Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

RSA 050-v66-SERCMS02 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-v66-SERCMS02 Sample Questions:

Q: 1
When a CA has been revoked, the browser will always show that certificates issued by that CA are invalid.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 2
What does the X.509 standard apply to?
A. contents of a digital certificate
B. strength of S/MIME encryption
C. protocol for connecting through a VPN
D. methods for secure public/private key storage
Answer: A

Q: 3
An application may deem a certificate invalid if (Choose three)
A. the certificate has expired
B. the certificate’s issuer is not trusted
C. a certificate attribute name has been misspelled
D. the certificate is missing a required extension
E. the application’s administrator has blocked the public key
F. the organization attribute in the certificate’s DN is not known to the application’s administrator
Answer: A,B,D

Q: 4
What is the standard format for transporting certificates and private keys, as used with export and import functions?
A. PKCS #7
B. MS CAPI
C. PKCS #11
D. PKCS #12
Answer: D

Q: 5
When retrieving your certificate, you must ensure that
A. you use the same browser as when enrolled
B. the browser can support certificate description retrieval
C. the Administrator has configured you to perform IPSec transactions
D. you have a valid user account in the same domain as RSA Certificate Manager
Answer: A

Q: 6
Where can the operation logs used for troubleshooting be found for RSA Certificate Manager and RSA Registration Manager?
A. /<installed_directory>/logs
B. /<installed_directory>/WebServer/logs
C. /<installed_directory>/LogServer/operations/logs
D. /<installed_directory>/WebServer/operations/logs
Answer: B

Q: 7
During installation of the RSA Certificate Manager and the RSA Registration Managter, it is possible to change the default port configurations
A. True
B. False
Answer: A

Q: 8
If an organization is about to begin deployment of an RSA Certificate manager PKI, what should the organization do? (Choose two)
A. Smart card enable users browsers
B. Install a fiber Ethernet backbone to handle Web traffic
C. Locate a secure physical location for their RSA Certificate Manager hardware
D. Make sure all e-mail addresses are less than 25 characters for S/MIME
E. Secure the Operating System (OS) based on the OS vendor’s recommendations
Answer: C,E

Q: 9
RSA Certificate Manager supports enrollment using which protocols? (Choose three)
A. CMP
B. SCEP
C. OCSP
D. DHCP
E. HTTPS
Answer: A,B,E

Q: 10
Manually generated CRLs can be configured to include the next update in relative or absolute time.
A. True
B. False
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved