Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

RSA 050-V70-CSEDLPS Exam - Cheat-Test.com

Free 050-V70-CSEDLPS Sample Questions:

Q: 1
What is the maximum number of DLP Network Sensors, Interceptors, and ICAP Servers that can be managed by one DLP Network Controller?
A. 25
B. 50
C. 100
D. It depends on the license that has been purchased.
Answer: A

Q: 2
Which of the following statements is true about DLP Datacenter?
A. The enterprise coordinator will always be installed on an appliance.
B. RSA DLP network appliances can scan databases for sensitive data.
C. The list of paths to scan in a grid scan can be imported into a scan group from a text file.
D. The total amount of network bandwidth used by a grid worker or Agent can never be limited.
Answer: C

Q: 3
Which component of the DLP Network is a passive device - only monitoring and auditing transmissions that violate policies?
A. DLP Network Sensor
B. DLP Network Controller
C. DLP Network Interceptor
D. DLP Network ICAPserver
Answer: A

Q: 4
Customers can modify the Expert Content Blades that are included with the DLP Suite to improve their detection capabilities.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 5
Which of the following components of the RSA DLP Suite is responsible for database crawling?
A. Grid Workers
B. Site Coordinator
C. Enterprise Manager
D. Enterprise Coordinator
Answer: B

Q: 6
Which appliance can be set in 'scan and tag mode'?
A. DLP Network Sensor
B. DLP Network Controller
C. DLP Network Interceptor
D. DLP Network Proxy Server
Answer: C

Q: 7
Which of the following is NOT an automatic remediation action that is available in policies configured for RSA DLP Endpoint Enforcement?
A. Block and Audit
B. Notify and Audit
C. Justify and Audit
D. Logoff and Audit
Answer: D

Q: 8
Which of the following is NOT available as an option in Incident handling rules for DLP Network or Datacenter?
A. Quarantine end user action
B. Assign Incident to User or Group
C. Set incident severity to a different setting
D. Automatically close an incident if severity level is low
Answer: A

Q: 9
Which of the following can NOT be detected by a properly configured policy using RSA DLP suite?
A. Employee Medical records on a network file share
B. Customer names and credit cards on an employee's home computer
C. An employee emailing confidential corporate financial records through Yahoo web mail
D. Transmission of customer names, and social security numbers through AIM instant messenger
Answer: B

Q: 10
Which are the two options for scan types in RSA DLP Datacenter? (Choose two)
A. Sharescan
B. Agent scan
C. Network Scan
D. Endpoint scan
E. Scan by Grid workers
Answer: B, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved