Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

RSA 050-v71-CASECURID02 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-v71-CASECURID02 Sample Questions:

Q: 1
An RSA SecurID tokencode is unique for each successful authentication because
A. a token periodically calculates a new code
B. the user continuously changes their secret PIN
C. the Node Secret is updated after each authentication
D. the Server's clock is set to Universal Coordinated Time (UTC)
Answer: A

Q: 2
RSA SecurID tokens are initially supplied with matching token records. After tokens are assigned, deployed and used by end-users, what information might be overwritten if the original token records are re-imported into the RSA Authentication Manager database? (Choose two)
A. user assignment
B. tokencode values
C. Authentication Agent usage
D. token time offset information
E. system PIN parameter settings
Answer: A,D

Q: 3
A user reports a problem while trying to authenticate. The administrator checks recent activities and sees that the last message associated with this user is "New Pin Cancelled." What is the most likely cause?
A. The user is not in New PIN mode.
B. The user is not in the server database.
C. The user did not complete the New PIN operation successfully.
D. The user is not authorized to authenticate through this Authentication Agent.
Answer: C

Q: 4
When assigning a user a Temporary Fixed Tokencode to replace a lost token, what is the default value for the expiration period of that Tokencode?
A. 24 hours
B. 5 days
C. 14 days
D. 30 days
Answer: C

Q: 5
A user is trying to authenticate from their workstation to the RSA Authentication Manager but receives an "Access Denied" message. The Server's log is showing the following error message:
"Node secret mismatch". What is a likely cause?
A. The sdconf.rec is missing from the Agent machine.
B. The user is not allowed to authenticate on that Agent.
C. The Agent has not been added into the Server database.
D. The secret key used to encrypt Agent communication has been deleted.
Answer: D

Q: 6
Operation between Windows, Linux and UNIX platforms is supported by RSA Authentication Manager for which types of communications? (Choose two)
A. Agent to Server
B. Database Replication
C. Primary to Replica Server
D. Trusted Realm authentication
E. Database server to Server Node
Answer: A,D

Q: 7
Three consecutive log entries for one user contain the message "Authentication Method Failed", what administrative action would NOT be appropriate?
A. resynchronize the token
B. set the user's PIN to Next Tokencode
C. assign a temporary Fixed Passcode for troubleshooting
D. check the system time of the RSA Authentication Manager host
Answer: B

Q: 8
An RSA Authentication Manager administrator would edit an Identity Attribute parameter
A. to ignore users with duplicate user names.
B. to store additional user information in a user record.
C. to specify an LDAP Bind DN and Bind DN password.
D. when the LDAP server is not in the same domain as the RSA Authentication Manager server.
Answer: B

Q: 9
If the RSA Authentication Manager places a token into Next Tokencode Mode, and the user waits for three minutes (three tokencode increments) to enter his/her next tokencode, what will be the expected result?
A. The Server will not accept the value because it is not sequential.
B. The authentication will be successful even though the input was delayed.
C. The Server will ask for a third tokencode, so that it has two sequential codes.
D. The Server will assume that the token has been stolen, and disable the token.
Answer: A

Q: 10
If a group has been defined with access times of 9 AM to 5 PM, Monday through Friday. When can a member of that group log in?
A. at any time but must renew their login at 9 AM each day
B. during the specified time frame, but must log out by 5 PM
C. during that time frame and can remain logged in indefinitely
D. during that time frame but is automatically logged out at 5 PM
Answer: C

Q: 11
When creating and running RSA Authentication Manager version 7.1 reports, the administrator has the option of (Choose two)
A. allowing the report to run with the scope of the administrator who is running the report.
B. defining report criteria by writing an SQL query to extract data directly from the database.
C. customizing a report template by adding and removing columns and applying data filters.
D. creating and running reports from a Replica database server if the Primary server is down.
E. previewing the report output before the report is run to make sure the desired data is included.
Answer: A,C

Q: 12
Authenticators should NOT be shared by multiple users because of
A. license concerns.
B. hostname conflicts.
C. database restrictions.
D. repudiation concerns.
Answer: D

Q: 13
If multiple users request On-demand Tokencodes but are not receiving them, you would want to confirm that.
A. the users are not in New PIN mode.
B. SMS or SMTP services are configured correctly.
C. the tokens assigned to the users have not expired.
D. the tokens assigned to the users have been resynchronized.
Answer: B

Q: 14
The RSA Authentication Manager has settings where (by default) three incorrect PASSCODES will invoke Next Tokencode Mode. Where is this configuration setting located?
A. Within the Setup menu.
B. Within the Identity menu.
C. Within the Polices menu.
D. Within the RADIUS menu.
Answer: C

Q: 15
You are assisting a user who is working offline on a Microsoft Windows Authentication Agent. If you provide this user with an Offline Emergency Passcode, you must tell the user
A. to use the code in place of the RSA SecurID token passcode without using a PIN.
B. to use the code in place of the RSA SecurID tokencode but continue to use the existing PIN.
C. to use the code in place of the RSA SecurID tokencode but you will also issue a temporary replacement PIN.
D. to first enter their Windows password and, when prompted for the Emergency Access Code, enter the code that you provide.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved