Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-849 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-849 Sample Questions:

Q: 1
Which are ICMP message types? (Choose 4.)
A. Checksum
B. Source Quench
C. Datagram Express
D. Echo Request and Reply
E. Destination Unreachable
F. Time Exceeded for a Datagram
G. Destination Address Request and Reply
Answer: B, D, E, F

Q: 2
Your company uses the IP address 168.212.0.0 with subnets 168.212.64.0 and 168.212.128.0. What is the appropriate subnet mask for your company?
A. 255.255.0.0
B. 255.255.128.0
C. 255.255.192.0
D. 255.255.224.0
E. 255.255.255.0
F. 255.255.255.128
G. 255.255.255.192
H. 255.255.255.224
Answer: C

Q: 3
How many keys are used for public-key encryption? (Enter a number.)
Answer: 2

Q: 4
What is a typical error symptom of a network that was not configured with a required DHCP relay agent?
A. Clients cannot access their default gateway.
B. Clients cannot obtain an IP address using DHCP.
C. Clients cannot ping devices on another network.
D. Clients cannot use host names to reach other devices.
Answer: B

Q: 5
After synchronization, OSPF routers communicate in which state?
A. Two-way
B. Adjacency
C. Link state
D. Unconnected
E. Full neighbor
Answer: E

Q: 6
Which protocol provides hypermedia access to resources? (Enter the abbreviation only.)
Answer: HTTP

Q: 7
What TCP/IP protocol allows users to remotely access a system as if they were directly connected to the remote machine? (Enter the acronym only.)
Answer: TELNET

Q: 8
Which protocol is used by hosts to keep local routers and gateways notified of their membership in a particular multicast group?
A. IRC
B. POP3
C. SNMP
D. IGMP
E. SMTP
F. ICMP
Answer: D

Q: 9
When a client receives a message with a digital signature, what key is used to verify that the signature is correct?
A. The session key
B. The certificate key
C. The server's public key
D. The client's private key
E. The server's private key
Answer: C

Q: 10
What is the purpose of the ROUTE utility?
A. Views a host's route table
B. Compares entries in multiple router tables
C. Adds entries in a link state routing database
D. Forces a client to use a specific routing protocol
E. Determines how many hops are required to get to a device
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved