Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SCO/Caldera 090-601 Exam - Cheat-Test.com

Free 090-601 Sample Questions:

Q: 1
Which statement regarding Ethernet addresses is true?
A. The address is a unique 48-bit value.
B. The address value is configured in the /etc/hosts file.
C. A host discovers its own Ethernet address with the RARP protocol.
D. A host’s Ethernet address does not change when it gets a new network interface card.
Answer: A

Q: 2
How many octets reserved for the HOST portion of a Class A IP address (with no subnets)?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: C

Q: 3
How many octets are in an IP address?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 32
Answer: B

Q: 4
To which class does the IP address 185.73.250.99 belong?
A. Class A
B. Class B
C. Class C
D. This is not a valid IP address.
Answer: B

Q: 5
Which broadcast address would you use for an Internet-connected host that has the IP address 192.212.75.99 (and is not on a subnet)?
A. 192.212.75.255
B. 192.212.255.255
C. 255.255.75.99
D. 255.255.255.99
Answer: A

Q: 6
You have determined that your network will NOT need any subnets. What should you use for a netmask when you configure UnixWare 7 TCP/IP?
A. A netmask with every bit set to 0
B. A netmask with every bit set to 1
C. A netmask with every bit in the host portion set to 1
D. The default netmask suggested by the Network Configuration Manager
Answer: D

Q: 7
What broadcast address would an Internet-connected host that has the IP address 192.212.75.99 (and is not a subnet) use?
A. 192.212.75.255
B. 192.212.255.255
C. 255.255.75.99
D. 255.255.255.99
Answer: A

Q: 8
What does the Internet Protocol level of the TCP/IP protocol stack use to verify that incoming data is for this host?
A. The Ethernet address
B. The IP address
C. Cyclic Redundancy Check (CRC) error checking
D. The port number
Answer: B

Q: 9
Which item is the administrator NOT asked to enter when adding a new network adapter?
A. Hardware address
B. IP address
C. Netmask
D. Broadcast address
Answer: A

Q: 10
Which SCO OpenServer command line sends one packet per second to the system corfu?
A. ping corfu
B. ping –f corfu
C. ping c 1 corfu
D. ping corfu 1
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved