Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SCO/Caldera 090-056 Exam - Cheat-Test.com

Free 090-056 Sample Questions:

1. Given the following eight files in the current directory:
DOC doc doc1 doc11
doc12 doc13 doc2 doc3
What is the output of the command line:
echo doc[12]
A. doc1 doc11 doc12 doc13 doc2 doc3
B. doc1 doc11 doc12 doc2
C. doc1 doc2
D. doc[12]
Answer: C

2. Given the following command line,which statement is true?
command1 | command2 | command3
A. All three commands must be able to read from the standard input and write to the standard output.
B. All three commands must be able to read from the standard input and write to the standard error.
C. command2 and command3 must be able to read from the standard input and write to the standard output.
D. command2 must be able to read from the standard input and the srandard output.
Answer: D

3. Given the following eight files in the current directory: DOC doc doc1 doc11
doc12 doc13 doc2 doc3
What is the output of the command line:
echo doc?
A. doc1 doc11 doc12 doc13 doc2 doc3
B. doc1 doc11 doc12 doc13 doc2 doc3
C. doc doc1 doc2 doc3
D. doc1 doc2 doc3
Answer: D

4. Which service is provided directly by the shell and NOT by the kernel?
A. Wildcard substitution for filenames
B. Saving pages of memory to a swap device
C. Allocating CPU time to processes
D. Servicing system call requests
Answer: A

5. Whate will be in datafile after the following command line executes?
date;who>datafile
A. The output of date only
B. The output of who only
C. The output of both date and who
D. datefile will be empty.
Answer: B

6. What will be in datafile after the following command line executes?
(date;who)>datafile
A. The output of date only
B. The output of who only
C. The output of both date and who
D. datefile will be empty.
Answer: C

7. Which statement accurately describes the permissions REQUIRED for a non-root user to run the shell program sample?
$sh sample
A. sample must have READ permission for this user and dose not require EXECUTE permission.
B. sample must have EXECUTE permission for this user and dose not. require READ permission.
C. sample must have both READ and EXECUTE permission for this user.
D. sample must have READ,WRITE, and EXECUTE permission for this user.
Answer: A

8. Which statement accurately describes a shell script?
A. Shell scripts are compiled prior to execution.
B. Shell scripts are files that contain Bourne shell commands and uncompiled C language functions.
C. Shell scripts are text files which contain binary code.
D. Shell scripts are interpreted at the time of execution.
Answer: D

9. Which Bourne shell command line causes the terminal to sound its bell (hardware permitting)?
A. echo '/007'
B. echo /007
C. echo '\007'
D. echo \007
Answer: C

10. Which statement accurately describes the permissions REQUIRED for a non-root user to run the shell program sample?
$sh sample
A. sample must have READ permission for this user and dose not require EXECUTE permission.
B. sample must have EXECUTE permission for this user and dose not require READ permission.
C. sample must have both READ and EXECUTE permission for this user.
D. sample must have READ,WRITE, and EXECUTE permission for this user.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved