Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

RSA 050-V60X-CSEDLPS Exam - Cheat-Test.com

Free 050-V60X-CSEDLPS Sample Questions:

1. Incidents that are created as the result of RSA DLP agent scan on an end user's computer will be categorized as Datacenter Incidents.
A. True
B. False
Answer: A

2. A total of 2000 Endpoint Enforcement agents can be managed by one DLP Network Controller appliance.
A. True
B. False
Answer: B

3. What is the maximum number of Site Coordinators allowed per Enterprise Coordinator?
A. 1
B. 50
C. 1000
D. 2000
Answer: B

4. Which of the following are not used for detecting sensitive content? (Choose two)
A. Entities
B. Dictionaries
C. End user Fingerprint
D. Regular Expressions
E. File Security Manager
Answer: C, E

5. What is external cache as it relates to the RSA DLP SUITE?
A. The results from the last scan of a target file share or endpoint
B. Area of memory that holds fingerprinted documents. This speeds up the process of scanning
C. A holding area on the interceptor appliance that holds the most frequently used email attachments
D. An optional add-on hardware option for the Sensor appliance to enable it speed up content analysis
Answer: A

6. Which of the following types of LDAP databases can be synchronized with the RSA DLP Suite to use the existing users and groups that already exist inside a company?
A. Any standard LDAP database
B. Microsoft Active Directory 2000
C. Microsoft Active Directory 2003
D. Microsoft Active Directory Application Mode
E. All of the above
Answer: E

7. The Bluecoat proxy server from Bluecoat is an optional component that must be used to monitor http traffic.
A. True
B. False
Answer: B

8. A user attempts an action with a sensitive document that violates RSA DLP Policy. Which of the following actions could NOT be blocked by RSA DLP Endpoint Enforce?
A. User prints the document
B. User copies file to MP3 player
C. User copies document to a floppy drive
D. User transmits file to another device via Bluetooth
Answer: D

9. The RSA DLP Suite requires a database. Which of the following databases can be used? (Choose two)
A. MySQL Version 2 and higher
B. Oracle 10g or higher on the DLP Network Controller
C. PostgreSQL pre-installed on the DLP Network Controller
D. Microsoft SQL 2005 on a server supplied by the customer
E. Sybase 12 or higher on a server supplied by the customer
Answer: C, D

10. Which of the following is NOT an option that may be used in a policy to detect sensitive data in transmission going through the RSA DLP Network apliances?
A. Content Blades
B. Document Actions
C. Document Attributes
D. Transmission Attributes
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved