Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SCO/Caldera 090-076 Exam - Cheat-Test.com

Free 090-076 Sample Questions:

1. Which two programs can you use to add new software packages to your system after it is installed and running?
A. scoadmin(1M) Application Installerand pkgtrans(1)
B. scoadmin(1M) Application Installerand pkgadd(1M)
C. scoadmin(1M) SCO ARCServe/Open Backup Managerand pkgtrans(1M)
D. scoadmin(1M) SCO ARCServe/Open Backup Managerand pkgadd(1M)
Answer: B

2. Which command line creates a character special device file with a major number=19 and a minor number=1?
A. mknod /dev/devicename c 19 1
B. mknod /dev/devicename c 1 19
C. mkdev /dev/devicename c 19 1
D. mkdev /dev/devicename c 1 19
Answer: A

3. Which command allows you to directly connect to a modem that is connected to COM1.
A. cu -d /dev/term/00m
B. cu -d /dev/term/01m
C. cu -l /dev/term/00m
D. cu -l /dev/term/01m
Answer: C

4. Which command is used to assign users to an administrative role?
A. adminuser(1M)
B. adminrole(1M)
C. useradd(1M)
D. usermod(1M)
Answer: B

5. Which command can you use to lock a user account in UnixWare 7?
A. accton(1M)
B. acct(1M)
C. lock(2xnx)
D. passwd(1)
Answer: D

6. Which directory structure contains important system accounting and log files?
A. /etc/acct
B. /etc/security
C. /var/adm
D. /var/spool
Answer: C

7. What is the maximum vxfs (VERITAS) filesystem size?
A. 2 terabytes
B. 1 terabyte
C. 2 gigabytes
D. 1 gigabyte
Answer: B

8. Which answer best describes the bfs filesystem type?
A. It is a special-purpose filesystem that contains all of the stand-alone programs and files for booting your system.
B. It provides resource sharing between machines of different architectures and operating systems.
C. It lets users boot DOS floppies.
D. It uses intent logging and supports extent-based allocation.
Answer: A

9. Which filesystem provides NetWare file services to a UnixWare 7 platform?
A. cdfs
B. dosfs
C. nfs
D. nucfs
Answer: D

10. When running thefdisk(1M) command and selecting the whole disk for UNIX, which statement is true?
A. Any existing partitions are destroyed and the UNIX partition is marked active.
B. Any existing partitions are destroyed and you must manually activate the partition.
C. Any existing partitions are NOT destroyed and the UNIX partition is marked active.
D. Any existing partitions are NOT destroyed and you must manually activate the partition.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved