Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-730 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-730 Sample Questions:

Q: 1
When data changes in the Identity Vault or a connected application, which processes the changes?
A. Drivers
B. Remote Loader
C. Identity Vault
D. Metadirectory Engine
E. Connected application
Answer: D

Q: 2
Which statement is true?
A. When an event occurs in the Identity Vault, Identity Manager creates an XML document that describes the Identity Vault event and submits it through the Publisher channel to a driver shim.
B. When an event occurs in the Identity Vault, Identity Manager creates an XML document that describes the Identity Vault event and submits it through the Subscriber channel to a driver shim.
C. When an event occurs in a connected system, Identity Manager creates an XML document that describes the Identity Vault event and submits it through the Subscriber channel to a driver shim.
D. When an event occurs in the Identity Vault, a driver shim creates an XML document that describes the Identity Vault event and submits it through the Subscriber channel to Identity Manager.
E. When an event occurs in a connected system, a Driver Shim creates an XML document that describes the Identity Vault event and submits it through the Subscriber channel to Identity Manager.
Answer: B

Q: 3
Which statements are true? (Choose 2.)
A. When an event is being sent to a driver, it is a notification.
B. When an event is being sent to a driver, it is a command.
C. When an event is being sent to Identity Manager, it is a command.
D. When an event is being sent to Identity Manager, it is a notification.
E. Events and commands are handled the same way within an IDM 4 environment.
Answer: B,D

Q: 4
What does a Driver object contain? (Choose 2.)
A. Packages
B. Driver Set
C. Policy Objects
D. Application driver shim
E. Subscriber and Publisher objects
Answer: C,E

Q: 5
Identity Manager uses a MetaDirectory Engine to process Identity Vault data and events. What component assures changes in the Identity Vault are not lost if a connected system goes offline?
A. Partition
B. Obit flag
C. Change Log
D. Event Cache
Answer: D

Q: 6
An Identity Manager Job can only interact with which driver channel?
A. Input
B. Sender
C. Output
D. Receiver
E. Publisher
F. Placement
G. Subscriber
Answer: G

Q: 7
Which installation mode is supported by the integrated installer?
A. Silent mode
B. Non-root mode
C. Console mode
D. AutoYaST mode
E. Standalone mode
Answer: A

Q: 8
Which statements about the Integrated Installer are true? (Choose 2.)
A. It automatically handles dependencies
B. It automatically installs all of the drivers
C. The iManager plug-in needs to be manually installed
D. It exists only for the Windows operating system family
Answer: A,B

Q: 9
Which task within Novell iManager allows administrators to view all objects that are associated with a particular Novell IDM driver?
A. Object Inspector
B. Driver Inspector
C. DriverSet Inspector
D. Driver Cache Inspector
Answer: B

Q: 10
What is the minimum RAM system requirement for Designer?
A. 128 MB
B. 256 MB
C. 512 MB
D. 1024 MB
E. 2048 MB
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved