Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SCO/Caldera 090-078 Exam - Cheat-Test.com

Free 090-078 Sample Questions:

1. What is the default filesystem type used to create a filesystem in UnixWare 7?
A. AFS(Acer Fast Filesystem)
B. vxfs(Veritas Filesystem)
C. S5(System V Filesystem)
D. UFS(Extended S5 Filesystem)
Answer: B

2. Which command clear the contents of the/var/adm/syslog file without deleting the file itself?
A. >/var/adm/syslog
B. </var/adm/syslog
C. rm/var/adm/syslog
D. clear/var/adm/syslog
Answer: A

3. Which system process is the ancestor of all user processes?
A. ifor_pmd(1M)
B. init(1M)
C. syslogd(1M)
D. sysproc(1M)
Answer: B

4. What is the maximum vxfs (VERITAS) filesystem size?
A. 2 terabytes
B. 1 terabytes
C. 2 gigabytes
D. 1 gigabytes
Answer: B

5. How many partitions can you define on the first hard disk during the installation of the UnixWare 7 operating system?
A. One (1)
B. Two (2)
C. Three (3)
D. Four (4)
Answer: D

6. Which command do you use to create a set of emergency floppy diskettes?
A. diskadd(1M)
B. disksetup(1M)
C. emergency_disk(1M)
D. emergency_rec(1M)
Answer: C

7. Which statement is false?
A. The vxfs filesystem supports the creation of 2 terabyte file sizes by default.
B. The vxfs filesystem supports the creation of up to 2 gigabyte file sizes by default.
C. The vxfs filesystem supports a 4 kilobyte logical block size.
D. The vxfs filesystem supports a 8 kilobyte logical block size.
Answer: A

8. Which answer describes the correct order in which diskadd(1M)invokes commands to configure additional disks?
A. fdisk(1M),mkfs(1M),and Disksetup(1M)
B. disksetup(1M),fdisk(1M),and mkfs(1M)
C. fdisk(1M),disksetup(1M),and mkfs(1M)
D. None of the above.
Answer: C

9. If it exists,in which hard disk slice is the PDINFO(Physical Disk Information) stored?
A. The boot slice
B. The dump slice
C. The var slice
D. The volume management public slice
Answer: C

10. How many hard disk slice are created by default?
A.16
B.32
C.64
D.128
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved