Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-694 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-694 Sample Questions:

1.Which policy package contains policies that are container specific?
A.User Policy Package
B.Server Policy Package
C.Workstation Policy Package
D.Service Location Policy Package
Answer: D

2.Referring to ZENworks Asset Management, what is the default port that Task Server uses?
A.997
B.7460
C.7461
D.7462
E.7465
Answer: E

3.Which file is the ZENworks Preboot Services client?
A.Pxe.exe
B.Pmap.sys
C.Dinic.sys
D.Rsync.exe
E.Pxe­c.sys
F.Zimage.exe
G.Rimage.exe
Answer: C

4.Which policy package is used to configure the Workstation Inventory policy?
A.User package
B.Server package
C.Container package
D.Workstation package
E.Service Location package
Answer: D

5.When installing ZENworks Desktop Management workstation agents, which information must be configured if the Novell Client is not being used to access policies and applications? (Choose 2.)
A.The Workstation Manager agent
B.The Remote Management agent
C.The HTTP port number used by the middle tier server
D.The DNS name or IP address of the back­end server
E.The DNS name or IP address of the middle tier server
Answer: C, E

6.Which object can you associate with a workstation package? (Choose 2.)
A.User
B.Alias
C.Printer
D.Profile
E.Security
F.Computer
G.Container
H.Workstation Group
Answer: G, H

7.Which type of application object can be distributed using a lights­out distribution when the user is not logged in?
A.User­associated
B.Group­associated
C.Server­associated
D.Profile­associated
E.Template­associated
F.Workstation­associated
Answer: F

8.Where is the remote management agent password set?
A.Remote operator wizard in ConsoleOne
B.Application icon on the managed workstation
C.Remote management agent icon on the host workstation
D.Remote management agent icon on the managed workstation
Answer: D

9.Which DesktopDNA.exe switch configures the DNA Engine to capture a workstation's personality?
A./C
B./A
C./P
D./U
E./DNA
F./APPLY
G./UPLOAD
H./CAPTURE
Answer: E

10.In relation to ZENworks Desktop Management and disconnected Novell application launcher
(NAL), what can be used to distribute applications to disconnected workstations? (Choose 2.)
A.CD
B.LAN
C.DVD
D.USB Port
E.Serial Port
F.Wireless NIC
G.Firewire Port
Answer: A, C

11.You need to allow users the ability to uninstall a Novell application launcher (NAL) delivered application by right­clicking the application icon and selecting uninstall. What must be done to make this feature available? (Choose 2.)
A.An administrator must enable uninstall using a remote control agent.
B.The user must have administrator rights to be able to uninstall the application.
C.An administrator must enable uninstall in the properties of the application object.
D.An administrator must enable users to perform a manual uninstall in the properties of the application object.
Answer: C, D

12.If you're using the Hosts file or DNS to provide host name resolution for your ZENworks Automatic Workstation Import service, what host name must you configure to resolve to your Import server's IP address?
A.ZWSREG
B.ZIMPORT
C.ZENWSREG
D.ZWSIMPORT
E.ZENWSIMPORT
F.You use your Import server's host name, such as DA1 or NTI­PROVO.
Answer: E

13.If you modify the myapps.html file on the Middle Tier Server, users who access the file from the server have the modified version of the myapps.html file downloaded to which directory on their Windows workstations?
A.C:\Program Files\Novell\Zenworks
B.C:\Program Files\Novell\Zenworks\Nal
C.C:\Program Files\Novell\Zenworks\Cache\Nal
D.C:\Program Files\Novell\Zenworks\Appbrowser
E.C:\Program Files\Novell\Zenworks\Nls\your_language
F.C:\Program Files\Novell\Zenworks\Nal\your_language
Answer: E

14.Which TCP port is used by the Remote Control Listener?
A.390
B.443
C.1762
D.2021
E.8009
F.8011
Answer: C

15.Which type of ZENworks application can be used to deliver registry keys, INI files, text files, or icons without actually installing an application on user workstations?
A.MSI
B.AOT
C.AXT
D.Web
E.MST
F.Simple
Answer: F

16.You are installing ZENworks workstation agents and need functionality for distributing and managing applications to associated users. Which feature should you select during installation to obtain this functionality?
A.Workstation Imaging
B.Workstation Manager
C.Workstation Inventory
D.Remote Management
E.Application Management
Answer: E

17.When using a Windows Group policy in a user policy package to import an Active Directory group policy containing security settings, which file are the imported settings saved in by ZENworks?
A.Zensec.inf
B.Security.inf
C.WGPsec.txt
D.Zenpolicy.inf
E.ZenADsec.inf
F.Zensettings.txt
Answer: A

18.Which remote management utility can you use to get realtime information about the device drivers on the controlled workstation?
A.Chat
B.Diagnostics
C.File Transfer
D.Remote View
E.Remote Execute
Answer: B

19.User DGrow.MKT.SLC.DA is a member of the PowerUsers.SLC.DA group. You have associated
a user policy package with the SLC.DA container that configures user desktops to use the Rainy Day color scheme. You've also associated a user policy package with the MKT.SLC.DA container that configures user desktops to use the Pumpkin color scheme. You've also associated a user policy package with DGrow.MKT.SLC.DA that configures user desktops to use the Maple color scheme. Finally, you've associated a user policy package with PowerUsers.SLC.DA that configures user desktops to use the Spruce color scheme. When DGrow logs in, which color scheme will be applied to her workstation?
A.Maple
B.Spruce
C.Pumpkin
D.Rainy Day
E.The user and the group associations are in conflict and, therefore, no color scheme will be applied.
Answer: A

20.Which type of policy package must be used for imaging operations on workstations that haven't been imported into the eDirectory tree?
A.User package
B.Server package
C.Container package
D.Workstation package
E.Service Location package
Answer: B

21.Which ZENworks 6.5 Desktop Management Imaging Services component is used by PXE­enabled workstations to request files required for imaging tasks?
A.Ziswin
B.TFTP Server
C.DHCP Server
D.Proxy DHCP Server
E.DiNIC Transaction Server
Answer: B

22.Which object can a service location package be associated with? (Choose 2.)
A.User object
B.Group object
C.Server object
D.Country object
E.Workstation object
F.Workstation group object
G.Organizational unit object
Answer: D, G

23.Which file launches the ZENworks scheduler for policy management?
A.SCHED.EXE
B.PMSCH.EXE
C.ZENMAN.EXE
D.WMSCHED.EXE
E.SCHEDULR.EXE
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved