Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-707 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-707 Sample Questions:

1.You have created a volume named ARCHIVE for file versioning. You need to configure your
MySQL server to work with Archive and Versioning Services. To do this, which command would you enter at the server console to install a new MySQL database that uses the ARCHIVE volume and runs on port 3306?
A.mysql ­­datadir=ARCHIVE:/ ­­port=3306
B.mysqld_install_db dir=ARCHIVE:/ port=3306
C.load mysqld ­­datadir=ARCHIVE:/ ­­port=3306
D.mysql_install_db datadir=ARCHIVE:/ port=3306
E.mysql_install_db ­­datadir=ARCHIVE:/ ­­port=3306
Answer: E

2.The NDS.01 file grows to a certain size and then an NDS.02 file is created for the remaining data. How big can NDS.01 get before the NDS.02 file gets created for the remaining data?
A.100 MB
B.500 MB
C.1 GB
D.2 GB
E.4 GB
Answer: D

3.In which area of the Novell corporate web site will you find links to documentation for Novell products?
A.News & Events
B.Services & Support
C.Company Information
D.Products & Solutions
E.Partners & Communities
Answer: B

4.You are migrating a NetWare 5.1 server to OES NetWare. As a part of the migration, you need to make sure that the destination server assumes the IP address of the source server. Which files should you edit with the Migration Wizard to do this? (Choose 2.)
A.Sys:\Etc\Hosts
B.Sys:\Etc\Gateways
C.Sys:\System\Config.ncf
D.C:\Nwserver\Startup.ncf
E.Sys:\System\Attypes.cfg
F.Sys:\System\Autoexec.ncf
G.C:\Nwserver\Autoexec.ncf
Answer: A, F

5.Which ConsoleOne Reports category would you use to generate a report for your OES NetWare server object?
A.Error Reports
B.Server Reports
C.User Security Reports
D.General Object Reports
E.User and Group Reports
F.Unknown Objects Reports
G.Disabled Accounts Reports
Answer: D

6.Which OES NetWare services can be managed with the IP Address Management Utility? (Choose 2.)
A.NAT
B.DHCP
C.iSCSI
D.MySQL
E.NetWare VNC
F.iManager 2.5
Answer: D, F

7.Which SET parameter will cause the server to attempt to recover from all software and hardware abends, wait a specified amount of time, and then restart the operating system?
A.SET AUTO RESTART AFTER ABEND = 0
B.SET AUTO RESTART AFTER ABEND = 1
C.SET AUTO RESTART AFTER ABEND = 2
D.SET AUTO RESTART AFTER ABEND = 3
Answer: C

8.You've created a share named SHARE for the SHARED directory on the DATA volume on your DA2­W CIFS server. What UNC path should be used to access this share from a Windows workstation?
A.\\DA2­W\SHARE
B.\\DA2­W\SHARED
C.\\DA2­W\DATA\SHARE
D.\\DA2­W\DATA:\SHARED
Answer: A

9.Which local file does an OES NetWare server use to resolve hostnames into IP addresses? (Choose 2.)
A.Sys:\Etc\Hosts
B.Sys:\Etc\Named
C.Sys:\Etc\Resolve
D.Sys:\System\Host
E.Sys:\Etc\Hostname
F.Sys:\Public\Resolve
G.Sys:\Login\Resolver\Named
Answer: A, E

10.Which server console command is used to configure the CIFS service running on an OES NetWare server as a Primary Domain Controller (PDC)?
A.ENABLE PDC
B.CIFS DOMAIN ON
C.CIFS PDC ENABLE
D.ENABLE CIFS PDC
E.CIFS DOMAIN ENABLE
F.CIFS DOMAIN CONTROLLER ON
Answer: E

11.You have noticed two servers not communicating with each other. You have run DSTRACE and
it is showing ­625 errors. Your environment is a pure IP environment. Which are useful troubleshooting steps to help identify the problem? (Choose 2.)
A.Verify that both servers have NSS volumes.
B.Verify that time is synchronized on the network.
C.Verify that each server has enough free disk space.
D.Verify that DSREPAIR is not loaded and locking the database.
E.Load IPXPING and verify that each server can ping each other.
Answer: B, D

12.Your iSCSI target server has an IP address of 10.200.200.1. Your iSCSI initiator has an IP address of 10.200.200.2. The iSCSI initiator is currently using a shared storage device on the iSCSI target. Which command can be entered at the server console of the iSCSI initiator to end the session?
A.ISCSITAR END 10.200.200.1
B.ISCSINIT CLOSE 10.200.200.2
C.ISCSINIT RELEASE 10.200.200.2
D.ISCSINIT DISCONNECT 10.200.200.1
E.ISCSITAR DISCONNECT 10.200.200.2
Answer: D

13.What type of disk partition needs to be created on an OES NetWare server to support iSCSI
shared storage?
A.EXT3
B.NTFS
C.VFAT
D.FAT32
E.ReiserFS
F.Novell NSS
G.Novell iSCSI
Answer: G

14.Which eDirectory object in the Security container is used to configure security labels for NMAS
graded authentication?
A.CA
B.KAP
C.Login Policy
D.Security Policy E.Authorized Login Methods
Answer: D

15.You're troubleshooting an intermittent connectivity problem between the Windows XP client workstations and the OES NetWare server in your network. You need to continuously ping your server from a client workstation to test a hypotheses. By default, the Windows PING utility terminates after four pings. What switch would you use with the PING command on the workstation to configure it to ping continuously?
A.­t
B.­a
C.­f
D.­c
E.­continuous
F.­n continuous
Answer: A

16.Which NSS volume attribute can you configure to back out incomplete transactions that result from a network failure?
A.Salvage files
B.Compression
C.Modified file list
D.User space restrictions
E.User­level transaction model
Answer: E

17.You have two security labels in your NMAS graded authentication configuration: Label B1 and label B2. The secrecy categories within label B1 includes all of the secrecy categories of label B2. B2's integrity categories include all of integrity categories in B1. What is the relationship between label B1 and label B2?
A.B1 is dominate
B.B2 is dominate
C.B1 and B2 are equal
D.The relationship between B1 and B2 is incomparable.
Answer: A

18.You're implementing iSCSI on several OES NetWare servers in your network. You have decided
to set up a shared storage system on servers DA1 and DA2. Both of these servers will function as iSCSI targets. You will configure servers DA3, DA4, and DA5 to access the shared storage on DA1 and DA2 using iSCSI. These servers will function as iSCSI initiators. You will also configure DA2 to access the shared storage on DA1 using iSCSI. All servers reside in various contexts within the same eDirectory tree. Will this configuration work?
A.Yes, all iSCSI prerequisites have been met.
B.No, you should only have a single iSCSI target in your eDirectory tree.
C.No, DA2 shouldn't run as an iSCSI initiator and as an iSCSI target at the same time.
D.No, iSCSI targets and iSCSI initiators should reside within the same context.
E.No, DA3, DA4, and DA5 can't be configured to access two iSCSI targets at the same time.
Answer: C

19.You need to repair the Volume Locator Database on your OES NetWare server. You've accessed the properties of the server object in ConsoleOne and have selected the Repair button on the Supported Services > NSS VLDB tab. Which repair option will restore the last saved copy of your VLDB database backup files?
A.Restore
B.Low­Level Repair
C.Rebuild Database
D.Repair Database from Backup
E.Get Database From Another Replica
Answer: B

20.A request has been received by the Apache Web Server that requires processing by the Tomcat service running on your OES NetWare server. Which module is used to open a socket between the Apache Web Server and the Tomcat service to process the request?
A.mod_jk
B.mod_php5
C.mod_tomcat
D.mod_tcsock E.mod_ap2tc4
F.tomcat_socket
Answer: A

21.You're migrating a NetWare 5.0 server named DA4 to OES NetWare. DA4 resides in the DA­TREE in the TYO.DA context. It has been configured to use the IPX protocol and uses the 802.2 frame type. The destination OES NetWare server has been assigned a server name of DA4­TEMP. This server has also been configured to use the IPX protocol with the 802.3 frame type. It resides in the .TEMP context in the TEMP­TREE eDirectory tree. DA4 and DA4­TEMP are unable to communication with each other. What will fix this problem?
A.Configure the IP protocol on DA4­TEMP.
B.Rename the TEMP­TREE eDirectory tree to DA­TREE.
C.Configure both servers to use the same frame type.
D.Install DA4­TEMP into the TYO.DA context in the TEMP­TREE eDirectory tree.
E.Rename the DA4­TEMP server to DA4, but leave it in the TEMP­TREE eDirectory tree.
Answer: C

22.If an object is missing a mandatory attribute, how will this object be displayed in ConsoleOne?
A.As a grayed­out object
B.As a black­and­white object
C.As a question mark in a circle
D.As two numbers with a dash between them (eg. 9­6)
Answer: C

23.Which command checks the file system integrity on an NSS pool named POOLONE?
A.VERIFY POOLONE
B.NSSVERIFY /POOLONE
C.VERIFY NSS=POOLONE
D.NSS /POOLVERIFY=POOLONE
Answer: D

24.You've just installed a new OES NetWare server and want to configure the Archive and
Versioning service on the server. Where are the Archive and Versioning files located?
A.In SYS:\ARKMAN
B.In SYS:\SYSTEM
C.In SYS:\ARKMANAGER
D.In SYS:\PRODUCTS\ARCHIVE
E.In SYS:\PUBLIC\ARKMANAGER
F.On the OES NetWare Products CD in the PRODUCTS\ARKMAN directory.
G.On the OES NetWare Operating System CD in the TOOLS\ARKMANAGER directory.
Answer: C

25.Which Distributed File System component maps the physical location of the NSS volumes in the eDirectory tree?
A.GUIDs
B.Junctions
C.VLDB Database
D.DFS Management Context
Answer: C

26.Which are probable causes of a server console locking up? (Choose 2.)
A.A corrupt NLM
B.High utilization
C.Duplicate IP addresses
D.Cache buffers falling below 20%
E.Packet receive buffers reaching the maximum
Answer: A, B

27.After issuing the MODULES command at the server console of your OES NetWare server, you notice that a particular NLM is displayed in light blue (cyan). What does this indicate about the module?
A.The NLM was auto­loaded by another module.
B.The NLM was loaded from Startup.ncf or from Autoexec.ncf.
C.The NLM was bound into Server.exe and was loaded from there.
D.The NLM was bound into Server.exe, but was also found in C:\Nwserver and was loaded from there instead.
Answer: C

28.Which server console command is used to enable SMB signing for the CIFS service running on
an OES NetWare server?
A.ENABLE SMB SIGNATURES
B.nss /SMBSignatures=on
C.CIFS SIGNATURES ENABLE
D.CIFS SMB SIGNING ENABLE
Answer: C

29.Which NLMs are used to provide the IP Address Management Utility service on an OES NetWare server? (Choose 2.)
A.Ipcfg.nlm
B.Ipmgmt.nlm
C.Ipmcfg.nlm
D.Ipaddr.nlm
E.Addrcfg.nlm
F.Addressmgmt.nlm
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved