Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SCO/Caldera 090-055 Exam - Cheat-Test.com

Free 090-055 Sample Questions:

1. How many octets are reserved for the HOST portion of a Class A IP address (with no subnets)?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: C

2. To which class does the IP address 185.73.250.99 belong?
A. Class A
B. Class B
C. Class C
D. This is not a valid IP address.
Answer: B

3. You have determined that your network will NOT need any subnets. What should you use for a netmask when you configure UnixWare 7 TCP/IP?
A. A netmask with every bit set to 0
B. A netmask with every bit set to 1
C. A netmask with every bit in the host portion set to 1
D. The default netmask suggested by the Network Configuration manager
Answer: D

4. Which statement regarding the ARP protocol is true?
A. The ARP protocol uses the/ect/hosts file to resolve addresses.
B. The ARP protocol provides the IP address of the host that owns a given hardware address.
C. The ARP protocol uses a cache to keep track of address it has already discovered.
D. The ARP protocol uses the/ect/ethers file to resolve addresses.
Answer: C

5. What does the Internet Protocol level of the TCP/IP protocol stack use to verify that incoming data is for this host?
A. The Ethernet address
B. The IP address
C. Cyclic Redundancy Check (CRC) error checking
D. The port number
Answer: B

6. Which item is the administrator NOT asked to enter when adding a new network adapter?
A. Hardware address
B. IP address
C. Netmask
D. Default router
Answer: A

7. Which statement regarding subnets is FALSE?
A. A Class B network is rarely subnetted because it can support over 65,000 hosts.
B. A Class B network with subnet has fewer IP addresses available for host than a Class B network without subnets.
C. For optimal network performance, a server should be located on the same subnet as most of its clients
D. A message sent from a lost on another subnet must pass through a router.
Answer: A

8. Which netmasl is used when a Class C network is subnetted so that it uses a 2-bit subnet address and a 6-bit host address?
Note the following binary to decimal equvialents:
11111111=255
00111111=63
11000000=192
A. 0.0.0.255
B. 0.0.0.63
C. 255.255.255.63
D. 255.255.255.192
Answer: D

9. What broadcast address is used when a host with an IP address of 139.215.20.13 has a netmask value 255.255.248.0?
Note the following binary to decimal equivalents:
00000111=7
00001101=13
00010000=16
00010100=20
00010111=23
00011111=31
11111000=248
A. 139.215.7.255
B. 139.215.16.255
C. 139.215.23.255
D. 139.215.248.255
Answer: C

10. Your company has a Class C network address. Because of geographical considerations, you want to set up seven (7) subnets. What is the minimum number of subnet bits that will allow you to have these seven (7) subnets?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved