Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SCO/Caldera 090-600 Exam - Cheat-Test.com

Free 090-600 Sample Questions:

Q: 1
In SCO OpenServer Release 6, which file specifies the system default login shell for new user accounts created with scoadmin(ADM)?
A. /ect/default/accounts
B. /ect/default/authsh
C. /usr/lib/mkuser/accounts
D. /usr/lib/mkuser/authsh
Answer: A

Q: 2
In SCO OpenServer Release 6, which files are used to areate the user-specific environment files for the Korn shell?
A. /etc/profile and /etc/kshrc
B. /etc/default/profile and / etc/default/kshrc
C. /usr/lib/ksh/profile and /usr/lib/ksh/kshrc
D. /usr/lib/mkuser/ksh/profile and /usr/lib/mkuser/ksh/kshrc
Answer: D

Q: 3
If a user has a umask value of 027, what will be the permissions of any new regular file created by that user?
A. –rw-r-----
B. –rwxr-x---
C. -----w-rw-
D. -----w-rwx
Answer: A

Q: 4
To provide compatibility with other UNIX systems, what is the suggested maximum length of a user login name?
A. 8
B. 3
C. 5
D. 12
Answer: A

Q: 5
In SCO OpenServer Release 6, which utility is used to create a user?
A. scosh(C)
B. rusers(ADM)
C. passwd(C)
D. scoadmin(ADM)
Answer: D

Q: 6
Which command can be used to reactivate a retired user account on a system with a security profile set to traditional?
A. activate(ADM)
B. restore(ADM)
C. unretired(ADM)
D. A retired account cannot be reactivated.
Answer: C

Q: 7
What does the system do with the users home directory and its contents when a user account is deleted using the scoadmin(1M) Account Manager?
A. The home directory directory and its contents are moved to the /etc/security/ia directory.
B. The home directory directory and its contents are automatically stored on an archive medium of your choice.
C. The home directory directory and its contents are left in their original location.
D. The home directory directory and its contents are automatically deleted.
Answer: C

Q: 8
For Bourne and Korn shell users, one of the PERSONAL startup files is:
A. $HOME/.login
B. %HOME/.profile
C. /etc/login
D. /etc/profile
Answer: B

Q: 9
In SCO OpenServer Release 6, which command locks a user account?
A. accton(ADM)
B. lock(C)
C. passwd(C)
D. scolock(X)
Answer: C

Q: 10
Peter has a login name peter and is a member of the group admin. Given the following output from ls(1), what does he currently have permission to do with the file named datafile?
–r—rw---x 1 peter admin 7042 Aug 3 13:23 datafile
A. He can only read from the file.
B. He can only wirte to the file.
C. He can only execute the file.
D. He can both read from and write to the file.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved