Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-882 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-882 Sample Questions:

1.After a NetWare 6 server migration, you have noticed that device drivers are not loading. These drivers need to be
placed in the directory where SERVER.EXE resides. Where can you copy these drivers from?
A: C:\DRIVERS
B: SYS:SYSTEM
C: SYS:ETC\DRIVERS
D: SYS:SYSTEM\DRIVERS
E: C:\NWSERVER\DRIVERS
Answer: E

2.Which tasks can you perform with iMonitor? (Choose 2.)
A:Restart the server
B:Manage eDirectory rights
C:Run a repair on eDirectory
D:Configure SET parameters
E:Initiate a DSTRACE command
Answer: C, E

3.Using ConsoleOne, you are migrating resources from one node to another in your NCS environment. You are wanting to do this immediately instead of waiting for a failure to occur. In order to move the resources, which state must they be in?
A: Offline
B: Running
C: Unloading
D: NDS_Sync
E: Unassigned
Answer: B

4.You have setup load and unload scripts for resources in your NCS environment and have specified a timeout value of 300 seconds for each resource. What will happen to the resource if it doesn't get through the load script in 300 seconds?
A: It is put into an ALERT state.
B: It is put into an OFFLINE state.
C: It is put into a COMATOSE state.
D: It is put into an UNASSIGNED state.
E: It is put into a QUORUM WAIT state.
Answer: C

5.Which statement is true regarding the cluster IP address in an NCS environment?
A: It is assigned to the master node.
B: It is assigned to all nodes in the cluster.
C: It is assigned to all the slave nodes in the cluster.
D: It is assigned to the first node in the cluster and will always remain with that node.
E: It is assigned to the master node and will remain with that node even when another node becomes master.
Answer: A

6.When you brought up your server, you noticed that some modules were color-coded as white while you were watching modules load. What does this indicate?
A: That the module was loaded from an NCF file
B: That there were errors when the module was loading
C: That the module was auto-loaded by another module
D: That the module was loaded from the C:\NWSERVER directory
E: That the module was bound into SERVER.EXE and loaded from there
Answer: A

7.You want to modify your NCS environment by changing node assignments to resources using ConsoleOne. Which object's properties page allows you to change node assignments?
A: Any node object
B: The cluster object
C: The master node object
D: The Cluster ADMIN object
E: Any cluster-enabled resource or volume object
Answer: E

8.What is the maximm size for a single file placed in an iFolder home directory?
A: 4 MB
B: 400 MB
C: 1 GB
D: 4 GB
E: 100 GB
Answer: D

9.Using the UAL licensing model, where is it recommended to install user licenses if the server object resides in the
FLIGHTOPS.DEL.DIGITALAIR container and the user objects reside in the CUSTSERV.DEL.DIGITALAIR container?
A: In any container
B: In the Security container
C: In the DIGITALAIR container
D: In the CUSTSERV.DEL.DIGITALAIR container
E: In the CUSTSERV.DEL.DIGITALAIR or DEL.DIGITALAIR containers
F: In the FLIGHTOPS.DEL.DIGITALAIR or DEL.DIGITALAIR containers
Answer: E

10.Which are tools you can use at the server console prompt to help troubleshoot IP problems? (Choose 2.)
A:PING
B:TCPCON
C:NETSTAT
D:TRACERT
E:IPCONFIG
Answer: A, B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved