Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-881 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-881 Sample Questions:

Q: 1
Which tasks do you perform to set up the ACU to update the Novell Client software across the network? (Choose 2.)
A. Add the ACU.EXE instructions to each user login script.
B. Copy the client upgrade files to each user's workstation.
C. Place the upgrade files in a directory that all users have access to.
D. Configure the ACU.INI file to specify how you want ACU.EXE to execute.
Answer: C, D

Q: 2
Which utility lets you change a server from being a secondary time server to a single reference time server?
A. NDS Manager
B. MONITOR.NLM
C. TIMESYNC.NLM
D. NetWare Administrator
Answer: B

Q: 3
After configuring NetDrive and connecting to a site, what tool do you use to access files on the site?
A. NetStorage
B. WebAccess
C. ConsoleOne
D. Windows Explorer
E. Internet Explorer or other compatible browser
Answer: D

Q: 4
What corresponding eDirectory object must exist for each server that you want to use cryptographic services?
A. Certificate key
B. Key access object
C. Key material object
D. Certificate authority
E. Key access partition
Answer: C

Q: 5
Which are components of a storage management engine (SME)? (Choose 3.)
A. ConsoleOne
B. User interface
C. eDirectory 8.6
D. Backup engine
E. Storage device interface
Answer: B, D, E

Q: 6
Akiko Tanaka changed departments. You updated ATanaka's user object to reflect her new phone number. What is sent to the other replicas of this partition regarding this change?
A. The entire partition
B. The phone number only
C. The ATanaka user object
D. The required fields of the user object
E. The container where the ATanaka object resides
Answer: B

Q: 7
When installing NetWare 6, if you choose the express installation method, what size will volume SYS be?
A. 500 MB
B. 1 GB
C. 2 GB
D. 4 GB
E. 5 GB
Answer: D

Q: 8
Which statements are true regarding the master replica? (Choose 2.)
A. It supports authentication.
B. It controls partition boundary changes.
C. It only contains the partition root object.
D. It cannot be created by the network administrator.
E. There can be multiple master replicas per partition.
Answer: A, B

Q: 9
Enter the NetWare server console prompt command that unloads Enterprise Web Server.
Answer: NSWEBDN,NSWEBDN.NCF

Q: 10
You are upgrading your server to NetWare 6. Given the following information, which requirement needs to be met prior to the upgrade?
NetWare 5 with Support Pack 3 Intel Pentium III processor 256 MB of RAM 200 MB of free space on the server DOS partition 2 GB of free space on volume SYS SVGA display Two network boards One CD drive PS/2 Mouse Read rights to the Security container Supervisor rights to the rest of the Tree
A. Software requirements
B. Hardware requirements
C. Required eDirectory rights
D. Software and hardware requirements
E. Software and eDirectory rights requirements
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved