Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BEA Systems 0B0-103 Exam - Cheat-Test.com

Free 0B0-103 Sample Questions:

1. How do you configure a global exception handler to process exceptions thrown by any of your processes nodes?
A. Add an exception path to the start node of the process definition.
B. Configure /*@ process-exception type=''global'' in the wl-config.xml file.
C. Define a global exception handler in the process property page.
D. Configure /*@ process-exception type=''global'' in the global.app file.
E. Set the Freeze on Failure property of the process definition to true.
Answer: A

2. Acme Airlines is implementing a new business process that notifies customers when their flights will be late. The new process uses existing application functionality to allow a gate agent or customer service representative to locate and update flight information. An automated business process must be created that notifies all registered customers when a flight status is marked as late.
An Acme agent must enter delayed-flight information manually to the process definition. Because of this manual interaction with the process, how should the manual intervention be implemented?
A. Synchronously
B. As a JPD control
C. Asynchronously
D. As a Web service
E. As a separate worklist client application
Answer: C

3. In WebLogic Workshop, which of these has the broadest scope?
A. Project
B. Library
C. Module
D. Process
E. Application
Answer: E

4. In WebLogic Workshop, how does a developer create a Java Process Definition (JPD) source file within an application?
A. By using the Process Control
B. By creating a Process Project
C. By creating a Process Module
D. By selecting New > Process File from the processes folder
E. B or D
Answer: B

5. In WebLogic Workshop, which option can assist a developer in reducing the time and resources required for Schema project builds?
A. Disabling the auto-build feature
B. Creating multiple Schema projects
C. Disabling the use of XMLBeans on the Schema Project Properties menu
D. A and B
E. A and C
Answer: D

6. Consider this code snippet:
try {
MBeanHome home = getMBeanHome(url, username, password);
ApplicationRuntimeMBean app = getApplicationRuntimeMBean(home, appName);
WebAppComponentRuntimeMBean webapp = getWebAppComponentRuntimeMBean(app,ctxRoot);
ServletRuntimeMBean servlet = getServletRuntimeMBean(webapp,servletName);
System.out.println("Invocation count is " +
servlet.getInvocationTotalCount());
} catch (Exception e) {
System.out.println("Exception caught: " + e);
}
}
What information does the code provide?
A. Runtime information about all Servlet Sessions
B. Runtime invocation totals for a Servlet
C. Runtime information for all Servlets on a specific server
D. Configuration information defined in the deployment descriptors of all Servlets
E. Runtime information for all Servlets that have been invoked at least once
Answer: B

7. To deploy a WebLogic Integration application on a production server, you must create some resources manually. Which file lists these resources?
A. application.xml
B. wli-process.xml
C. wlw-manifest.xml
D. weblogic-application.xml
E. A, B, C and D
Answer: C

8. In the WebLogic Administration Console, applications can be deployed to which targets?
A. Servers and Machines
B. Servers and Clusters
C. Machines and Clusters
D. Servers, Machines, and Clusters
E. Servers, Machines, Clusters, and Realms
Answer: B

9. Consider this documentation comment and code fragment:
/**
* Analyzes text for possible copyright violations
*
* @param text text to be analyzed
*/
public void processText(String text) { //code here }
Which statement is true?
A. This is a valid documentation comment.
B. A @method tag is required for this to be a valid documentation comment.
C. An @author tag is required for this to be a valid documentation comment.
D. An @exception tag is required for this to be a valid documentation comment.
E. The asterisk (*) usage is malformed and in violation of documentation comment requirements.
Answer: A

10. To mark an operation with a “start” conversation phase, a Web service developer can use the property editor. What is another way to accomplish this?
A. Directly editing the Java comments in the source file
B. Dragging and dropping the Start Conversation Phase icon from the palette onto the operation
C. Right-clicking the operation in Design View and selecting the conversation phase from the menu
D. Double-clicking the operation in Design View and selecting the conversation phase from the pop-up
E. There is no other way to accomplish this.
Answer: A

11. A developer is creating a process that will be a participant in an ebXML B2B conversation. Which control or node can be used to receive the first message in a conversation?
A. A TPM control
B. An ebXML control
C. A RosettaNet control
D. A Client Request node
E. An Application View control
Answer: D

12. Conglomo Communications, the nation's second leading cable TV provider, plans to provide application integration with an existing program directory. Conglomo will automate the service and sell it to subscribers.
To make this subscriber service as dynamic as possible, Conglomo has a business requirement that the service functionality can be changed later, without having to change client applications. Which is the best way to accomplish this?
A. A loosely-coupled Message-driven EJB
B. A Message Broker control that all client applications subscribe to
C. An asynchronous Web service that uses the Dynamic Invocation Interface (DII) or dynamic proxy interfaces
D. A synchronous Web service that uses DII or dynamic proxy interfaces
E. Automated distribution of a generated stub
Answer: C

13. The Olivari Group, an electronic-components broker, has a business requirement to exchange complex business documents with suppliers and brokers. It currently uses some sophisticated manual processes for exchanging information; its goal is to automate the processes as much as possible, to free its employees to focus on more meaningful tasks.
The Olivari Group wants to use well-defined, industry-standard partner interface processes. Which protocol would be the best choice?
A. ebXML
B. An asynchronous message broker control
C. RosettaNet
D. SOAP 1.2 with attachments
E. Open Collaborate
Answer: C

14. A developer is adding a new EJB control. If the control is not already defined by a JCX file, which information does Workshop request from the developer?
A. jndi-name
B. home interface
C. bean class
D. A and B
E. A and C
Answer: D

15. A Client Request node is configured to validate its input with this XML Schema:
<xs:schema xmlns:xs="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" targetNamespace="http://openuri.org">
<xs:element name="item">
<xs:complexType>
<xs:sequence>
<xs:element name="title" type="xs:string"/>
<xs:element name="code" type="xs:string"/>
</xs:sequence>
</xs:complexType>
</xs:element>
</xs:schema>
Why does the following XML document fail validation by the Client Request node?
<item xmlns="http://openuri.org">
<title>MoserDozer</title>
<code>3A98-193SA-SF</code>
</item>
A. The document that is sent as an argument is not well-formed.
B. The <schema> element defaults the elementFormDefault attribute to unqualified.
C. The document that is sent as an argument requires the addition of the line xmlns:tns="http://openuri.org".
D. The document that is sent as an argument must specify which schema to use for validation.
E. The document that is sent as an argument must set the targetNamespace, as the schema does.
Answer: B

16. A new WebLogic Integration application must integrate with an existing customer-relationship management application. This application can store multiple email addresses for each customer, in the following ASCII format:
3:mwm@phonyCo.com:mm@openuri.com:clebrowns@cleohio.com:7815552304
The leading numeral specifies the number of email addresses held by this customer. The email addresses, delimited by colons, follows. In Format Builder, the developer creates a field named number for the leading numeral, and a field named emailAddress for each email address. These fields constitute a group named emailAddresses. The customer phone number follows the last colon.
In Format Builder, which Field Occurrence option should the developer select for the emailAddress field?
A. Once
B. Repeat Delimiter (followed by a text box)
C. Repeat Field (followed by a pull-down menu)
D. Repeat Number (followed by a text box)
E. Unlimited
Answer: C

17. A new WebLogic Integration application must integrate with an existing customer-relationship management application. This application can store multiple email addresses for each customer, in the following ASCII format:
3:mwm@phonyCo.com:mm@openuri.com:clebrowns@cleohio.com:7815552304
The leading numeral specifies the number of email addresses held by this customer. The email addresses, delimited by colons, follows. In Format Builder, the developer creates a field named number for the leading numeral, and a field named emailAddress for each email address. These fields constitute a group named emailAddresses. The customer phone number follows the last colon.
In Format Builder, which Group Delimiter option should the developer select for the emailAddresses group?
A. None
B. Delimiter Field, with delimiter shared
C. Delimiter Field, with delimiter NOT shared
D. A or B
E. A or C
Answer: A

18. Which statement correctly compares a Parallel node to an Event Choice node?
A. A maximum of one branch of an Event Choice node is executed; any number of branches of a Parallel node can be executed.
B. An Event Choice node can have only two branches; a Parallel node can have an unlimited number of branches.
C. If the Parallel node specifies an OR join condition, there is no difference between the node types.
D. If the Parallel node specifies an AND join condition, there is no difference between the node types.
E. If the Event Choice node specifies an OR join condition, there is no difference between the node types.
Answer: A

19. Consider this Database control annotation:
/**
* @jc:sql statement::
* "SELECT name
* FROM customer
* WHERE city={cust.city}
* AND state={cust.state}"
* ::
*/
// corresponding control method signature follows
Which statement is true?
A. The corresponding control method must return an array data type.
B. cust must refer to a public member variable of the control class.
C. cust must refer to a private member variable of the control class.
D. The corresponding control method must have at least two arguments.
E. The object referred to by cust must have a public method named getCity.
Answer: A

20. In Workshop, inserting a control that invokes a Web service requires specifying one of two files. Which item is one of them?
A. An XSD file
B. A WSDL file
C. A DTF file
D. A SOAP configuration file
E. An application configuration file
Answer: B

21. A developer creates a Message Broker Publish control to publish messages to the channel that is specified by this channel file:
<channels xmlns="http://www.bea.com/wli/broker/channelfile"
channelPrefix="/B2B"
xmlns:req="http://www.example.org/request">
<channel name="xml" messageType="none">
<channel name="qrChannel" messageType="xml"
qualifiedMessageType="req:quoteRequest"/>
</channel>
</channels>
What is the resulting name of the corresponding channel, from the viewpoint of the control?
A. B2B:qrChannel
B. /B2B/qrChannel
C. /B2B/xml/qrChannel
D. t3://www.example.org/request/B2B/qrChannel
E. http://www.example.org/request/B2B/xml/qrChannel
Answer: C

22. Consider this code fragment:
/**
* @jc:task
*/
public interface ApprovalCtrl extends TaskControl, com.bea.control.ControlExtension
{
/**
* @jc:task-create
* name="{name}"
* @jc:task-update
* request={xml}
*/
public String foo(String name, XmlObject xml);
Which statement about the method foo is correct?
A. foo is a wrapper method.
B. foo is a custom query method.
C. foo is a custom callback method.
D. The extension for this source file must be .dtf
E. foo has better type safety than the standard operations.
Answer: A

23. Which of the following is the correct way to add an exception handler to a node?
A. Create an exception handler node and plug it into the process directly below the node or group.
B. Create an exception handler node and plug it into the process directly above the node or group.
C. Right click the node and select Add An Exception Path from the shortcut menu.
D. Define a custom exception handler in the JPD properties and select the exception handler for the node using the property editor.
E. Add /* @jpd-process-exception exception-type='''' to the top of the node method in Source view.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved