Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-850 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-850 Sample Questions:

Q: 1
Application proxy services in BorderManager offer what main features? (Choose 2.)
A. Proxy caching
B. User licensing
C. Access control
D. Virtual Proxy Networking (VPN)
E. Proxy Address Translation (PAT)
Answer: A, C

Q: 2
Which application proxy types transfer data without caching it? (Choose 2.)
A. FTP
B. DNS
C. Mail
D. News
E. HTTP
Answer: C, D

Q: 3
Which packet types do IP packet forwarding filters recognize? (Choose 3.)
A. TCP
B. UDP
C. NCP
D. RIP
E. SAP
F. ICMP
Answer: A, B, F

Q: 4
Transparent proxy can be implemented for which application proxy services? (Choose 2.)
A. FTP
B. Mail
C. News
D. HTTP
E. Telnet
Answer: D, E

Q: 5
Which tasks are involved in defining a security policy? (Choose 3.)
A. Implement a VPN
B. Identify the threats
C. Compare software solutions
D. Identify network resources
E. Identify unauthorized access
Answer: B, D, E

Q: 6
Which server console command would you use to test routes to specific IP destinations?
Answer: IPTRACE.NLM

Q: 7
Which firewall component is referred to as a screening router?
A. Domain router
B. Circuit gateway
C. IP gateway router
D. Application proxy
E. Packet filtering router
Answer: E

Q: 8
With BorderManager on your token ring network, the maximum physical receive packet size is set to 4202. You need to change this setting to allow for a PPP header. What will the new maximum physical receive packet size be after you make this change?
A. 4207
B. 4210
C. 4212
D. 4302
E. 5202
Answer: C

Q: 9
What is a benefit of using a VPN to connect 2 sites over the internet?
A. Costs are significantly less than using dedicated private lines.
B. Access speed is significantly increased for site to site communications.
C. Worldwide 128-bit data encryption is automatically used between VPN sites.
D. Packets are fragmented and sent along different data paths so even if some packets are intercepted security is not compromised.
Answer: A

Q: 10
Which firewall component implements access control at the session layer of the OSI model?
A. Domain routers
B. Application proxies
C. IP filtering routers
D. Circuit-level gateways
E. Packet filtering routers
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved