection pool cannot be managed programmatically.
B. This ensures that the connection pool is run in the same threads as the application.
C. This ensures that the connection pool is application-scoped.
D. A and B
E. A and C
Answer: C

21. A cluster is defined that consists of six WebLogic servers running an enterprise application: a Web application and a JAR file with some EJBs. In-memory session replication is enabled for the Web application and the EJBs. All the EJBs are clusterable (home and remote stubs). The round-robin algorithm is used to balance the load across the servers.
If the Web application acquires a remote interface to a Stateless Session Bean and calls one of its methods three times, which of the following is true?
A. Each method call is invoked on an EJB instance that is on the same server as the Web application
B. Each method call is invoked on the same EJB instance, on the same server as the Web application.
C. The method calls are distributed, round-robin style, among the servers.
D. The behavior depends on the idempotence of the EJB's method.
E. The behavior depends on whether JNDI replication is enabled.
Answer: A

22. A cluster is defined that consists of six WebLogic servers running an enterprise application: a Web application and a JAR file with some EJBs. In-memory session replication is enabled for the Web application and the EJBs. All the EJBs are clusterable (home and remote stubs). The round-robin algorithm is used to balance the load across the servers.
If a remote client application(a Java application) acquires a remote interface to a Stateless Session Bean and calls one of its methods three times, which of the following is true?
A. Each method call is invoked on an EJB instance on the same server.
B. Each method call is invoked on the same EJB instance, on the same server.
C. The method calls are distributed, round-robin style, among the servers.
D. The behavior depends on the idempotence of the EJB's method.
E. The behavior depends on whether JNDI replication is enabled.
Answer: C

23. A cluster is defined that consists of six WebLogic servers running an enterprise application: a Web application and a JAR file with some EJBs. In-memory session replication is enabled for the Web application and the EJBs. All the EJBs are clusterable (home and remote stubs). The round-robin algorithm is used to balance the load across the servers.
A client accesses one server and an HTTP Session is started. If the client makes another request, assuming there is no server failure, how is the second client request processed?
A. The client request might be handled by any server.
B. The client request is handled by the same server as the previous request was.
C. The client request might be handled by the primary or backup server.
D. The client request will be distributed, round-robin style, among the servers.
E. The client request will be handled by a different server.
Answer: B

24. A cluster is defined that consists of six WebLogic servers running an enterprise application: a Web application and a JAR file with some EJBs. In-memory session replication is enabled for the Web application and the EJBs. All the EJBs are clusterable (home and remote stubs). The round-robin algorithm is used to balance the load across the servers.
The cluster uses the IPlanet plug-in to do Web load balancing. A client accesses one server and an HTTP Session is started. If the server fails, how does the proxy plug-in determine where to direct the client request?
A. The plug-in examines the session cookie
B. The plug-in keeps track of sessions by monitoring the cluster heartbeats.
C. The plug-in randomly selects a server in the cluster.
D. The plug-in queries the Administration Server for the target server.
E. The plug-in selects the next server, round-robin style.
Answer: A

25. Which of the following is not an idempotent method for a Stateless Session Bean?
A. A method that converts dollars to euros
B. A method that sets a counter to zero
C. A method that looks up a stock price based on a ticker symbol
D. A method that adds money to an account
E. A method that queries a database
Answer: D

26. Consider a WebLogic Domain that consists of an Administration Server and four clustered Managed Servers. Each server is running on its own hardware using JVM 1.4.1. The Managed Servers are running on dedicated dual-CPU servers.
You have been assigned to tune this WebLogic deployment. While monitoring garbage collection on a Managed Server, you notice unacceptably long pauses. What is the best way to attempt to reduce the pauses?
A. Increase the heap size.
B. Tune the garbage collection method.
C. Add more servers to the cluster.
D. Run more servers per machine.
E. Both A and C.
Answer: B

27. Consider a WebLogic Domain that consists of an Administration Server and four clustered Managed Servers. Each server is running on its own hardware using JVM 1.4.1. The Managed Servers are running on dedicated dual-CPU servers.
You have read that Execute Queues can be used to tune the performance of a WebLogic server. How could you use Execute Queues in this cluster?
A. To create separate threads for garbage collection
B. To tune the number of threads used for administrative traffic in a domain
C. To assign threads to specific JDBC connection pools
D. To load-balance execution among servers
E. To assign specific components to defined Execute Queues
Answer: E

28. Consider a WebLogic Domain that consists of an Administration Server and four clustered Managed Servers. Each server is running on its own hardware using JVM 1.4.1. The Managed Servers are running on dedicated dual-CPU servers.
To optimize Stateless Session Bean performance in this cluster, which options are available?
A. Declare Stateless Session methods to be idempotent.
B. Assign Stateless Session Beans to Execute Queues.
C. Adjust Stateless Session Pool sizes.
D. Both A and B
E. Both B and C
Answer: E

29. Consider a WebLogic Domain that consists of an Administration Server and four clustered Managed Servers. Each server is running on its own hardware using JVM 1.4.1. The Managed Servers are running on dedicated dual-CPU servers.
Management is concerned that the Administration Server in your domain is a single point of failure. How do you answer this concern?
A. Create a separate Administration cluster.
B. Enable Managed Server Independence mode.
C. Deploy the Administration application into the cluster.
D. Use NodeManager to enable Restart.
E. Turn on Administration Server Replication.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved