Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-720 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-720 Sample Questions:

Q: 1
You work as a Project Engineer for Net Perfect Inc. The company has a Linux-based network.
While working with the vi editor, you want to delete a word from the cursor position. Which of the following commands will you use to accomplish the task?
A. esc + i
B. esc + ?word
C. esc + dw
D. esc + /word
Answer: C

Q: 2
Which of the following files is used to control the behavior of the SSH server?
A. sshd_config
B. ssh_cont
C. sshd_cont
D. ssh_config
Answer: A

Q: 3
In Linux, which of the following directories contains all the system-wide configuration files?
A. /var
B. /etc
C. /sbin
D. /tmp
Answer: B

Q: 4
In Linux, which of the following commands is used to specify default permissions while creating files?
A. wc
B. tar
C. uniq
D. umask
Answer: D

Q: 5
You work as a Database Administrator for Net Perfect Inc. The company has a Linux-based network.
While working in the vi editor you want to move the window one page up. Which of the following key combinations would you use to accomplish the task?
A. CTRL-E
B. CTRL-Y
C. CTRL-F
D. CTRL-B
Answer: D

Q: 6
You work as a Network Administrator for Tech Perfect Inc. The company has a Linux-based network. You want to kill a process running on a Linux server. Which of the following commands will you use to know the process identification number (PID) of the process?
A. killall
B. getpid
C. kill
D. ps
Answer: D

Q: 7
You have an online video library. You want to upload a directory of movies. Since this process will take several hours, you want to ensure that the process continues even after the terminal is shut down or session is closed. What will you do to accomplish the task?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Use the bg command to run the process at the background.
B. Add the nohup command in front of the process.
C. Add the nohup command at the end of the process.
D. Run the process inside a GNU Screen-style screen multiplexer.
Answer: B, D

Q: 8
You work as a Database Administrator for Net Perfect Inc. The company has a Linux-based network. You want to see the list of filenames that end with .txt extension. Which of the following commands can you use to accomplish the task?
A. ?.txt
B. #.txt
C. &.txt
D. *.txt
Answer: D

Q: 9
Which of the following RPM commands is used to list all the installed packages?
A. bash$ rpm -qa | grep -i kde
B. bash$ rpm -qif /bin/ls
C. bash$ rpm -qa | less
D. bash$ rpm -qpl foobar-1.0-1.i386.rpm
Answer: C

Q: 10
In Linux, which of the following commands is used for specifying the number of bytes that are to be written to the output file at a time during the dumping process?
A. dd -bs
B. dd -of
C. dd -obs
D. dd -ibs
Answer: C

Q: 11
In which of the following modes of YaST operations is a user interface provided in the ncurses environment that gives windowing capabilities?
A. Output-split mode
B. Graphics mode
C. Input-split mode
D. Text mode
Answer: D

Q: 12
Fill in the blank with the appropriate term.
The _________is a small disk area that contains information about the RAID device. It is allocated at the end of each RAID device and helps the kernel to safely detect RAID devices even if disks were moved between the SCSI controllers.
A. persistent superblock
Answer: A

Q: 13
A Linux file system is a collection of files and directories stored. Which of the following Linux file systems stores application programs?
A. /tmp
B. /
C. /var
D. /usr
Answer: D

Q: 14
Which of the following commands is used to switch from one user login to another in a Linux computer?
A. >>
B. SWUS
C. SU
D. APROPOS
Answer: C

Q: 15
Which of the following commands is used to archive several files into a single file?
A. MOUNT
B. TAR
C. ARP
D. PS
Answer: B

Q: 16
RPM is a package managing system. It is a collection of tools that are used to manage software packages. Which of the following are the features of RPM?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. It can be served as a powerful search engine to search for software.
B. During updates, RPM handles the configuration files carefully in order to save the customization.
C. It can be used to verify software packages.
D. Installing, reinstalling becomes complicated using RPM.
Answer: A, B, C

Q: 17
In Linux, which of the following commands is used to specify the number of bytes to be written to the output file at a time during the dumping process?
A. dd -obs
B. dd -of
C. dd -ibs
D. dd -if
Answer: A

Q: 18
In Linux, which of the following commands is used for printing the file system type?
A. df -l
B. df -i
C. df -h
D. df -T
Answer: D

Q: 19
You work as a Network Administrator for Tech Perfect Inc. The company has a Linux-based network.
Users complain that they are unable to access resources on the network. However, there was no such problem the previous day. They are receiving the following error messages regularly:
Unable to resolve host name
As your primary step for resolving the issue, which of the following services will you verify whether it is running or not?
A. SAMBA
B. APACHE
C. BIND
D. SQUID
Answer: C

Q: 20
Which of the following commands is used to uninstall an RPM package from a Linux server?
A. rpm -U
B. rpm -e
C. rpm -re
D. rpm --uninstall
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved