Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-691 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-691 Sample Questions:

1.Which RAID levels can be implemented with NSS? (Choose 2.)
A.0
B.1
C.2
D.3
E.4
F.5
G.6
H.7
Answer: A, B

2.Which method allows you to increase the amount of storage space on a server without adding more storage devices?
A.Overbook the storage pool.
B.Increase the size of the storage pool.
C.Decrease the size of the storage pool.
D.Recreate the partitions that a storage pool contains.
Answer: A

3.Your NetWare 6.5 server has been assigned the DNS name of da1.da.com. Which URL would you use in a browser window to access the iMonitor service on this server?
A.http://da1.da.com:8009/nds­summary
B.http://da1.da.com:8009/edir­summary
C.https://da1.da.com:8009/nds­summary
D.https://da1.da.com:8008/nds­summary
E.https://da1.da.com:8009/edir­summary
F.https://da1.da.com:8008/edir­summary
Answer: C

4.You want to split your DATA volume at the DATA:\USERS subdirectory level to the VOL1 volume
on DA1. DA1 is located in the .Contractors.DA container in the DA­TREE tree. Which command, when issued from the server console, will do this?
A.VLMN SPLIT DATA:\USERS VOL1
B.VOLMN SPLIT DATA:\USERS VOL1
C.VLMN SPLIT DATA:\USERS VOL1 DA1.Contractors.DA.DA­TREE
D.VLMN SPLIT DATA:\USERS VOL1 .DA1.Contractors.DA.DA­TREE.
E.VOLMN SPLIT DATA:\USERS VOL1 .DA1.Contractors.DA.DA­TREE
F.VOLMN SPLIT DATA:\USERS VOL1 .DA1.Contractors.DA.DA­TREE.
Answer: F

5.When a DFS junction is created, the VLDB assigns the junction a unique ID. Where is this unique
ID stored? (Choose 2.)
A.In the VLDB B.In ConsoleOne
C.In the volume's ACL
D.In the NetWare Registry
E.In the server's eDirectory object
F.In the volume's eDirectory object
G.In the Registry of the client workstations
Answer: A, F

6.While installing the Branch Office Appliance software, you are prompted to save the configuration to a diskette that can be used later during the installation of other Appliances. If you choose to do so, what filename is the configuration saved under?
A.AUTOEXEC.NCF
B.AUTOLOAD.CNF
C.AUTOLOAD.NBO
D.NBOCONFIG.NCF
E.NBOCONFIG.TXT
F.AUTOCONFIG.NCF
Answer: C

7.While migrating a NetWare 5.1 server to NetWare 6.5 using a Windows 2000 Professional workstation with Novell Client 4.83 installed, the migration fails. Given that the destination server has Universal Password deployed, what is the cause of the problem?
A.Universal Password requires Novell Client 4.9 or later.
B.Windows 2000 isn't compatible with Universal Password.
C.The Migration Wizard isn't compatible with Windows 2000 Professional.
D.NMAS must be disabled on the Novell Client 4.83 to be compatible with Universal Password.
E.Novell Client 4.83 requires NICI 2.0.2 or later installed to be compatible with Universal Password.
Answer: A

8.Which command would you issue from the console of a NetWare 6.5 server to view its internal network number?
A.PING
B.CONFIG
C.TCPCON
D.SPXCON
E.NETNUM
F.NSLOOKUP
G.IPXCONFIG
Answer: B

9.You want to create a pool snapshot of the APPS_POOL on your server. You want to use APPS_POOL_S as the stored on pool. You want to name the snapshot APPS_POOL_S1. What command could you use from the server console to do this?
A.mm snap APPS_POOL APPS_POOL_S APPS_POOL_S1 create
B.mm snap create APPS_POOL APPS_POOL_S APPS_POOL_S1
C.mm snap APPS_POOL_S1 APPS_POOL APPS_POOL_S create
D.mm snap create APPS_POOL_S APPS_POOL APPS_POOL_S1
E.mm snap create APPS_POOL APPS_POOL_S1 APPS_POOL_S
Answer: B

10.Assuming the CD drive in your workstation is assigned drive letter D, where is the installation file for the Server Consolidation Utility located?
A.D:\NWSC.EXE
B.D:\SERVCONS.EXE
C.D:\TOOLS\NWSC.EXE
D.D:\TOOLS\SERVCONS.EXE
E.D:\PRODUCTS\SERVCONS\NWSC.EXE
F.D:\PRODUCTS\SERVCONS\SERVCONS.EXE
Answer: E

11.You're re­installing the Appliance software on your server. What will happen to your existing user data?
A.All existing data will be lost when the appliance re­images the drive.
B.The installation program will ask if you want to delete or preserve the existing data.
C.The installation program will prompt you that the Appliance software already exists and will exit.
D.The installation program will save the existing data in the Sys:\System.bak file on the Appliance.
E.The existing data will be detected and copied to a new partition where it can be accessed when the installation is complete.
Answer: B

12.The DirXML driver is comprised of 2 components. What are they? (Choose 2.)
A.Join Engine
B.XML Interface
C.Publisher Filter
D.Subscriber Filter
E.eDirectory Interface
F.Application Native Interface
Answer: B, F

13.Which preconfigured report searches the entire tree, communicates with every NetWare server
it finds, and reports errors?
A.Agent Health
B.Obituary Listing
C.Object Statistics
D.Server Information
E.Service Advertising
Answer: D

14.If you are at the NetWare internal debugger screen, which command will force a core dump?
A..c
B..d
C..g
D..q
E..x
F..f
Answer: A

15.You have an NSS pool named APPS_POOL. You have taken 4 snapshots of it. What is the default name assigned by NSS to the 4th snapshot of the pool?
A.APPS_POOL4
B.APPS_POOL­4
C.APPS_POOL_4
D.APPS_POOL_S4
E.APPS_POOL_S_4
F.APPS_POOL_4_S
Answer: D

16.You're troubleshooting a routing problem in your organization's network. To test a hypothesis, you need to run the TRACERT command from one of your Windows XP workstations to trace the route to corp.da.com with the maximum number of router hops constrained to 4. Which command should you use to do this?
A.TRACERT ­4 corp.da.com
B.TRACERT corp.da.com ­4
C.TRACERT ­H 4 corp.da.com
D.TRACERT ­R 4 corp.da.com
E.TRACERT ­A 4 corp.da.com
F.TRACERT corp.da.com ­D 4
Answer: C

17.Which command would you issue from the console of a NetWare 6.5 server to test its DNS
resolver configuration?
A.CONFIG
B.TCPCON
C.IPCONFIG
D.IFCONFIG
E.NSLOOKUP
F.DNSCONFIG
G.BINDCONFIG
Answer: E

18.Your organization has implemented ZENworks for Servers Tiered Electronic Distribution with Nterprise Branch Office. To support this configuration, which IP port must be kept open on your organization's firewall?
A.20
B.21
C.631
D.873
E.1299
F.2222
Answer: E

19.You've configured a Branch Office system to use automatic user provisioning. When users attempt to log into the Appliance for the first time, authentication fails. The Appliance is running
on a server with 512 MB of RAM, a Pentium III 1.13 GHz CPU, and a 40 GB hard disk drive. The users are using Windows 2000 Professional with Novell Client 4.9 installed. What is causing the problem?
A.The Appliance requires at least 1 GB of RAM.
B.The Appliance requires a Pentium IV or later CPU.
C.Novell Client 4.9 isn't compatible with Universal Password.
D.The workstations must be upgraded to Windows XP Professional.
E.NICI must be disabled on the Novell Client 4.9 before the first login.
F.Windows 2000 Service Pack 4 must be applied to each workstation.
G.NMAS must be disabled on the Novell Client 4.9 before the first login.
H.Novell Client 4.9 Support Pack 1 must be applied to each workstation.
Answer: G

20.How does DirXML determine when to synchronize data between connected systems?
A.It polls all systems at specified intervals; synchronizing all changes.
B.It detects changes as they occur in one system and synchronizes them to the other systems.
C.It schedules synchronization at specified intervals; synchronizing only that data which has changed since the last synchronization.
D.It re­synchronizes all data on all systems at specified intervals regardless of whether the data has changed or not since the last synchronization.
Answer: B

21.You're implementing DirXML to synchronize data between two eDirectory trees: DA­TREE and
EMA­TREE. How many DirXML eDirectory drivers do you need to install?
A.Two. One in each eDirectory tree.
B.Four. One for each tree's Publisher and Subscriber channels.
C.One in the eDirectory tree that will be the authoritative data source.
D.None. DirXML can communicate natively with eDirectory to synchronize trees.
E.Three. One in each eDirectory tree and a third one in your authoritative data source.
Answer: A

22.You're installing the Branch Office Appliance software on older server hardware that doesn't support bootable CD drives. How can you install the software?
A.You can't install the Appliance software without a bootable CD.
B.Create a bootable diskette and install the appropriate DOS CD drivers on it.
C.Insert the Branch Office Appliance CD in a Windows PC and run the MAKEBOOT.BAT file from the root of the CD.
D.Create a bootable diskette and install the IPCONN drivers from the Novell Client CD on it, then install across the wire from another server.
E.Mount the installation CD as a volume on another NetWare server, then configure a bootable diskette with the IP Server Connection Utility from the Novell Client CD and install over the wire.
Answer: A

23.You administer a single­server network for a small business. Currently, your server is running NetWare 5.1. You need to implement NetWare 6.5. You don't have the budget to purchase additional hardware. Which option is the best method for implementing NetWare 6.5?
A.In­place upgrade
B.In­place migration
C.Across­the­wire migration
D.Compatibility­mode upgrade
Answer: A

24.You want to implement an iSCSI SAN on your NetWare 6.5 server. What type of disk partition should you create to support an iSCSI shared storage system?
A.NSS
B.EXT3
C.NTFS
D.HPFS
E.VFAT
F.EXT2
G.iSCSI
H.FAT16
I.FAT32
J.Reiser
K.Traditional
Answer: G

25.Which statements are true regarding running a directory service repair when using iMonitor? (Choose 2.)
A.Running repair from iMonitor locks the eDirectory database.
B.You can only repair a single object when running repair within iMonitor.
C.You can only run a repair on the server from where iMonitor is running.
D.If DSREPAIR is loaded at the server console, the Repair option in iMonitor cannot run.
E.You can only repair objects in the same container as the server from which you are running iMonitor.
Answer: C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved