Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BEA Systems 0B0-101 Exam - Cheat-Test.com

Free 0B0-101 Sample Questions:

1. Consider the following code:
/**
* @jpf:action
* @jpf:forward name="success" path="targetJSPPage.jsp"
*/
protected Forward anAnchorAction()
{
return new Forward("targetJSPPage.jsp");
}
Assuming that targetJSPPage.jsp is a valid link, does the code cause a run-time error?
A. No.
B. Yes; the anAnchorAction method requires a parameter.
C. Yes; the argument to the Forward constructor is incorrect.
D. Yes; the Forward constructor requires a second parameter.
E. Yes; the Forward constructor throws a checked exception that is not listed in the throws clause of the anAnchorAction method.
Answer: C

2. To implement server-side validation, you can use the validate method or:
A. The Struts ValidatorPlugIn
B. The focus method of the <netui:button> tag
C. The value attribute of the <netui:content> tag
D. The onClick method of the <netui:button> tag
E. The struts-merge attribute of the @jpf:controller annotation
Answer: A

3. Which node type models a point in a business process at which the process waits to receive one of multiple possible events?
A. A Parallel node
B. A Decision node
C. A Do While node
D. A For Each node
E. An Event Choice node
Answer: E

4. Your vacation-scheduling application includes a page that lists company holidays and allows a user to return to the calling page, the Scheduling page. In WebLogic Workshop, this type of processing is called:
A. A callback
B. A FormBean
C. An XMLBean
D. An XSLT transform
E. A nested page flow
Answer: E

5. The basic form of the annotation that is used to intercept an exception is:
A. @jpf:catch method="handleException"
B. @jpf:exception-handler method="handleException"
C. @jpf:catch type="Exception" method="handleException"
D. @jpf:exception type="catch" method="handleException"
E. @jpf:exception-handler type="Exception" method="handleException"
Answer: C

6. Consider the following code:
<netui:form action="firstNameAction">
...
<netui:textBox dataSource="{XXXXX.firstname}"/>
...
</netui:form>
To use a text box, and reference a field from a Form Bean, which of the following would you insert in the code, to replace the string XXXXX?
A. request
B. session
C. pageFlow
D. actionForm
E. pageContext
Answer: D

7. A stateless session Bean is implemented as a façade to multiple entity Bean, allowing for local interface invocation. During these invocations, which exception can be caught by the stateless session Bean?
A. javax.ejb.EJBException
B. java.rmi.LocalException
C. java.rmi.RemoteException
D. javax.ejb.LocalException
E. javax.ejb.LocalBeanException
Answer: A

8. While developing an application, you notice several server and application anomalies, including the fact that the Administration Console does not display. Which command would help you determine what the problem is?
A. java weblogic.Admin -url localhost:7001 -username WebLogic -password WebLogic DEBUG
B. java weblogic.Admin -url localhost:7001 -username WebLogic -password WebLogic GET -all
C. java weblogic.Admin -url localhost:7001 -username WebLogic -password WebLogic LIST -all
D. java weblogic.Admin -url localhost:7001 -username WebLogic -password WebLogic THREAD_DUMP
E. java weblogic.Admin -url localhost:7001 -username WebLogic -password WebLogic COLLECT_DATA
Answer: D

9. Which of these is a direct result of starting a server in Production mode?
A. Multi-processor platforms are supported.
B. Users must be authenticated before deploying applications.
C. Only users in the Administration Group can access the server.
D. Applications CANNOT be deployed in exploded directory format.
E. The administration server can be part of a WebLogic Server cluster.
Answer: B

10. Which is the correct WebLogic Server mode for automatic deployment of applications developed with Workshop?
A. Static mode
B. Debug mode
C. Dynamic mode
D. Production mode
E. Development mode
Answer: E

11. To auto-deploy an application during the development phase, you must:
A. Start the server in Production mode and upload your application through the Administration Console.
B. Start the server in Auto-deploy mode and upload your application through the Administration Console.
C. Ensure that your application is in the applications directory and start the server in Production mode.
D. Ensure that your application is in the applications directory and start the server in Auto-deploy mode.
E. Ensure that your application is in the applications directory and start the server in Development mode.
Answer: E

12. Which of the following is NOT an advantage of using Enterprise applications?
A. Split development directory structure
B. Custom classloader hierarchies
C. Pluggable Authentication Modules (PAMs)
D. Sharing classes across Web and EJB application modules
E. EJB invocations through local interfaces by Web application components
Answer: C

13. Consider the following documentation comment and Java code fragment:
/**
* Analyzes text for possible copyright violations
*
* @param text text to be analyzed
*/
public void processText(String text) { //code here }
Which statement is true?
A. This is a valid documentation comment.
B. An @method tag is required for this to be a valid documentation comment.
C. An @author tag is required for this to be a valid documentation comment.
D. Because no Workshop annotations are present, this is NOT a valid documentation comment for the Workshop environment.
E. The asterisk (*) usage causes the comment to be malformed; it is in violation of Java documentation comment requirements.
Answer: A

14. You want your application to pass control to another resource. Which tag can you use to accomplish this?
A. jsp:plugin
B. jsp:forward
C. jsp:include
D. jsp:useBean
E. jsp:fallback
Answer: B

15. You want your application to pass control to another resource and then return control to the calling JSP. Which tag can you use?
A. jsp:plugin
B. jsp:include
C. jsp:forward
D. jsp:useBean
E. jsp:fallback
Answer: B

16. Consider this line of client code:
javax.naming.InitialContext ctx = new javax.naming.InitialContext();
Assuming that this code is used in a remote client, which statement is false?
A. The jndi.properties file is accessed during execution.
B. The exception javax.naming.NamingException can be thrown.
C. The context cannot be successfully established if it is used in a remote client.
D. This code could generate an exception due to a network communication problem.
E. As an alternative, the type of variable used in the assignment could have been javax.naming.Context.
Answer: C

17. The deployment descriptor within a WAR file resides in which directory?
A. WEB-INF
B. APP-INF
C. META-INF
D. MANIFEST
E. resources
Answer: A

18. What is the name of the connection pool that is used to track conversational states?
A. cgTX
B. cgWS
C. cgPool
D. cgState
E. cgConverse
Answer: C

19. Consider the following code fragment:
/**
* @jws:wsdl file="#WorldpProxyWsdl"
*/
public interface WorldpProxy extends ServiceControl
{
...
}
/** XXXXXX name="WorldpProxyWsdl" value::
* <xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
* <definitions xmlns:s="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
* ...< remainder of contents of WSDL file>...
* </definitions>
* ::
*/
You plan to incorporate a WSDL definition in your source file. If the definition is in-line, as shown, which annotation would replace the string XXXXX?
A. @common:xmlns
B. @common:define
C. @common:schema
D. @common:operation
E. @common:message-buffer
Answer: B

20. If you begin implementing a page flow using a data-centric approach, the first step, typically, is to:
A. Create an input page.
B. Implement a data handler.
C. Create a calling action method.
D. Create an action method that uses a FormBean.
E. Create an action method that follow the events that an actual user would use.
Answer: D

21. Consider the following code:
package myflow;
import com.bea.wlw.netui.pageflow.FormData;
import com.bea.wlw.netui.pageflow.Forward;
import com.bea.wlw.netui.pageflow.PageFlowController;
importjavax.servlet.http.HttpServletRequest;
public class MyFlowController extends PageFlowController
{
/**
* This method represents the point of entry into the page group
*
* @jpf:action
* @jpf:forward name="success" path="A.jsp"
*/
protected Forward begin()
{
return new Forward( "success" );
}
/**
* @jpf:action
* @jpf:forward name="x" path="/Controller.jpf"
*/
public Forward done()
{
return new Forward( "x" );
}
/**
* @jpf:action
* @jpf:forward name="success" path="B.jsp"
*/
public Forward toB()
{
return new Forward("success");
}
}
Which statement accurately describes this page flow code?
A. This page flow does not use any Form Beans.
B. The done action restarts the same page flow.
C. The begin method must be changed to public.
D. If the done action is invoked, the page flow loads A.jsp.
E. If the success action is invoked, the page flow loads /Controller.jpf.
Answer: A

22. In WebLogic Workshop, a JSP:
A. Can be used as a control
B. Can be created within an EJB project
C. Is the syntactical format used in a Java Web service file
D. Is used as the controller in the WebLogic Workshop framework
E. Can invoke an action directly through the netui:anchor tag
Answer: E

23. Consider the following JPF action code:
protected Forward storePhone(UserData userObject)
{
HttpSession userSession = this.getSession();
userSession.setAttribute("telephone",userObject.getPhone());
return new Forward("success");
}
With which JSP tag can you access the session attribute?
A. <netui:label value="{session.telephone}" />
B. <netui:label value="{session.getPhone()}" />
C. <netui:label value="{userSession.telephone}" />
D. <netui:label value="{userSession.getPhone()}" />
E. <netui:label value=“{session.getTelephone()}” />
Answer: A

24. Which statement about Form Beans is false?
A. Form Beans extend the class FormData.
B. Some Form Beans require a reset method.
C. Form Beans are used to pass data between a JSP and an action.
D. Form Beans can validate user input through the validate method.
E. Form Beans, typically, are Java Beans, but they can be Enterprise Java Beans.
Answer: E

25. Which file type contains the Java interface for a control?
A. JCX
B. JSP
C. JWS
D. JAVA
E. WSSE
Answer: A

26. For which purpose would you create a custom control within a project?
A. None of these
B. To integrate a JPD project into a JPF project
C. To integrate a JPD project into a Portal project
D. To encapsulate business logic into a reusable component
E. To wrap a Web Service in a Java control to invoke the service from within a JPD
Answer: D

27. If you insert an EJB control into a page flow, which annotation tag marks the addition?
A. @common:jc
B. @common:ejbgen
C. @common:netuix
D. @common:control
E. @common:context
Answer: D

28. Within a portal project, where are user-properties sets stored?
A. None of these
B. In the Web project
C. In a Schema project
D. In a Datasync project
E. In the Web user interface project
Answer: D

29. You have been asked to define users and groups for use with a Portal Application. You know that you can define them in the WebLogic Portal Administration Console. Where else can you define them?
A. In the Datasync project
B. In the userprofiles file
C. In the deployment descriptors
D. In the WebLogic Administration Console
E. In the Security Role tab, in WebLogic Workshop
Answer: D

30. The BEA Repository holds what type of Portal project data?
A. None of these
B. Portal configuration information
C. Domain configuration information
D. Content management information
E. WebLogic Workshop configuration information
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved