Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-888 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-888 Sample Questions:

1.When preparing a server for a Remote Upgrade, which tasks should you perform? (Choose 3.)
A.Disconnect all users and disable user login.
B.Remove (uninstall) all Support Packs and patches.
C.Make a backup of the eDirectory tree and the server file system.
D.If running ZENworks for Servers 2, install ZENworks for Servers 3 prior to the upgrade.
E.Ensure all applications hosted by the server are up and running during the upgrade so they will be detected by the upgrade utility.
Answer: A, C, D

2.Which components are used to define a DirXML authoritative data source? (Choose 3.)
A.Rules
B.Filters
C.Stylesheets
D.Packet filtering
E.Port assignments
F.License agreements
Answer: A, B, C

3.Which command should you execute on a NetWare 4.2 server prior to consolidating it to a
NetWare 6.5 server to prevent compressed files from decompressing when accessed?
A.SET FAST VOLUME MOUNTS = ON
B.SET COMPRESSION DAILY CHECK STOP HOUR = 0
C.SET MAXIMUM CONCURRENT COMPRESSIONS = OFF D.SET ALLOW UNOWNED FILES TO BE EXTENDED = OFF E.SET MINIMUM COMPRESSION PERCENTAGE GAIN = 1
F.SET CONVERT COMPRESSED TO UNCOMPRESSED OPTION = 0
Answer: F

4.You are configuring DirXML to synchronize three eDirectory trees: DA­TREE, EMA­TREE, and ACMECORP­TREE. Data should flow only from DA­TREE to the other two trees. You want all objects from DA­TREE, regardless of context, to be synchronized to a single container in both EMA­TREE and in ACMECORP­TREE. How should you configure the eDirectory drivers in EMA­TREE and ACMECORP­TREE?
A.Flat
B.Dept
C.Single
D.Mirrored
E.Subordinate
F.Consolidated
G.Authoritative
H.Bi­directional
Answer: A

5.Your organization has three regional eDirectory trees for each geographic location. One tree runs on NetWare 5.1 servers; the others run on NetWare 6.0 servers. You've just installed a high­end NetWare 6.5 server at your organization's headquarters and want to consolidate all the servers in the disparate trees to the new server using the Server Consolidation Utility 2.5. Can this be done?
A.Yes, the network meets the prerequisite requirements.
B.No, the Server Consolidation Utility 2.5 can't consolidate servers residing in different trees.
C.No, NetWare 6.0 servers can't be consolidated to a NetWare 6.5 server using the Server Consolidation Utility 2.5.
D.No, NetWare 5.1 servers can't be consolidated to a NetWare 6.5 server using the Server Consolidation Utility 2.5.
E.No, you can't consolidate servers of mixed versions to a NetWare 6.5 server using the Server Consolidation Utility 2.5.
Answer: A

6.You've configured a Branch Office system to use Automatic User Provisioning. When users attempt to log in to the Appliance for the first time, authentication fails. The Appliance is running
on a server with 512 MB of RAM, a Pentium III 500 MHz CPU, and a 40 GB hard disk drive. The users are using Windows 2000 Professional with Novell Client 4.9 installed. What is causing the problem?
A.The Appliance requires at least 1 GB of RAM.
B.The Appliance requires a 1 GHz or faster CPU.
C.The workstation must be upgraded to Windows XP Home.
D.Novell Client 4.9 isn't compatible with Universal Password.
E.NICI must be disabled on the Novell Client 4.9 during the first login.
F.NMAS must be disabled on the Novell Client 4.9 during the first login.
Answer: F

7.How is eDirectory used when Apache Manager is configured in Multiple Server Administration model? (Choose 2.)
A.It is used as a database for storing Apache configuration parameters.
B.It is used to perform reverse lookups on requests coming from outside your domain.
C.It allows configuration parameters to be shared among multiple Apache Web Servers.
D.It is used as a repository for Open Source applets, allowing them to be shared concurrently by multiple Apache Web Servers.
E.With partitioning and replication, it is used to provide failover functionality by distributing multiple instances of the same web server among several NetWare 6.5 servers.
Answer: A, C

8.When performing a Default Installation of NetWare 6.5, which parameters are configured automatically by the installation program? (Choose 2.)
A.Codepage 437
B.VGA video mode
C.4 GB SYS volume
D.4 GB DATA volume
E.Basic NetWare File Server patterned deployment
Answer: A, C

9.You are planning a consolidation of two NetWare 5.1 servers to a NetWare 6.5 server. You're using a Windows XP Home workstation with Novell Client 4.9 installed. Each server has the latest Support Pack installed. Will this consolidation succeed?
A.Yes, the systems meet all prerequisite requirements.
B.No, you can't consolidate NetWare 5.1 servers to NetWare 6.5.
C.No, the Server Consolidation Utility is not compatible with Windows XP Home.
D.No, the Server Consolidation Utility is incompatible with Novell Client version 4.9.
E.No, you must uninstall all Support Packs from the source servers before consolidating them.
Answer: C

10.You're installing a new NetWare 6.5 server. The hardware you are using has dual PIII 1.13 GHz CPUs, 384 MB of RAM, and a 40 GB SCSI SCA hard disk drive. Will the installation be successful?
A.No, NetWare 6.5 requires 512 MB or more RAM.
B.Yes, the hardware meets all prerequisite requirements.
C.No, NetWare 6.5 doesn't support multiprocessor systems.
D.No, NetWare 6.5 doesn't support SCSI SCA hard disk drives.
E.No, NetWare 6.5 requires an 80 GB or larger hard disk drive.
Answer: A

11.If you configure Virtual Office to use the Logging to File option, where is the resulting log file created?
A.SYS:\ETC\VO.LOG
B.SYS:\APACHE\VO\DEBUG.XML
C.SYS:\TOMCAT\4\LOG\VO.LOG
D.SYS:\ETC\VIRTUALOFFICE.LOG
E.SYS:\APACHE\WEBAPPS\NPS\WEB­INF\DEBUG.XML
F.SYS:\TOMCAT\4\WEBAPPS\NPS\WEB­INF\DEBUG.XML
Answer: F

12.Which NetWare 6.5 service allows users to find and restore deleted files without help desk support?
A.iSCSI
B.DirXML
C.iFolder
D.Virtual Office
E.Archive and Versioning
F.Nterprise Branch Office
G.Novell File Access Protocols
Answer: E

13.Which password does the CIFS service on your NetWare 6.5 server use, by default, to authenticate clients after initial installation ?
A.NIS Password
B.LDAP Password
C.Simple Password
D.Universal Password
E.eDirectory Password
Answer: C

14.You are implementing a DirXML eDirectory driver to synchronize two trees. You've installed a DirXML driver in one tree on a server that has a subordinate reference replica of the partition that contains the objects to be synchronized. Another DirXML driver will be installed in the other tree on a server that has the master replica of the partition that contains the objects to be synchronized. Will this configuration work?
A.Yes, all DirXML requirements have been met.
B.No, you should never use a master replica on the DirXML server.
C.No, the replica types must be identical in both eDirectory trees.
D.No, DirXML requires a writable replica of the partition containing the objects to be synchronized.
E.No, DirXML should be installed only on a server in tree that will server as the authoritative data source.
Answer: D

15.What is the function of the rbsCollection object?
A.Represents a leaf object used for ACL assignments.
B.Represents a leaf object that holds a specific function.
C.Represents a container object that holds rbsTask and rbsBook objects.
D.Specifies the tasks that users who are members are authorized to perform.
E.Represents a container object that holds all RBS Role and Module objects.
Answer: E

16.Where is the information entered in the Company Info tab displayed in the Virtual Office home page?
A.In the Notes field
B.In the Company field
C.Under the About Us link
D.In the Company Info field
E.In the Company Contacts field
F.In the Company Press Room field
G.Under the Organizational Information heading
Answer: D

17.After completing a Remote Upgrade to NetWare 6.5 on a server in a multi­server tree, which
DSREPAIR operations should you run? (Choose 3.)
A.Import Remote Schema
B.Time Synchronization
C.Unattended Full Repair
D.Post NetWare 5 Schema Update
E.Report Synchronization Status
F.Designate This Server as the New Master Replica
Answer: B, C, E

18.When installing products on a NetWare 6.5 server, what does the Apache2 Web Server and
Tomcat 4 Servlet Container product option do?
A.Installs an administration instance of Tomcat 4.
B.Installs an administration instance of the Apache Web Server.
C.Installs the Apache Web Server and Tomcat 4 for a dedicated web hosting solution.
D.Installs both a public instance and an administration instance of Apache Web Server and Tomcat 4.
Answer: C

19.Which files are created in SYS:\ETC when a server has been designated as host for the NSS VLDB service? (Choose 3.)
A.VLDB.DAT
B.VLDB.NLM
C.VLDB.CFG
D.VLRPR.LOG
E.VLDB.CONF
F.VLDBCFG.DAT
Answer: A, D, F

20.You've just completed a Remote Upgrade to NetWare 6.5 on 4 servers (DA1, DA2, DA3, and DA4)
in your tree. Your tree has two partitions. DA1 has a master replica of each partition. DA2 and DA3 each have a read/write replica of each partition. DA4 has a filtered replica of the second partition. Which servers need to have an Unattended Full Repair run on them as part of the post­upgrade process?
A.DA1
B.DA4
C.DA2 and DA3
D.DA1 and DA4
E.DA1, DA2, and DA3
F.DA2, DA3, and DA4
G.DA1, DA2, DA3, and DA4
Answer: G

21.Which port does ssh use when running on a NetWare 6.5 server?
A.22
B.23
C.81
D.122
E.123
F.443
Answer: A

22.You're planning a Branch Office Deployment. Your system will contain one Central Office Server at your organization's corporate headquarters and three remote Branch Office Appliances connected by a T1 link. You want to manage all user accounts at the home office. To do this, what service must be working properly on the Central Office Server?
A.LDAP
B.Rsync
C.MySQL
D.iSCSI
E.Tomcat
F.OpenSSH
G.Novell exteNd Application Server
Answer: A

23.What is the function of the rbsModule object?
A.Represents a leaf object used for ACL assignments.
B.Represents a leaf object that holds a specific function.
C.Represents a container object that holds rbsTask and rbsBook objects.
D.Specifies the tasks that users who are members are authorized to perform.
E.Represents a container object that holds all RBS Role and Module objects.
Answer: C

24.You want to upgrade a NetWare 6 server with Support Pack 1 to NetWare 6.5. The server hardware uses a Pentium II 400 MHz CPU, 512 MB RAM, an 8 GB hard disk drive with a 200 MB DOS partition, and a USB mouse. Can this server be upgraded?
A.Yes, the server meets all prerequisite requirements.
B.No, NetWare 6.5 requires a PIII 750 MHz CPU or later.
C.No, the server's CPU is too slow and the hard disk drive is too small.
D.No, the server's DOS partition is too small and USB mice aren't supported.
E.No, the server doesn't have enough RAM and must have Support Pack 3 or later applied.
F.No, the server's DOS partition is too small and must have Support Pack 3 or later applied.
Answer: F

25.Which products are installed during a Management Server patterned deployment? (Choose 3.)
A.iSCSI
B.OpenSSH
C.iMonitor
D.iManager
E.ConsoleOne F.Virtual Office
Answer: C, D, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved