Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SCO/Caldera 090-602 Exam - Cheat-Test.com

Free 090-602 Sample Questions:

Q: 1
How many octet are reserved for the HOST portion for a Class A IP address (with no subnets)?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: C

Q: 2
What does the Internet Protocol level of the TCP/IP protocol stack use to verify that incoming data is for this host?
A. The Ethernet address
B. The IP address
C. Cyclic Redundancy Check (CRC) error checking
D. The port number
Answer: B

Q: 3
Which command, if run on an SCO OpenServer system with an IP address of 192.168.11.11, would send packets onto the network?
A. ping 127.0.0.1
B. ping localhost
C. ping 192.168.11.11
D. None of these commands would send packets onto the network.
Answer: D

Q: 4
Which item is NOT a function of the UnixWare 7 Network Client Manager?
A. configuring /etc/hosts file entries
B. selecting a DNS server to use
C. selecting an NTP server to use
D. selecting a DHCP server to use
Answer: D

Q: 5
Which statement regarding subnets is FALSE?
A. A Class B network is rarely subnetted because it can support over 65,000 hosts.
B. A Class B network with subnets has fewer IP addresses available for hosts than a Class B network without subnets.
C. For optimal network performance, a server should be located on the same subnet as most of its clients.
D. A message sent from a host on one subnet to a host on another subnet must pass through a router.
Answer: A

Q: 6
Your company has a class C network address. You are planning to configure subnets. Each subnet will have at most fifteen (15) hosts. What is the largest number of subnet bits you can use?
A. 3
B. 4
C. 5
D. 6
Answer: A

Q: 7
Which statement regarding routers is TRUE?
A. A router must have two or more IP addresses.
B. A router must connect different networking technologies, such as Ethernet and Token Ring.
C. A router may not also act as a web server.
D. A router normally routes all packets to all connected networks.
Answer: A

Q: 8
Which command line displays routing table information?
A. netstat –i
B. netstat –n
C. netstat –r
D. netstat in
Answer: C

Q: 9
Which of the following types of ISDN devices can be configured for use by a OpenServer 6 system?
A. An ISDN router connected to the local area network
B. An ISDN adapter connected by a serial cable
C. An ISDN adapter installed on an expansion card
D. All of the above devices are supported by OpenServer 6
Answer: D

Q: 10
Which file is used to configure inbound PPP connections?
A. Devices
B. Accounts
C. Auth
D. Systems
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved