Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-692 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-692 Sample Questions:

1.Which type of ZENworks Personality Migration saves the personality in a file which can be then
transferred to a different computer?
A.Imaged migration
B.Hosted migration
C.Stored migration
D.Delayed migration
E.Deferred migration
F.Real­time migration
G.Suspended migration
Answer: E

2.Which type of policy package contains the Workstation Import policy?
A.User policy package
B.Server policy package
C.Container policy package
D.Workstation policy package
E.Service Location policy package
Answer: B

3.Which file can you edit on the managed workstation to configure the TCP port used by the
Remote Management Agent?
A.Rm.cfg
B.Zrm.ini
C.Rmcfg.ini
D.ZenRm.cfg
E.Remote.ini
F.RemMan.cfg
Answer: C

4.To configure user­defined policies using the ADM files for workstation objects, which policy do you configure?
A.iPrint
B.Remote control
C.Computer extensible
D.Workstation imaging
E.ZENworks Desktop Management agent
Answer: C

5.Which eDirectory object do you use to generate Inventory reports in ConsoleOne?
A.User
B.Server
C.Workstation
D.Inventory server
E.Inventory database
F.User policy package
G.Workstation policy package
Answer: E

6.You're configuring a container login script in your eDirectory tree to automatically distribute the
ZPMS Update Agent to your users' workstations. You've copied the Update Agent files from the Update Server to the Sys:\Public directory on your DA1 NetWare 6.5 server. Which file should you call from within your login script to install the Update Agent?
A.Setup.bat
B.NetInstall.bat
C.ZPMSAgent.msi
D.UpdateAgent.bat
E.ZPMSUpdateAgent.exe
F.ZENUpdateAgentInstall.bat
Answer: B

7.You're configuring a Remote Control session with a remote managed workstation over a slow connection. Which Color Quality option should you choose for best performance?
A.Normal
B.8 colors
C.Greyscale
D.16 colors
E.256 colors
F.64k colors
Answer: D

8.Which Novell application launcher (NAL) settings are applied if custom settings for the user object and it's parent container are configured?
A.The default settings only
B.The container's custom settings only
C.The user's custom settings will override any conflicts
D.The container's custom settings will override any conflicts
Answer: C

9.Which file system rights should users have to the Personality Migration Personality Store directory on your NetWare server? (Choose 4.)
A.Read
B.Erase
C.Write
D.Create
E.Modify
F.File Scan
G.Access Control
Answer: A, C, D, F

10.User MHoffmann.LEADS.SALES.SLC.DA is a member of the ProjectLeads.DA group. You have associated a user policy package with the DA container that configures user desktops to use the Corplogo.bmp background. You've also associated a user policy package with the SALES.SLC.DA container that configures user desktops to use the Corplogo2.bmp background. You've also associated a user policy package with ProjectLeads.DA that configures user desktops to use the Corplogo3.bmp background. When MHoffmann logs in, which background will be applied to her workstation?
A.Corplogo.bmp
B.Corplogo2.bmp
C.Corplogo3.bmp
D.The container and group associations are in conflict and, therefore, no background will be applied.
Answer: C

11.Which tasks can the ZENworks 6.5 Desktop Management Remote Management service accomplish? (Choose 3.)
A.Remotely boot a powered­off managed workstation.
B.Remotely blank out the managed workstation's screen.
C.Remotely run executables on the managed workstation.
D.Remotely modify the managed workstation's CMOS settings.
E.Remotely access the SCSI ROM BIOS on workstations with SCSI adapters.
Answer: A, B, C

12.Which utility can be used to create an MST file?
A.iManager
B.Schemax
C.SnAppShot
D.ConsoleOne
E.AdminStudio
Answer: E

13.If you're using the Hosts file or DNS to provide host name resolution for your ZENworks Automatic Workstation Import service, what host name must you configure to resolve to your Import server's IP address?
A.ZWSREG
B.ZIMPORT
C.ZENWSREG
D.ZWSIMPORT
E.ZENWSIMPORT
F.You use your Import server's host name, such as DA1 or NTI­PROVO.
Answer: E

14.You are configuring the Dynamic Local User policy in a user package for users in your eDirectory tree. Company policy dictates that any local user accounts created on workstations by the Dynamic Local User policy must be immediately deleted when users log out. Which type of Dynamic Local User accounts should you configure the policy to use?
A.Volatile
B.Temporary
C.Transient
D.Nonvolatile
E.Non­persistent
F.The Dynamic Local User policy doesn't support this type of account.
Answer: A

15.When using a registry key to enable workstations to locate your Import server, which values must you create within the zenwsreg key? (Choose 2.)
A.Zwsreg
B.ImportKey
C.ImportPolicy
D.ImportServer
E.ZenwsregKey
F.ZenwsregServer
G.ZenwsregPolicy
Answer: C, D

16.Which statements are true about NAL application fault tolerance? (Choose 2.)
A.It is configured to handle server failure.
B.It is configured to optimize server utilization.
C.You do not need to create and define application objects.
D.Duplicate application object files must be stored on a different server.
E.Duplicate application objects must be stored on the same server as the application objects.
Answer: A, D

17.Which objects can you associate with a workstation package? (Choose 3.)
A.User
B.Group
C.Alias
D.Server
E.Printer
F.Profile
G.Container
H.Workstation
I.Workstation Group
Answer: G, H, I

18.Which file launches the ZENworks scheduler for policy management?
A.SCHED.EXE
B.PMSCH.EXE
C.ZENMAN.EXE
D.WMSCHED.EXE
E.SCHEDULR.EXE
Answer: D

19.Which parameter in the Settings.txt file is used to specify the address of your Imaging server?
A.IPADDR
B.SERVER
C.PXEADDR
D.TFTPSRVR
E.PROXYADDR
F.PXESERVER
G.SERVERADDR
H.IMAGESRVRADDR
Answer: E

20.With reference to ZENworks Desktop Management imaging, which term refers to an archived collection of files to be added to an existing Windows installation on target workstation without overwriting the existing hard drive contents? (Choose 2.)
A.Add­on image
B.File­only image
C.Workstation image
D.Application overlay
E.Image­safe data area
F.Application transform
Answer: A, D

21.Which statements are true about ZENworks 6.5 Desktop Management site lists? (Choose 2.)
A.The Novell Client must be installed to use them.
B.They must be configured differently depending on which client is being used.
C.Users can access applications locally even if they authenticate across the WAN.
D.They can be implemented, regardless of whether users authenticate using the Novell Client or a ZENworks middle­tier server.
Answer: C, D

22.What must be installed and configured on the server along with the Middle Tier Server in order for it to function? (Choose 2.)
A.MySQL
B.Rsync
C.iSCSI
D.iManager
E.NetStorage
F.A web server
G.Workstation Imaging
H.Workstation Inventory
Answer: E, F

23.You need to deliver applications to your users and workstations that reside in remote locations outside your organization's firewall. What is required to accomplish this using ZENworks 6.5 Desktop Management?
A.Load Nal.nlm with the ­N switch.
B.Implement the ZENworks Middle­Tier server.
C.Load Appman.nlm with the ­PASSTHROUGH switch.
D.Enable dynamic NAT passthrough on the server where ZENworks is installed.
Answer: B

24.You want to configure your DHCP server to deliver an option containing the IP address of your
Middle Tier server. Which option description should you use?
A.Xteir
B.ZENworks
C.MiddleTier
D.XteirAddress
E.ZENworksAddress
F.MiddleTierAddress
Answer: B

25.Which policy package is used to configure the Dictionary Update policy?
A.User policy package
B.Server policy package
C.Container policy package
D.Workstation policy package
E.Service Location policy package
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved