Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SCO/Caldera 090-077 Exam - Cheat-Test.com

Free 090-077 Sample Questions:

1. Which two serial device files support software flow control?
A. /dev/term/00m and /dev/term/00h
B. /dev/term/00m and /dev/term/00s
C. /dev/term/00m and /dev/term/00t
D. /dev/term/00s and /dev/term/00t
Answer: D

2. Which file controls the re-use of a user ID?
A. /etc/skel/ageduid
B. /etc/default/idage
C. /etc/security/ia/ageduid
D. There is not a file that controls the re-use of a user ID. After a user is deleted it is not possible to re-use an ID.
Answer: C

3. Every UnixWare 7 system with TCP/IP has a network routing table within the kernel. Which field is NOT contained in a routing table entry?
A. Netmask
B. Broadcast Address
C. Destination IP address
D. Network interface
Answer: B

4. What is the maximum vxfs (VERITAS) filesystem size?
A. 2 terabytes
B. 1 terabyte
C. 2 gigabytes
D. 1 gigabyte
Answer: B

5. Which of the following can you NOT use the Boot Command Processor (BCP) to accomplish?
A. Display or change default boot parameters
B. Enter single-user state
C. Load another UNIX kernel
D. Start the print service
Answer: D

6. How many partitions can you define on the first hard disk during the installation of the UnixWare 7 operating system?
A. One (1)
B. Two (2)
C. Three (3)
D. Four (4)
Answer: D

7. How many detected hard disks can you create partitions and filesystems on during the installation of the UnixWare 7 operating system?
A. Eight (8)
B. Six (6)
C. Four (4)
D. Two (2)
Answer: D

8. In which file can you add or change default boot parameters?
A. /stand/bfs.blm
B. /stand/boot
C. /stand/smallfs.blm
D. /stand/stage3.blm
Answer: B

9. Which command do you use to create a set of emergency floppy diskettes?
A. diskadd (1M)
B. disksetup (1M)
C. emergency_disk (1M)
D. emergency_rec (1M)
Answer: C

10. Which command can you use to check the accuracy of installed files and compare them to the contents of the /var/sadm/install/contents file?
A. pkgadd (1M)
B. pkgchk (1M)
C. pkginfo (1M)
D. pkgtrans (1M)
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved